לא יודע מה לעשות

מטלון50

New member
לא יודע מה לעשות

אני יושב וחושב על המשך הדרך שלי בחיים ולא מוצא פיתרון מצד אחד עזבתי את עניין התורה והמצוות לא מניח תפילין לא שומר שבת אבל גם לא מחלל שבת בפרהיסיא מן מצב מוזר כזה שבו אני שואל את עצמי הרבה שאלות ולא רואה מוצא אולי כאן בפורם יש מי שיכול לעזור לי

לידול

New member
בהצלחה

את ההחלטות שלך רק אתה יכול להחליט בעצמך, אם יש לך שאלות ספציפיות בטח אנשים יגידו את דעתם אבל תזכור שלכולם דעה שונה זה מזה. אם תחליט לעזוב נשמח לעזור לך עד כמה שנוכל- שזה יהיה בעיקר בעצות. את התהליך עצמו תצטרך לעשות לבד. אבל תאמין בעצמך כי אין הדבר תלוי אלא בכוח רצון שלך. ועוד משהו- אל תתן להתלבטויות שלך לדכא את עצמך. הישאר מאושר. כי החיים יפים וחבל.

almog4

New member
אין תרופות פלא

גם חילונים וגם דתיים הם לפעמים מאושרים. ושניהם לפעמים גם לא. העיצה שלי: תנסה למלא את החיים במטרה, במשמעות, בדברים שחשובים לך, ושאתה נהנה לעשות. (לדוגמה - להתנדב בהלל, וכו'...) אני נזכר עכשיו במשפט שאומר בוב דילן באחד משיריו, משפט שאומר ככה: "אדם הוא סיפור הצלחה כאשר הוא הוא קם כל בוקר עם חיוך הולך לישון כל ערב עם חיוך ובאמצע - עושה דברים שהוא ר ו צ ה לעשות" בהצלחה
דני

מטלון50

New member
אני מרגיש כל כך מוזר

כאשר מצד אחד אני ניראה חיצונית כמו דתי אבל בפנים כבר לא נישאר הרבה דתיות איך להתמודד עםצ המצב הזה??? מהיכן לוקחים את הכח לבנות חיים לבד בלי עזרה של המשפחה?? פרנסה???

למעלה