לא יודע מה ניסגר...

לא יודע מה ניסגר...

רציתי את עזרת אנשי הפורום המקצועים בשביל להבין סוף סוף אם שווה לי להישאר בעולםן הזה או לא.ואני תכף גם יסביר כול החיים שלי בחיים לא חיפשתי את רעתם של אנשים הסתכלתי רק על השטח הוירטואלי שלי והייתי באמת בן אדם טוב(דרך אגב הרבה אומרים לי את זה וזה כבר מציק לי במקום להחמיא לי כי)ונימאס לי כבר להיות האדם הטוב הזה שתמיד יש למישהו משהו אני קופץ להושיע ותמיד נימצא ברגעים הנכונים. עוד מעט אני מסיים מסגרת כול שהיא בחיים באמת היית לי שנה טובה מכול הבחינות יציאות,חברים,ידידות,חיי מין הכול סבבה באמת לפני חודש וחצי החלטתי שאני חייב לקחת על עצמי דברים רצינים שהייתי צמריך לעשות אותם בשביל שהחיים שלי בעתיד היו טובים ובריאים יותר בקיצור הרגשתי שאני ממש מתייעל עם עצמי וסיפרתי תמיד על ההצלחות שלי לכולם בקיצור בזמן האחרון אני מרגיש שכולם נגדי שלאף אחד בכלל לא איכפת לו ממני ממש אבל שידידה הכי טובה שלי זרקה אותי(בגלל שהיא קיוות ליותר מיזה ולי היה מתאים רק קשר ידותי קזה )כאב לי כי ככה אני רואה שהעולם עוןבד רק על אינטרסים וקשה לי עם זה.הבן אדם היחיד שאני מדבר איתו הכי פתוח בעולם זה אבא שלי ואין לי עם מי לדבר באמת פתוח כי אני מרגיש נבגד מהידידה הכי טובה שלי מהחבר הכי טוב שלי מכולם נשבע לך ואני לא פרנואיד אני עובד עצות ואני מרגיש שאני על הקו הדק אני אוטוטו עובר למסגרת חדשה ואני לא ניראה לי יכול לעמוד בזה בא לי ממש למות אבל אני לא יעשה את זה כי אני מאמין שתמיד יש תיקווה.אני פשוט מיואש מהחיים בגיל כול כך צעיר מצטער עם רשמתי לך יותר מידי אבל תעזרו לי כי מאוד אבל מאוד קשה לי עם הבדידות שנפלה עלי פיתאום

גרא.

New member
משהוא אחר וטוב,הבדידות,אליה נקלעת

לאחרונה, בגלל הפרידה שנכפתה עליך על ידי החברה הכי טובה שלך,והנטישה ההדרגתית של חבריך, אחד לאחד, היא במידה רבה באחריותך שלך.עד לפני חודש וחצי, הכל היה סבבה,יציאות, חברים,ידיות חיי מין,עד שהחלטת לעשות שינוי בחייך, כפי שאתה אומר "החלטתי שאני חייב לקחת על עצמי דברים רציניים, שהייתי צריך לעשות אותם בשביל שהחיים שלי יהיו טובים ובריאים יותר בעתיד" והמחיר,שאתה משלם לפי שעה זה כנראה חוסר הבנה, אולי קבלה של חבריך את הצעדים שלך עד כדי נטישה והתעלמות ממך. עובדה שמעידה בוודאי על איכות החברות הזו.לגבי הידידה שלך כפי שאתה כותב,גם בפורומים אחרים, היא רצתה כנראה למסד את היחסים ביניכם, אולי אפילו להתחתן, ואתה לא רצית בכך, כי התאים לך רק קשר ידידותי..לכן אין מה להתפלא שהיא עזבה אותך..כתוצאה,דווקא לפני התחלת מסגרת חדשה שכל כך רצית בה, אתה מרגיש נטוש ובודד, עד כדי תחושת יאוש מהחיים..דווקא ברגע שאתה עומד לפני התחלת השינוי בחייך, אתה נשבר? אכן הבדידות קשה ומכאיבה, אבל היא רק זמנית.אתה עומד להתחיל בדרך חדשה,להכיר אנשים חדשים, חברה חדשה,נפתחת לך אפשרות גם ליצור הכרויות חדשות..כל מה שאתה זקוק לו כרגע,זה בעיקר דרך להתמודד עם בדידות הזמנית הזו, עד אשר תתחיל ותתאקלם במסגרת החדשה אליה אתה עומד להכנס.ולכן הדרך המתאימה ביותר, היא לנצל את האפשרות להתקשר ולשוחח , כמה זמן שאתה זקוק לו, על כל המעיק והמציק לך כרגע, באחד מקווי החירום הטלפוניים שמופיעים בקישור המצ"ב.תמיד תוכל למצוא אוזן קשבת,,תמיכה והבנה,כאלו שיעזרו לך לעבור את התקופה הקשה הזו.אתה בוודאי יכול גם להכנס לפורום תמיכה למבוגרים של סה"ר,כאן בתפוז.

???

קודם כולאני מודה לך אך מאוכזב כאחב.לפי מה שאת אומרת ואת צודקת שידידה שלי לקחה אותי אפילו בקשר רציני ומחייב (חתונה)ואני לא הייתי מוכן לזה. זה גם נכון אבל משהו אחד שהתאכזבתי בתשובתך היא מה הקשר בין שאנמי לא רוצה להיתחתן איתה לבין בואי תהיה נמשיך להיות ידידים השאלה שאני שואל אותך לפי מה שענית לי היא:מה את רצינית הכול אינטרסים בחיים כי אני רואה את החיים בצורה לפעמים שונה וחושב שצריך גם ליראות את החיים בצורה הזאת לפעמים

גרא.

New member
משהוא אחר וטוב],הקשר שאתה שואל

הופיע בדבריך שלך באחד הפורומים בו אתה משתתף. אתה אמרת שהיא זרקה אותך כי לא היית מוכן להיות רציני יותר. ותגיד לי אתה, בשביל היא צריכה אותך בתור ידיד, אחרי שקיימתם יחסי מין? היא לא זכאית לרצות למסד קשר?..אחרי מערכת יחסים אינטימית שנפסקה בגלל סרוב להתחתן,אפשר להמשיך בידידות? לגבי ההערה השנייה שלך,אם תרצהף, אם לאו מרבית אולי הרוב בחיים זה עניין של אינטרסים, או בעברית פשוטה,קחתן.נכון, יש אנשים שמתנדבים לעשות דברים שלא עלמנת לקבל תשלום, אלא מתוך מה שמכונה אלטרואיזם (אהבת הזולת). אבל באמת,תסתכל לי בעיניים ותגיד, כמה אנשים כאלה אתה מכיר? וכמה כאלה יש שהחברה מסתכלת עליהם בתור פראירים..חוץ מזה משהוא,כדאי שתזע, אני לא אשה..

חבל

דבר ריאשון לא אמרתי שקיימתי איתה יחסי מין אמרתי רק שאני אוהב אותה בתור ידידה ולגברי האינטרסים אני יגיד לך רק משהו אחד ניראה לי או אני בטוח שאתה צודק במה שאתה אומר אבל ככה אין בכלל טעם לחיים אין בכלל משמעות לא כייף לי לחיות ככה ולכן שאגדל עוד טיפה אתחתן ואני יגור במקום הכי שקט והכי נקי מאנשים ואם אתה שואל אותי זה לא בריחה זה איכות חיים אתם תמיד בורחים מאנשים כי אין דבר אמיתי אצלכם הכול אינטרסים וזה ממש אבל ממש בוישה

hadar_1

New member
היי !

קראתי את מה שרשמת, אני לא יודעת בן כמה אתה, אני מניחה שאתה די צעיר, סביבות תיכון - צבא, כמוני. ורציתי להגיד לך שאני מזדהה ואם לפני שנתיים היית שואל אותי אם יש דבר כזה חברות הייתי אומרת בלי להסס שכן... יכול להות שזה הגיל, או הנסיון או אנל'א יודעת מה, אבל אנשים מרוכזים בעצמם. נקודה. זה לפחות מה שאני הבנתי. והיו לי חברות הכי טובות ועדיין יש לי כאלה, אבל עכשיו אני מסתכלת על החיים בגישה שונה, אני יודעת שאנשים מתקרבים אליי כי הם צריכים ממני משהו בד"כ או כי יעזור להם לקדם את האינטרסים שלהם. אולי זה רק נראה לי ככה בגלל ההשקפה שלי אבל אני באמת מאמינה שאיפשהו מה שחשוב לכל אחד זה רק עצמו. אני מקווה שזה לא ככה...

לא רוצה לדעת

קראתי את תהתגובה שלך והלב שלי איתך כי רק אנשים כמונו יודעים להיתאכזב מהעולם בצורה חיובית כול כך.דרך אגב אני בן 21 גם אני כמוך מקווה שזה ממש לא זה תודה בכול אופן על התגובה "האחר"???

למעלה