לא יודע מה אתכם

yoo

New member
למה בייבלייד מצליחה?

מאותה סיבה שיש אנשים שאוהבים דרגון בול זי באנגלית! (נסקל בלבני בניין!)

Brolly

New member
חחחח, מה זה משנה באיזה שפה אנשים

אוהבים די בי זי? אנגלית או יפנית זה ממש לא משנה אם אוהבים סדרה אז צריך לאהוב אותה כמו שהיא אם זה בדיון של סוג אנימה, אז אני לא מבין איך אנשים אוהבים אוטנה אוטנה זאת אחת הסדרות הכי גרועות לדעתי שראיתי, גם גאנדם ומקרוס נמצאות שם פשוט סדרות שצריך להיות הומו או בחורה בשביל לאהוב אותן אני לא מסתדר עם סדרות כאלו בד"כ...

yoo

New member
...

מה ההעדפות המניות של הבנאדם משפיעות על האנימות שהוא אוהב? לא יודעתי...

URNFS

New member
מן הסתם

סדרות שלא מכוונות אליך,אתה לא תמצא שום דבר לאהוב,אבל זה לא אומר שאתה צריך להכניס את זה לקטגורית "גרוע" רק כדי להיראות שונה ומגניב.יש את זה יותר מדיי בארץ שלנו.אתה, אני מנחש, בחור שאוהב את הסדרות שלו זזות כל הזמן,בטח אתה גם אוהב נארוטו,ואני מנחש שגם את פול מטאל אלכמיאי ובטח גם תאהב הנטר X הנטר וZOE DOLORES (או שאתה כבר אוהב).ולא כדאי לצאת בהכרזות כמו שאתה אמרת על טיב מינו של הצופה,כי אם פתאום אתה תמצא את עצמך אוהב את אחת מסוגי הסדרות שציינת בהודעה שלך,יהיה קשה להוציא את הרגל מפה שלך. ומה ההבדל בין ד.ב.ז באנגלית וביפנית? יותר מדיי בשביל הודעה בתפוז.

Brolly

New member
לא אמרתי שזאת סדרה גרועה

אמרתי שהיא מוזרה לדעתי... יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה אותה, אבל אני לא אוהב אותה אני אוהב את נארוטו, פול מטאל אלכימאי לא ראיתי ולא נראה לי שאראה, אהבתי את פול מטאל פאניק ואני לא רוצה לראות סדרה שיש לה שם דומה
האנטר לא ראיתי ולא נראה לי שאראה גם והאחרון אין לי שום מושג מה זה

URNFS

New member
כן אמרת שהיא גרועה.

"...אז אני לא מבין איך אנשים אוהבים אוטנה אוטנה זאת אחת הסדרות הכי גרועות לדעתי שראיתי..." אבל לא ניטפל לקטנוניות. ולא ראיתי פול מטאל פניק,אבל אין בינה ובין אלכמאי שום קשר what so ever (לפי מה שמספרים לי) אולי רק בהוגה השמות...^^;

Brolly

New member
זה מה שקורה כשרושמים משהו מאוד

עייפים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא יודע, אני פשוט לא אוהב אוטנה, אולי הייתי אקסיסיבי אז אבל לא נורא...

Brolly

New member
אני ארשום את הדעה המוחלטת שלי

עכשיו אין לי בעיה עם סדרות שעל הומואים/לסביות וכו' הדבר העקרוני שאני אוהב באנימות זה הקטע הקומי בהן, אנימות שאפשר לצחוק כשרואים פרק ראיתי 6 פרקים של אוטנה ולא צחקתי אפילו שנייה.... כל הסדרות שהן ככה חוץ ממספר סדרות מאוד מועט(ברסרק, אוונגליון והלסינג) הן סדרות שלטעמי הן גרועות ולא שווה לאנשים שאוהבים סדרות קומיות לראות אותן זהו, סיימתי

vegeta2

New member
יוגי-הו, בייבלייד ופוקימון, ממש

בושה לאנימה ! די בי זי ונארוטו גאווה לאנימה !

king kazabubu

New member
אני ממש לא חושב ככה..

יש כל מיני סוגים של אנימה... הסגנון של יוגי ופוקימון זה ז'אנר אחר ומכובד. זה נועד כדי לספק מעריצים וכסף והוא משרת את מטרתו בצורה נאמנה... ורק לידיעתכם.. דרגון בול זי נכללת בז'אנר הזה.. זה שהרמה שונה זה דבר אחר... אתם רוצים לדבר על סדרות שבאמת אפשר להגיד מורכבות בצורה אבנורמלית אז תראו דברים כמו ברזרק שלדעתי אחת הסדרות המוצלחות... אבל כל אחד והעדפות שלו...

vegeta2

New member
קינגי, יוגיהו ופוקימון סדרות

תינוקיות... באמת, פוקימון תינוקי לגמרי, כל האנשים האלה שמציירים אותם מוזר, ואחר כך המפלצות האלו, או שהם קטנות ובכייניות או שהם גדולות ומכוערות. טיפשי לגמרי... ככה גם יוגיהו הזה, חושב שהוא מצרי...

לא בגלל זה...

אני חושבת שפוקימון זה פיכסי. אלא בגלל שהכל מסתכם שם ב- ברוק: אני לא מאמין, זאת האחות ג'ואי! שלום! *מזנק אלייה* רוצה לצאת איתי? יש לך עיניים יפות מיסT: בוא כבר, ברוק *מושכת אותו* אש: אההה! זה צוות רוקט! צוות רוקט: *המנון קבוע* ועכשיו נתפוס את פיקאצ'ווו! אש: לא! פיקאצ'ווו מכת ברק! פיקאצ'ו: פיקהההה... צ'ווווווווווו *מעיף את צוות רוקט* צוות רוקט משאירים אחריו כוכב בשמים. קצת נמאס. וזה חוזר על עצמו בכל פרק. ובגלל זה אני לא אוהבת פוקימון. אבל הפוקימונים עצמם די חמודים ^.^

vegeta2

New member
בדיוק ! סדרה שחוזרת על עצמה ואין

עלילה, סתם כל פרק אותו דבר...

vegeta2

New member
אני אוהב DBZ באנגלית, עברית זה

קקי של דיבוב, יפנית גם טוב בהרבה יותר מעברית, אבל אני מעדיף את DBZ באנגלית...

yoo

New member
וד"א לגבי המפיקים

הם מפיקים את הדיבוב ולא את הסדרה עצמה.

לדעתי...

GT הייתה סידרת המשך לא מכוונת יאנו ה לא תיכננו לעשות אותה מההתחלה אל ראו איך DBZ הצליחה אז עשו עוד סידרה

למעלה