לא יודע מה לעשות

ofekmu

New member
לא יודע מה לעשות

יש לי בעיה עם חברה שלי בעיה רצינית מאוד אנחנו כבר שנה ושמונה חודש ביחד נפרדנו לפני כמה חודשים וחזרנו נפרדנו בגלל שהיא בגדה בי החלטתי שאני רוצה להמשיך למרות זה והמשכנו הכל היה טוב בהתחלה עד שהגיע ידיד שלה שכן שלה היא כל הזמן איתו ואני מרגיש שהיא לא משקיע בקשר בכלל זה מבאס אותי רצח היא לא מתייחסת אליי בקושי אני מרגיש כאילו שהידיד שלה לוקח את כל צומת הלב אליו מה אני אמור לעשות עכשיו היא גם התוודתה אתמול על שקר שלה התקשרתי אלייה היא אמרה לי שהיא אצל דודים שלה והיא הייתה בעצם בביקור רופא עם הידיד שלה והיא רצתה כביכול לעשות לי הפתעה ומאז שהיא אמרה לי את זה לא דיברנו כמעת יום כבר מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב?

seeyou

New member
יש בעיות עם פיתרון קל ויש כאלו ללא פיתרון .

יש פיתגם שאומר: אם לא תתן לו למות-הוא לא יתן לך לחיות". במיקרה שלך ,לדעתי,לפחות ממה שכתבת ,במקומך הייתי נותן לקשר הזה למות. אחרת תסבול הרבה. תשמור בזיכרון את הרגעים היפים-טובים ותמשיך בפרק חדש. יוסי

ofekmu

New member
דיברתי איתה

דיברנו אמרתי לה מה לא דיברנו כמעת יום היא אמרה שהיא ישנה והכל אמרתי לה שנמאס לי שהיא לא מתייחסת אליי ולא משקיע בקשר הזה יותר ושלא אכפת לה בכלל אז אמרתי לה גם לי לא אכפת בואי נסיים עם זה היא אמרה אבל למה אני אוהבת אותך אמרתי לה אם את אוהבת אותי למה את לא יוזמת כלום אפילו לא פגישה קטנה כלום הכל אני צריך ואז היא אמרה רוצה להיפגש אמרתי לה כן שהיא תבוא אליי היא תבוא אבל עדיין יש את הידיד הזה שלה איך אני גורם לה לא להיפגש איתו אני אוהב אותה באמת ואני ממש רוצה להמשיך תקשר הזה חבל לי לזרוק כמעת שנתיים לפח על איזה ידיד אחד אני חייב למצוא פתרון יש אתר שמראה שגם ידידות מסכנת את הקשר אני מתלבת קשה אם להראות לה אותו אני צריך עצות הנה האתר תגידו אם להראות לה אותו ואם כן אז איך http://www.ifeel.co.il/page/2585

niva99

New member
כשקראתי חשבתי תחילה שאת ההודעה כתב מתבגר

מה רבה הייתה הפתעתי לגלות שאדם בן 30 !! עומד מאחורי הדברים... לא אכביר במילים רק אומר שמעשים מדברים יותר ממילים [ באנגלית זה נשמע עוד יותר טוב]. אז ממעשיה של החברה שלך ניכר שהיא לא בעניין שלך - ומכל מיני סיבות עדיין [ אשר נהירות רק לה ] גורמת לך לחשוב שעוד יכול להתפתח מהקשר הזה משהו. מתנצלת מראש על הסקפטיות.

niva99

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo155.gif

לא במצה ... בכרטיס כמובן...

ofekmu

New member
ה

אני בן 19 אבל אין קשר לגיל אם כי שאנחנו יחד הכל טוב המטרה היא שהיא תפגש איתו פחות איך אני עושה את זה

hagitoby

New member
אתה לא צריך לעשות את זה

היא צריכה להיפגש איתו פחות,אתה צריך ללכת ולדבר איתה בצורה בוגרת ולגרום לה להבין שזה מפריע לך. אם היא לא תעשה דבר,אז זה סימן לבעיה רצינית,ויכול להיות שהידיד הוא בכלל סימפטום לבעיה יותר עמוקה. הקיצר שב ודבר איתה. שיהיה בהצלחה.

למעלה