לא יודע מה לעשות.

לא יודע מה לעשות.

המשפחה של אישתי לעולם לא הייתה קשורה אלינו.לא לאישתי ובמיוחד לא אליי.מאז שאישתי נפטרה הם לא עוזבים אותי ולא מפסיקים להטריד אותי.הם רושמים ברשתות החברתיות דברים ממש אבל ממש חסרי תקנה.מפרסמים שיחות אישיות שלנו.את הבדיקות שלה. ובאמת שחבל להרחיב יותר מזה.דברים נורא אישיים.בשורה התחתונה הם מאשימים אותי בכול מה שקרה אומרים שאני רוצח.אני גם ככה מאוד מתוסכל מכול המקרה.מתוסכל זו מילה קלה.אישתי תמיד אמרה לי שלמשפחה שלה לא אכפת ממנה אבל רק עכשיו אני מבין כמה לא אכפת להם.תמיד אמרתי שלא יכול להיות שהם כאלה גרועים הרי הם משפחה דם מדמך אז אולי רבים קצת פה ושם אז מה זה עדין לא סוף העולם.היום בדיעבד.חתיכת מילה בדיעבד תפסה חלק מאוד משמעותי ״בחיים״ שלי בזמן האחרון.אבל לצערי רק עכשיו אני מבין למה היא התכוונה.יש לי חבר עורך דין שאמר לי שאני יכול צריך וכו...לתבוע אותם על הוצאת דיבה.אני לא רוצה להגיע לרמות האלה.ניסיתי כול דרך אפשרית דיברתי איתם יפה ואמרתי להם שיעזבו אותי בשקט וימשיכו עם החיים שלהם אבל הם מסרבים.ואני יודע שהם לא עושים את זה מתוך כאב.הם עושים זאת ממקום של רוע נטו לפגוע להרוס לרמוס.אם הדברים שהם היו רושמים היו נכונים אז לא הייתה לי בעיה אבל אני לא מבין למה הם משקרים.אני כבר לא יודע מה לעשות?

תתחבר למי שאוהב אותך

אל תקרא מה שהם כותבים , תתמקד במי שאוהב אותך
ואולי תערב בזה עו"ד שירתיע אותם שיניחו לך ,
תן לו לטפל בהם לעו"ד יש דרך משלהם להשתיק אנשים שמציקים לך

c759200

New member
פתרון

סגור את כל אמצעי התקשורת שלה
מה שלא ניתן מחק ושנה סיסמא
נתק מגע
ושיחפשו מי ינענע אותם
אל תדפוק חשבון אלא לעצמך