לא יודע מה זו אהבה

לא יודע מה זו אהבה

שלום, אני צריך לשפוך משהו ולהתייעץ, אני בן 17 , בכיתה יב, ולעולם לא הייתה לי מישהי מיוחדת, אפילו לא התנשקתי, ואני לא יודע איך זה אמור לקרות. אני לא בודד, יש לי חברים, אני מדבר עם בנות ואין לי בעיה מיוחדת עם זה (כן אני ביישן אבל אני מתגבר על זה), אני פשוט לא יודע איך זה אמור לקרות, איך אני מגיע למצב שבו אני מתקרב למישהי. הייתה פעם מישהי שפגשתי באיזה כנס והרגשתי אליה משהו, אבל היא גרה במרחק 4 שעות נסיעה ממני וזה היה נראה כמו בזבוז זמן, חוץ מזה שבכל מקרה אני לא יודע איך להתחיל לצאת או להגיע למצב של קשר. חוץ מזה, נראה לי שההרגשה הזאת היתה בעיקר תוצאה של כך שאני רוצה שיקרה משהו, ושהיא לא הייתה משהו אמיתי. אז זו הבעיה שלי, אני לא יודע אם אני אוכל להרגיש רצון להיות עם מישהי, וגם אם כן לא יהיה לי שמץ של מושג איך לגרום למשהו לקרות.
כתבתי את מה שעל הלב שלי, תודה על הזמן שלכם.

המשך

רציתי להוסיף, כשאני שומע דיבורים על אהבה, אני מרגיש מין חור בבטן, אני מרגיש שזה פיזית חסר לי, שאני מפספס את החיים, שאני מבזבז את הזמן שלי

וואו

זה נשמע כל כך קשה.

אבל אתה רק בן 17!
עוד יש לך זמן.
אם זה לא קרה לך עד היום, זה עוד יכול לקרות מחר.

כפי שאמרו לפני, אתה עוד צעיר

ויכול להיות שבמסגרות הבאות שתיכנס אליהן (צבא, לימודים גבוהים), או דרך חברים תכיר מישהי שבאמת תרגיש אליה משהו.
וברגע שמרגישים משהו הדברים כבר די זורמים מאליהם, נכון שעולות שאלות כמו איך אני מתקרב אליה, איך אני גורם לכך היא תתעניין בי מעבר לידיד.. את זה לומדים על הדרך. יש כמובן את אלה שמתקשים יותר מסיבות שונות, אם תחוש קושי מיוחד אז תמיד תוכל להתייעץ עם מישהו שאתה סומך עליו.
(לחזור ולשאול פה זו גם אפשרות כמובן)
באשר לשאלות איך אני מתקרב אליה, ויוצר בה עניין לגביך, זה די אנדיווידואלי לגבי כל בחורה אבל בגדול בנות איכותיות מעוניינות בקשר שבו אתה מפגין כבוד כלפיהן, עדינות, מתעניין בהן ובתחומי העניין שלהן, יוזם פעילויות כיפיות ובעיקר מראה סבלנות כלפי הקצב שלהן, לא רודף ולא לוחץ.

מבינה את תחושת החור שבלב, אבל מאמינה שהדברים קורים בזמנם הנכון, לכל אחד הזמן הנכון לו. אל תשווה עצמך לאחרים (-:

טליה 70

New member
אני לא בעניין של לנחם

אתה באמת בסה״כ בן 17. יכול להיות שאתה נמצא עם אותן בנות כבר הרבה זמן והן לא עושות לך את זה. וכן הרבה פעמים הקליק הזה בין שניים מתרחש ברגע אחד קסום. אז אל תתייאש ותחשוב שהחמצת. באמת, נשמע כמו קלישאה, כל החיים לפניך עוד תהיה במסגרות אחרות, כמו בצבא, ותחשף לפנים חדשות. אז תתעודד בחורצ׳יק!

טליה 70

New member
דבר נוסף שרציתי לומר

לך הוא שכושר הביטוי שלך לתאר את שעובר עליך מעיד כאלף עדים על כך שאתה בחור רגיש ומיוחד - דבר שאינו מאפיין את בני גילך או בחורים בכלל. הנה לך עוד סיבה למה לא להתייאש ואני בטוחה שעם קצת יוזמה והעזה זה יבוא ובגדול!

למעלה