לא יודע מה לכתוב

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
לא יודע מה לכתוב

אני חושב שיש לי דכאון,
אני די בטוח בזה,
אתם לא מתארים כמה זמן זה לוקח לי לכתוב את הפוסט הזה,
אני לא יודע מה לכתוב פה כדי שלא ישעמם את כל מי שקורא את זה ואני די משוכנע שכל מה שאני יכתוב ישעמם את כל מי שקורא את זה.

קודם כל אני עובד בעבודה שאני מאוד לא אוהב, אני לא סובל את העבודה שלי, אני לא סובל את העובדה שלא נונתנים לי להתקדם בה, ואני לא סובל את העובדה שאני ניסיתי לעבור, וזה מקום חדש, וגם בזה לא נותנים לי להתקדם...
אחרי זה אני אציין שאני גר לבד, אין לי חברים, אין לי חברה,
היתה לי חברה 12 שנים, אבל אני נפרדתי ממנה, כדי לתת לה אושר, הייתי בן אדם ממש נוראי באותה התקופה והיה עדיף לה לצאת עם בן אדם אחר, ואכן חצי שנה אחרי שנפרדנו היא כבר התחתנה עם מישהו אחר.
היה לי חברה אחרת למשך כמעט 3 שנים והיא נפרדה ממני כי היא יצאה עם גבר אחר (קארמה אה .. ?)
כל יום אני בא הביתה, כרגע גם לא אוכל כלום כי אני מנסה לרדת במשקל,
מת מרעב לפעמים,
יושב מול המחשב ובוהה, ביו טיוב, בוהה בפייסבוק,
חולם על דרכים מפגרות לעשות כסף חי בדירה שמתפרקת
ואני מרוויח הרבה, אני מרוויח 24.
אבל הנטו של זה זה 14 ומשהו

והדירה שמתפרקת לאט לאט של 3700 , וחשבונות, ואוכל והכל, זה נשאר לי משהו כמו 4000 ואז אחרי ויזה וכאלה לא נשאר כלום
ואני בחיים לא אצליח לקנות דירה ככה
או לחיות חיים נורמאלים לא יודע
זה לא רק כסף זה פשוט...
פשוט בודד לי, וניסיתי לצאת עם מלא מלא בחורות אבל כל אחת שאני יוצא איתה יותר רעה מהשניה, בחורות פשוט רעות,
אני יודע שאומרים פשוט לא מצאת את הנכונה שלך
אבל כאילו.. לא יודע.. יצאתי עם לא מעט
והם כל כך כל כך רעות
אחת אומרת לי אחרי 3 , 4, דייטים שהיא יוצאת עם גבר אחר, שאלתי אותה אבל אנחנו כאילו יוצאים...מה הקטע...אז היא אומרת, מה אתה רוצה רק 3 דייטים זה לא חתונה קטולית שקונים אוטו בודקים 3, 4, מכוניות קודם...
אחרת אומרת לי שאנחנו לא מתאימים אחרי שלא נותנת לי צ'אנס
לא יודע...
וזה לא רק זה זה עוד הרבה דברים אחרים שאני אפילו לא יכתוב עכשיו
גם משפחה אין לי , אבא שלי נפטר, אמא שלי לא מדברת איתי כי היא עם אחותי, זה תמיד היה אבא שלי איתי ואמא שלי עם אחותי, וזה פשוט נשאר ככה גם עכשוי
אחותי, אין לה מה לחפש איתי היא לא רוצה אותי בחיים שלה
חברים, לא נשארים איתי יותר מדי , ממקומות העבודה לא יצא לי להכיר חברים...
פשוט אני בא הביתה
אני לבד
ואני הולך לעבודה שאני לא אוהב בבוקר,
וזה חוזר חלילה עד שבא סופש ואני גם בו לא עושה כלום.
אין לי כסף לקנות את הדברים שאני רוצה למרות שאני מרוויח משכורת מאוד גבוה,
אין לי מישהו לא יודע...

ניסיתי לנסות לצאת מזה, ניסתי לחסוך כסף ולהגשים חלום שלי ולטוס ללונדון לראות מחזות זמר שזה היה חלום שלי, אבל לא היה לי עם מי לשתף את זה, אז אמרתי אולי אני יעשה וידאוים ביו טיוב ישתף עם אנשים אחרים, אבל גם שם אף אחד לא הסתכל על זה...
וגם בטיול עצמו לא נהנתי בכלל, בכיתי כל ערב הייתי לבד בחדר ולא היה לי אף אחד לשתף איתו את מה שעברתי, אז מה זה לכל הרוחות שווה לעשות את כל זה..

מרגיש לי שחוויתי את כל מה שאני אחווה בחיים האלה, ומעכשיו זה יהיה רק שידורים חוזרים ופחות מוצלחים של אותם דברים...

המקום היחידי שזכור לי שנהנתי היה בתאילנד שפגשתי מטיילים, ועשינו טרקים, ואכלנו בפאבים והלכנו למסיבות והרגשתי שוב צעיר לשניה הרגשתי חלק מקבוצה זה היה מהמם...
זה היה לפני כמה שנים...

לא .. לא יודע... לא יודע אפילו מה לכתוב

לא משנה פשוט תשכחו מזה... תעזבו את הפוסט
עזבו, אפילו אל תענו לזה ...סורי שכתבתי...

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי חבר

קודם כל אל תצטער אף פעם על שום דבר שאתה עושה ביחוד אם זה להביע רגשות.
למדתי זאת בדרך הקשה.
לא משנה מה הסיבות , זכותך המלאה להרגיש עצוב ובדיכאון כמו לכל בן אדם אחר.
אני אענה לך על הדברים.
נתחיל עם אהבה וחברים.
אני מבינה אותך היטב.
גם אני מרגישה כאילו פגשתי רק את הסוג הרע של הגברים או הנשים ברצון לקשר, אבל זה לא אומר שזה נכון, כי כמוך יש עוד מלא גברים ונשים שמחפשים אהבה נורמלית.
אל תוותר, תנסה לפנות למדיה אחרת.
אתה יכול אתרי הכרויות, קבוצות בפייסבוק, קבוצות תחביבים בנושא שאתה אוהב.
כנ"ל לגבי חברים.
אני הייתי אדם מאוד בודד עד שאחי נתן לי עצה, לחפש חברים במקומות שעושים לי טוב.
אני אתן לך דוגמא.
אני אוהבת פאנפיקים (כתיבת מעריצים על סיפור שכבר קיים, סטייל הארי פוטר ודומים), וחיפשתי בזמנו בנושא, ומצאתי פורום בזמנו עם מלא בנות שאהבו את אותם הדברים וככה הכרתי.
כתבתי אפילו פה לדוגמא ומצאתי פה חברות נהדרות, ואת אחת החברות הטובות ביותר שלי.
כנס לפייסבוק לקבוצות שעושות לך טוב, חפש פורומים או צ'טים בנושא ותתחיל לדבר.
אפילו בעבודה נסה יותר לדבר, יותר לשוחח ותתפלא מה זה יכול לעשות.
בקשר לעבודה וכסף?
אבי אמר לי פעם שני דברים שמאוד עוזרים לי ואמרתי לאחי באותו עיניין של כסף ועבודה.
1. אם משהו לא טוב לך, שנה אותו.
2. תסתכל על הצדדים החיוביים של החיים.

אם לא טוב לך בעבודה והיא עושה לך ממש רע שנה מקום.
אם קשה לך לשנות מקום תסתכל על הדברים החיוביים שהיא כן מביאה, ותנסה למצוא מקסימום הכנסה מהצד, לא חסר דרכים.
אם משהו עושה לך טוב עשה אותו, אל תוותר עליו.
ואתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן כמה שבא לך:)
שמי כהנא

למעלה