לא יודע מה קרה לי

~*~gaL

New member
אממ אמרת משפט נורא חכם

"הפופ של הרוק" ואני, אישית, עד שלא הסברת, ואני מודה.. לא ידעתי שפופ זה קיצור של המילה פופולארי, וחשבתי שאתה מתכוון לסגנון המוזיקה. ולכן אתה בעצם צודק. אבל אפשר להגיד שלמשל באפגניסטן, לא שמעו מעולם על רדיוהד וREM, או ששמעו בקושי, ושם הם לא הפופ של הרוק. הם לא פופולאריים שם. לכן, זה תלוי במקום שבו אתה נמצא. ו.. תודה על ההבהרה.. תמיד טוב לדעת כאלו דברים.. :)

חולוני

New member
לפחות יש אחד בעולם שמבין מהר ../images/Emo13.gif

כי פופ זה לא סגנון מוזיקלי ( חוץ מהפופ הממוסחר שהוא כן..כי הוא קיים בשביל ההצלחה.), אלא מושג בפני עצמו כמו אלטרנטיבה. פופ = פופלארי. לכו תבדקו במילון, בספרים, בתימן, איפה שבא לכם. והוא תלוי בזמנים, בתקופות, וגם במקומות. למשל בסומליה הפופ שם הוא מוזיקה סומלית. וגם התקופות קשורות במוזיקה הפופלארית. למשל בשנות ה 60 הביטלס היו פופ, וב 91 נירוונה היו פופ, וכיום רדיוהד הם פופ. זה הכל.

ואגב אין לי ויכוח איתך

אם לגיטימי לשנוא את אן סינק,בקסטריט ובריטני(אני ג-ם לא סובל אותם,לא אקנה דיסק שלהם בחיים ואפילו לא ארצה לראות קליפ שלהם) כי ברור שכן,כמו שלגיטימי לאהוב אותם. הויכוח הוא האם מי שדעתו אחרת ממך הוא טיפש ,האם לגיטימי להנות מהמוזיקה הזו ולאהוב אותה(והתשובה לזה היא כ-ן) והאם למישהו יש מונופל על " מה טעם מוסיקלי הנכון והטוב"(ל-א).

חולוני

New member
~סוגר את הנושא~

לסיכום - אני מכבד כל סוג מוזיקה שנעשית בידי אמנים ולא על ידי בובות. פופ ממוסחר לא נעשית ע"י אמנים ולכן לא מגיע לה כבוד. ואין מילה מילה יותר מתאימה לתאר את מי שנופל במניפולציות של התעשייה הזאת, מאשר טיפש. זה הכל.

בןלי

New member
צודק מ

אה אחוז כל מילה וכל שיר במקום. לא יודע בדיוק מה יש בשיר הזה וגם אני אף פעם לא מתרגש מהשירים של MTV אבל השיר הזה ממש נחמד. גם שאר השירים שהזכרת נחמדים...

עוגייה

New member
אני אוהבת את השיר הזה אבל...

אני מוצאת את זה קצת צבוע שאתה נורא יורד על הפופיסטים וכל הזמן שכל מה שיש בMTV זה פופ ממוסחר ופתאום אתה אומר שזה שיר טוב?? אני לא אומרת שזה שיר גרוע, כי מבחינתי זה שיר ממש טוב(חוצמזה שקיילי פצצה), אבל זה קצת טיפשי כשזה בא ממך. טוב, אני לא יכטלה להסביר לך את זה, אבל תעבור על כל ההודעות האנטי-פופיסטים שלך ותבין שמה שאמרת כרגע ממש ממש צבוע. חוצמזה, לא סיכמנו שאתה מחרים את MTV? אז מה פתאום? (ואל תגיד לי שראית את זה ב-VH1 או משהו כי זה בכל זאת שיר-MTV-שכזה)

חולוני

New member
לא איכפת לי שקיילי פצצה.

זה ההבדל ביני לבין פופיסטים, אותי לא מעניין הדימוי או המראה של הזמר\זמרת וכל מה שנילווה אליה, אותי מעניינת רק המוזיקה. ואם המוזיקה טובה, אני יהיה הראשון שיחמיא לה, אני לא רואה בזה שום צביעות. וכמו שאמרתי, בדרך כלל 99 אחוז ממה שיוצא מהפופ הממוסחר זה פשוט זבל לא שווה התייחסות כמו כל אותן בובות בתעשייה. אבל פעם בכמה שנים יש איזה יציאה טובה, ואני לא מתבייש להודות שאני אוהב את אותן יציאות טובות, הזכרתי את TORN של אימבורליה בתור אחד כזה, והזכרתי גם את ALL ABOUT THE MONEY. וכמו שאמרתי, הפעם השיר של קיילי זאת גם יציאה של אחת לכמה שנים מהפופ הממוסחר. כי זה שיר שבאמת מסרב לצאת מהמוח ואני מזמזם אותו כל היום וזה באמת שיר טוב, לא איכותי, אבל טוב. וזה ממש לא משנה איפה ראיתי או שמעתי את השיר הזה, אבל סתם לפרוטוקול שתהיי מרוצה הייתי אצל חבר לפני כמה ימים, והיה פתוח אצלו על MTV, אז ראיתי במקרה את הקליפ של השיר ואהבתי. אני עצמי לא צופה בכלל ב MTV מאז שהתקינו לי יס, שלושת ערוצי המוזיקה היחידים אצלי על השלט הם - M2, VH1, ו- VH1 קלאסיק. רק הם. עכשיו את מרוצה ?

עוגייה

New member
לא ואני גם אסביר לך למה../images/Emo27.gif

למה אתה לוקח הכל בכזאת רצינות? אתה לא צריך להסביר ולנתח למה אתה אוהב אחוז 1 משירי הפופ(פופ ממוסחר)ולמה אתה שונא 99 אחוז מזה. אולי פשוט תעשה לעצמך חיים קלים ותפסיק לנתח את הפופ ואת מי שאוהב אותו? ואז זה באמת לא יראה טיפשי... (ובקשר לזה שאמרתי שקיילי היא פצצה- זה היה בלי קשר לחיים, רק בגלל שזה מה שאני חושבת.)

אוקיי, נכון מדונה ../images/Emo35.gif

אז בשנות השמונים, שהיא רק התחילה להוציא מוסיקה היא הייתה פופ ממוסחר, רק של שנות השמונים. זה שהיא התבגרה זה משהו אחר. אותו דבר קיילי מינוג. נכון, היו לה שירים יותר טובים ופחות טובים, אבל בסה"כ, אם ראית למשל את הקלים שלה לשיר "loco motion", אתה יודע על מה אני מדבר. קיילי מינוג אינה פופ ממוסחר, היא קייתה לפני שבריטני ספירס ידעה לדבר, והיא די טובה. זה שהשיר הזה הוא נפילה, יחד עם כל מני שירים, זה משהו אחר. וגם היא לא יכולה להיות פופ ממוסחר, מאחר שהיא קיימת מלפנ שהמושג הזה הומצא. יש לה שירים ממש טובים, צריך רק לחפש ולמצוא אותם.

חולוני

New member
נכון, קיילי היא לא מהפופ הממוסחר.

אבל היא פופ. ואכן היא הייתה עוד באייטיז כאשר היה אז את הדואט שלה עם ג´ייסון דונובן - Especially For You ( שיש לי אותו בדיסק..יש לי משהו כמו 15 אוספים מהאייטיז..). אני לא ממש אוהב את השיר, אני גם בכלל לא אוהב את קיילי, לפי דעתי היא ממש לא משהו בתור זמרת. אין קול ממש מיוחד, ובדר"כ השירים שלה ממש לא משהו, אבל השיר האחרון שלה טוב. רק אותו אני אוהב, כי הוא לא יוצא לי מהראש. "לה לה לה לה..לה לה לה לה לה לה לה לה לה...I Just Can´t Get You Out Of My Head..."

לקיילי מינו(ג)...

יש דווקא קול מאוד יפה, רק חבל שהיא מבזבזת אותו על שירים דפוקים. אם יצא, או ייצא לך אי פעם לשמוע את הדואט שלה עם ניק קייב (או יותר נכון, של ניק קייב איתה...)- Where The Wild Roses Grow, בטח תסכים איתי שזה שיר באמת יפה, ושקיילי נתנה שם ביצוע ווקאלי איכותי, אולי הכי טוב שהיא נתנה אי פעם. ניק קייב מן הסתם בחר אותה, לא בגלל הפנים היפות שלה (גם על זה אין ויכוח), אלא בגלל הקול היפה שלה.

יו! איזה שיר מעצבן!

והקטע העוד יותר מעצבן שאם נתקלתי בו אני חייב לשמוע אותו עד הסוף אחרת הוא יתקע לי בראש לכל היום
יש לה שירים טובים, השיר הזה נראה לי עלוב למדי...

goldi san

New member
ועעע! זה שיר מעולהההה

והקליפ שלו עוד יותר! אח אני מתע על השמלת בניין שלה, איזה יופי ואיך הם מרקדים להם שמה כל כך יפה, כמו דינוזאורים וככה עושים שו שו עם הידיים נהדר

rizla

New member
אין לי מושג מה זה שמעלי אומר אבל..

מה אתם רוצים מקיילי הנסיכה המתוקה? היא תמיד נשענה על מפיקים מוזיקליים מובילים בעולם, וכך גם הפעם. האנשים האלו יודעים לעבוד ולספק את הסחורה לשוק וכן, כמו כל שוק גם כאן יש היצע וביקוש. אין טעם ללכלך על פופ כמו גם על כל סגנון מוזיקלי אחר. כל עוד יש מי שיקנה דיסקים וחולצות וכרטיסים להופעות (כן, יש דבר כזה הופעות, תסעו לחו"ל ותראו) יהיה גם מי שיספק את הסחורה.

למעלה