לא יודע מה איתכם..

Sputer

New member
לא יודע מה איתכם..

אם לא יהיו הפתעות מיוחדות עוד שבועיים נוחת שפונגל 3 אני כבר מתחרפןןןן מת לדעת איך זה יהיה.. מה ההשערות שלכם ? יעמוד בציפיות ? יאכזב?

Z R u b A V e L

New member
אני לא יודע מה איתך אבל...

אני נמצא פה בעוד שלושה שבועות ב27 למאי וב29 למאי חחח הוג'ה בוי קצת לא קשור אבל למי אכפת

blue pill

New member
תשמע....

שפונגל זה שפונגל, ואני בטוח שזה יהיה טוב, אבל יש לי תחושה שהאלבום החדש לא ישתווה לקודמים...... אני ממש מקווה שאני טועה והאלבום הזה יעיף אותי למימדים אחרים כמו קודמיו, אבל יש לי תחושה חזקה שלא יהיה לאלבום החדש את המשהו המיוחד הזה שהיה לשניים הקודמים.....

THE BLACK MAMBA

New member
קבלו את התרגום של שמות הטראקים ...

תבינו כמה החברה האלה הזויים
1. בוטני מימדים - Botanical Dimensions 2. חיצוני שפונגוליה - Outer Shpongolia 3. ריחוף אומה - Levitation Nation 4. פריסקופים של תודעה - Periscopes of Consciousness 5. סצ'מאלטז דג מלוח - Schmaltz Herring 6. שום דבר אחרון - Nothing Lasts 7. schnitzl'd בנגב - Schnitzl'd in the Negev 8. אבל שום דבר הפסיד - but Nothing is Lost 9.מתי אני יהיה בחינם? - ?When shall I be Free 10. טטה אבקן של השאמן - Tthe Stamen of the Shaman 11. מעגלים של הדמיון - Circuits of the imagination 12. בלשני מיסטיקן - Linguistic Mystic 13. מאנטאליסם - Mentalism 14. קריאה לעזרה - Invocation 15. מבנה מולקולרי - Molecular Superstructure 16. סיבוב למעלה השתיקה - Turn up the Silence 17. פליטה - Exhalation 18. אנין טעם של הזיה - Connoisseur of Hallucination 19. שורש הנאבביש - The Nebbish Route 20. התעוררות נשירה - Falling Awake

the movie man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק מתי אני יהיה בחינם! קרעת אותי. וכנס רגע לאייסי יש לי מתנה בשבילך

dr ganga

New member
נצלש FRENCH KISSזה טרק יפה :)

כן זה לא טרנס אבל אחח נוסטלגיה..

למעלה