לא יודע מה להחליט....

לא יודע מה להחליט....

בראש השנה אני ללא הילדים, האם להישאר בבית לבד ואולי להזמין אלי אורחים ואז אני מתפלל בבית כנסת שאני רגיל בו או לנסוע לאן שהוא ואז מחד אין לי עול של הכנות וכו' (שזה ממש לא סוף העולם בשבילי) אולם אין לי ניסיון בלהיות ראש השנה במקום אחר עם סגנון תפילה שונה ממה שהתרגלתי אליו הרבה שנים, וגם מראש אי אפשר לדעת כמה האירוח יהיה חגיגי כראוי לראש השנה מה דעתכם???
 

mosho35

New member
בקיצור,רוצה לאכול מהעוגה וגם להשאיר

אותה שלמה? אני הייתי בוחרת איפה להיות לפי הבית כנסת,לא שאני כזו צדקת, אבל בכ`ז,ר`ה הוא ר`ה גם בשביל אפיקורסית כמוני.והחיבור למה שמסמל היום הזה בעני הוא קצת יותר מראש של דג...עם כל הכבוד ויש כבוד לקרפיון הטחון והאפרורי.
 

odery

New member
אני בעד להשאר בבית

זלא שבועות או פסח..זה חג של תפילות-והשיקול העיקרי זה מניין שאתה אוהב ,רגיל, מתעורר(נפשית) ומתחבר והשנה אני הולכת לראשונהההההההההההההההה לבכנסת אחרי שג'וקר נולדה-כולי התרגשות... שתהיה שנה דבש!
 

mosho35

New member
ואם בדבש עסקינן

האם ידעתן בנות שהנוזל הזהוב הזה עושה רק טוב לפנים,מומלץ מישי רוצה מתכון למסכה טבעית?
 
למעלה