לא יודע מה לחשוב
שלום רב
אנחנו כבר יותר מעשר שנים יחד, נשואים עם ילדים
אשתי עובדת בעבודה שכרוכה במשמרות ארוכות וגם נסיעות לחו"ל מידי פעם.
מספיק להכיר אותי דקה כדי להבין כמה אני מעריץ אותה וגאה בהצלחה שלה.
לפני כמה חודשים היא חזרה מחו"ל ובעודי עוזר לה לפרוק תיקים, מצאתי אצלה דבר מה שהעלה הרבה סימני שאלה לגבי מעשים שהיא עשתה או לא (אני מצטער, זה אינטימי מידי כדי שאפרט כאן).
מיד עימתתי אותה עם הדבר, היא נשבעה שוב ושוב שלא היו דברים מעולם, אין, לא היה ולא יהיה אחר מלבדי....
ההסברים שלה לא היו מספקים ומצד שני, זה לא היה חד משמעי.
החלטתי לרדת מזה ולתת לה להינות מהספק (ביני לבין עצמי, החלטתי שאני הולך להיות עירני)
החודשים שחלפו מאז עברו בנעימים, הנושא לא עלה והמשכתי לחשוב שאין דבר יותר מוצלח מהזוגיות שלנו.
השבוע היא הסתודדה בצורה יוצאת דופן עם הסלולרי שלה והחלטתי לבדוק מה העניין.
מצאתי התכתבות עם חברה טובה בה היא מספרת על דחף לשכב עם עמית לעבודה (מעין הודעת "תחזיקי אותי").
בהמשך היא אומרת לה שזה היה רג של חולשה ואין סיכוי שהיא תעשה דבר כזה.
מה אני עושה עכשיו?
איך ממשיכים מכאן?
איך אני חוזר לישון בשקט כשהיא עובדת לילה ובמרחק כמה פסיעות יש לה חדר פרטי עם מיטה ומקלחת?
או כשהיא שבוע בחו"ל עם עמיתים לעבודה, ערב פנוי ובחדר יש מיטה ענקית פנויה???
או שאולי אני סתם מכניס את עצמי לסרטים...
שלום רב
אנחנו כבר יותר מעשר שנים יחד, נשואים עם ילדים
אשתי עובדת בעבודה שכרוכה במשמרות ארוכות וגם נסיעות לחו"ל מידי פעם.
מספיק להכיר אותי דקה כדי להבין כמה אני מעריץ אותה וגאה בהצלחה שלה.
לפני כמה חודשים היא חזרה מחו"ל ובעודי עוזר לה לפרוק תיקים, מצאתי אצלה דבר מה שהעלה הרבה סימני שאלה לגבי מעשים שהיא עשתה או לא (אני מצטער, זה אינטימי מידי כדי שאפרט כאן).
מיד עימתתי אותה עם הדבר, היא נשבעה שוב ושוב שלא היו דברים מעולם, אין, לא היה ולא יהיה אחר מלבדי....
ההסברים שלה לא היו מספקים ומצד שני, זה לא היה חד משמעי.
החלטתי לרדת מזה ולתת לה להינות מהספק (ביני לבין עצמי, החלטתי שאני הולך להיות עירני)
החודשים שחלפו מאז עברו בנעימים, הנושא לא עלה והמשכתי לחשוב שאין דבר יותר מוצלח מהזוגיות שלנו.
השבוע היא הסתודדה בצורה יוצאת דופן עם הסלולרי שלה והחלטתי לבדוק מה העניין.
מצאתי התכתבות עם חברה טובה בה היא מספרת על דחף לשכב עם עמית לעבודה (מעין הודעת "תחזיקי אותי").
בהמשך היא אומרת לה שזה היה רג של חולשה ואין סיכוי שהיא תעשה דבר כזה.
מה אני עושה עכשיו?
איך ממשיכים מכאן?
איך אני חוזר לישון בשקט כשהיא עובדת לילה ובמרחק כמה פסיעות יש לה חדר פרטי עם מיטה ומקלחת?
או כשהיא שבוע בחו"ל עם עמיתים לעבודה, ערב פנוי ובחדר יש מיטה ענקית פנויה???
או שאולי אני סתם מכניס את עצמי לסרטים...