לא יודע מה אתכם

לא יודע מה אתכם

וינעל העולם, גם אם זה קיץ', גם אם זה מצוץ כבר. כוכב נולד. דורון רוקח. באמת ביצוע מרגש ויפיפיה של השיר.

לא חבל!!!!!!!!!!!!

חבל שמארינה עלתה לגמר, ואם דורון רוקח היה עולה לא בטוח שהייתה לאשדוד נציגות שנה שנייה ברצף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פששששששששששש

את ממש גאה בעיר שלך אהה

תמיד אמרתי שאשדוד עיר מדהימה.

רק שיקום כבר איזה ראש עיר שיעשה פה סינון אוכלוסין !

חחחחחחחח יש מצב...

את האמת שבאשדוד ישארו קצת יותר , יש בנו אוכלוסיה איכותית אנחנו קומץ אנשים שלא מתערבבים עם האשדודים יותר מידי כמו כת סודית חחחח. אני אוהבת את אשדוד ואת מקום המגורים שלי, אבל לא ממש יוצאת באשדוד סה"כ מצב נוח. מה שבטוח שביולי אוגוסט רוב התושבים פה הם צרפתים כך שהערסים דיי נעלמים בתוכם.

באשדוד ה"צרפתים" הם בסה"כ .. מרוקאים שמתביישים במוצא שלהם ../images/Emo3.gif הייתי אצל איזה "מואיז ביטאן" אחד שרצה שנתקן לו ת'פקס וכולה היה מדובר באיזה משה ביטון אחד , מבוגר מאוד ועם מבטא צרפתי מזוייף וכבד מאוד ואהה ... גם מרוקאי עד מאוד ../images/Emo3.gif

אם יוציאו מאשדוד את כל המרוקאים והדוסים ואת הגרוזינים והבוכרים והאתיופים והרוסים אז מה יישאר ????? ../images/Emo3.gif

איפה היא?

רק חבל שהיא חברה של יודה. ושהיא עשתה דיאטה. ושהיא פי 1000 יותר סקסית. חבל.

יצא לי לקבל ממנה חיבוק מאוד חם ואוהב .. אבל בגירסה המאוד מאוד חמודה של הזכיה בכוכב נולד 1 ... השתתפנו ביחד באיזה אירוע חגיגי ביום העצמאות לפני שלושה שנים ../images/Emo3.gif (הינה .. תמות מקנאות .. חחחחח .. סתאאאם בצחוק .. אל תמות .. תקנא../images/Emo70.gif )

exterior

New member
../images/Emo6.gif בשישי אכלתי כזה,

אבל צמחוני |אבוקדו וירקות בלבד|

את הכזה הזה אני הכנתי!

תותחית על אני, האמת אני מכינה גם צמחוני אבל היום התחשק לי עם סלומון. פעם הבאה נכין טמפורה ללא גלוטן נעלה את הסושי בעוד רמה.

למעלה