לא יודע מה לעשות /-:

yanivbaruch

New member
לא יודע מה לעשות /-:

שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד ראיית חשבון(חשבונאות עם חטיבה בכלכלה). ועכשיו כל מי שאני אומר לו שאני רוצה לעשות בפתוחה עושה לי פרצוף חמוץ, ואומרים לי שלא כדאי להתקרב בכלל.. ניסיתי לעשות פסיכומטרי וזה לא מספיק לי-אני מתגורר בבאר שבע ואין פה יותר מדי אופציות שזה בן גוריון/ספיר(שלא מספיק לי הפסיכומטרי)/והפתוחה או למרכז שזה עלות גבוהה של לימודים.(שלא כוללים מחיה,נסיעות וכד') ודי נואשתי מהקטע(זה אומר שעכשיו אני צריך לעשות עוד קורס להשקיע 4,500 אלף עליו,לעזוב את העבודה).. מה לעשות??ללכת על הפתוחה?או עוד פסיכומטרי?? תודה מראש!!

תשובה למה אמרו לך לא להתקרב לפתוחה. דווקא בתחומי ראיית חשבון, מחשבים- האונ' הפתוחה נחשבת לטובה ומעסיקים מעריכים אותה- הסיבה היא שהלימודים שם לא קלים ונדרשת יכולת גבוהה ללמידה עצמית (וזה מה שמחפשים מעסיקים-כמובן זה גם תלוי בציונים שלך).

היכן ללמוד ראיית חשבון כשהפסיכומטרי נמוך

אתה לא חייב לקחת עוד קורס כדי ללמוד לבחינה נוספת לפסיכומטרי. שב, תשנן, תלמד, תיגש שוב ותצליח לשפר את הציון. אתה יודע כמה אנשים שיפרו ציונים בפעם השנייה, והשלישית וכו'... ואם לא בא לך- אי אפשר "גם תלתלים וגם קרחת" גם לא לשפר פסיכומטרי וגם להתקבל היכן שמבקשים ממוצע גבוה. אז תתפשר על האוניברסיטה הפתוחה. www.dr-nitzan.co.il בהצלחה ניצן

למעלה