לא יודע מה לעשות

seeyou

New member
היום תקוע איתה?לאחר 15 שנה?../images/Emo108.gif

Pretty wife, old wine = many friends. .."הפוטנציאל שלה כאמא חכמה ואשה אחראית.." ,לפי דעתי שווה יותר מ"תחרות היופי.. אני חושב שהסיבה למצבה זה רק ...אתה! אתה זוכר את הסיפור עם הברבור?

אורלי_ל

New member
אשה יותר נורמלית אתה רוצה?

בהודעה שלך לא קראתי אף מילה על אהבה. התחתנת איתה מסיבות מסוימות ועכשיו הן לא מספיקות לך. אשתך נורמלית לחלוטין, זה אתה שלא אוהב אותה כנראה. תעשה לבד את החשבון.

freesia

New member
רגע, רוצה להבין משהו

היא דוחה אשתך? או שבא לך דגם חדש? אם מדובר בפנטזיה, תעצום עיניים ותפנטז אם אין בניכם יחסי מין משום שהיא "דוחה" אז גם לה יש בעיה לא? לא מדברים? הגיעו כאן בתגובות לרמת גועל של מקלחת וכו´ אני חושבת שלא בזה מדובר, אשתך מסוג הנשים הנטוראליסיות שמתנגדות להסרת שיער ואיפור, מכירה כאילה סקסיות. הנשיות היא לא תואר חיצוני אלא פנימי הסתכל בתנועות שלה, הקשב לקולה, האם אלה השתנו? האם האישה הפנימית השתנתה? אם לא ,אתה פשוט מפנטז או שתשוקתך אליה נמוגה וגם אם היתה יפיפיה מהממת היית מוצא סיבה אחרת אולי גיל, אולי צבע שיער. וסליחה על השאלה הבוטה: אם למישהו מסריח מהפה, אתם מסוגלים להפנות אותו לצחצח שיניים או לבקר אצל רופא שיניים או לרופא גסטרו? כי זה סוג התקשורת הדרוש פה, פשוט להגיד מותק אני חושק בך תעשי משהו בשבילי?

אלי.מ

New member
שתי אופציות

אופציה א´:פשוט להיפרד בכל דרך, גירושין סתם פרידה, תעזוב את הבית.. אין סיכוי שאשתך תשתנה כי אתה כנראה לא חשוב לה מספיק כדי להתחשב ברצונותיך הבילתי מוגזמים בעליל. חבל לך על הזמן שלא חוזר, מגיע לך לחיות עם מישהי לטעמך וילדים אפשר לאהוב גם כשלא גרים ביחד, או להזניח גם כשגרים ביחד. אופציה ב´:תפתח קשר עם אשה אחרת ללא ידיעת אשתך כמובן, ואז תהיה לך אשה אחת למינהלות וגידול ילדים ואשה אחרת להנאות ולחיים מאושרים. אתה מספיק חזק לזה? אני כן, ואני מדבר מנסיון אישי. בכל מקרה, אתה לא חייב לוותר על רצונותיך ואהבותיך בגלל אף אחת!

למעלה