לא יודע מה אתכם

ToMeRGman

New member
לא יודע מה אתכם

אפילו שהדיבוב קקי , היה היום אחלה פרק..

gloom

New member
מה הייה היום../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

פשוט הייה לי טיסנאות אז לא הספקתי תעדכנו אותי? ונצל"ש הולכת להיות עוד עונה של DB או שזהו

vegeta2

New member
אני יודע שDBGT אקירה לא עשה, אבל

היא בכל זאת סדרת המשך לDBZ, ובאמת, אם אקירה היה עושה אותה היא היתה הרבה יותר יפה, ראיתי את כל הפרקים של DBGT והיא לא כל כך יפה כי חסר לה הכשרון של אקירה...

ashkeloni

New member
אבל זה לא ההמשך של טוריאמה

זה סתם המשך בשביל הכסף...לפחות לדעתי...

ashkeloni

New member
לא סדרה פירטית

וגם לא אמרתי שהיא לא טובה אבל DBZ הייתה טובה בהרבה, ואני מנחש שאם טוריאמה היה יוצר את DBGT אז היא מן הסתם הייתה הרבה יותר טובה...

Brolly

New member
אקירה עשה טעות קטנה ביצירה של

די בי זי הוא שם סאגה שלא קיימת במנגה, סאגת גרליק ג'וניור -_- והוא משך את הסדרה יותר מדי אבל הוא עדיין יצר סדרת אנימה היסטורית שתיזכר להרבה מאוד שנים
די בי ג'י טי הייתה חביבה, אבל מיותרת היה צריך במקום ליצור את כל הסדרה הזאת לעשות איזה סרט אנימה שיסכם את מה שקרה אחרי שגוקו סיים לאמן את אוב ולא לעשות סדרה של 64 פרקים עם ספיישל חביב מינוס

ashkeloni

New member
צודק

אני מסכים איתך לגמרי אפילו שגוקו ס"ס4 נראה חייתי, העלילה עצמה של GT יותר מדי פשוטה לעומת זאת של DBZ

yoo

New member
אמממ שמע...

סאגת גארליק ג'וניור היתה פילר לכל דבר, קטע באנימה שלא מופיע במנגה, כי פשוט, זה בלתי אפשרי שהאנימה והמנגה יהיו באותו השלב של העלילה, צריך לתת למנגה להתקדם קצת... וזה מה שקרה.

bebi vegeta1

New member
נדמה לי שבכוונה הוא לא הכניס את

הסאגה המשעממת הזו גם הרבה אנשים אמרו לי שמה שמעצבן אותם בDBZ זה תכונת ה"מסטיק" של טוריאמה... ד"א מישהו ראה אי פעם את DR.slump?

Brolly

New member
בשום פנים ואופן, זאת לא חרא של סדרה

זאת אחת מהסדרות הכי משפיעות על אנימה שיצאו... אבל היא ארוכה ויש המון קטעים שלא צריך ובקשר לזה שצריך להמשיך באנימה את מה שאין במנגה זה בולשיט כל הקטע שעושים אנימה רק על מה שיש במנגה, אחרת יהיה לך אנימה אמריקאית ואנימות אמריקאיות שוות לתחת, תראה את בייבלייד

yoo

New member
אייך אתה יכול לדבר על בייבילייד?

(לא שאני אוהב אותה אבל בכל זאת) ראית את הגרסא היפנית שלה פעם? מה שאתה רואה בערוץ הילדים זה משהו שדיבבו מהגרסא האנגלית, והאמרקאים ידועים בהריסת הסדרות שלהם...אתה יודע. ובייבלייד בגרסא היפנית לא אמריקאית בכלל, הרי הם גרים ביפן.

Brolly

New member
LOL ואני אצטרך להאמין שnelvana

שמפיקים את הסדרה גם מיפן?? תעשה לי טובה ROFL
חחחחחחחח בייבלייד שווה לתחת לא סתם ככה, ציורים מוזרים, עלילה דפוקה בשכל ובעצם כל הרעיון של הסדרה הזאת זאת סדרה לילדים בגן שלא מבינים מה ההבדל בין ימין לשמאל וזה למה שהיא מצליחה כל כך בארץ כי אצלנו הרמת השכלה ירדה כל כך שהרמה של הגן פעם זה הרמה של היסודי עכשיו וכל הילדים ביסודי הולכים ומגלגלים אותה XD

למעלה