לא יודע מה איתכם..

• פותח הנושא iti4
  • פורסם בתאריך

iti4

New member
לא יודע מה איתכם..

אבל אני מנצל את הזמן שנשאר לי עד הגיוס(16.3.08) הכי טוב שאני יכול(לא הכי טוב אבל משתדל).. ..בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שרושמים שהם לא יכול שהם משתגעים בבית ומתים משיעמום.. תחשבו על בחברים בצבא שהיו עושים הכול בשביל יום אחד בבית ואתם בבית כבר חצי שנה מאז שהלימודים נגמרו.. אצלי למשל כל החברים הכי טובים שלי התגייסו חוץ מאחד (שהוא גם מתגייס עוד שבועיים) ואצל גבר זה הרבה יותר קשה מאצל בנות..כי צריך עם מי לדבר ולפרוק את העצבים של אותו יום ואין עם מי ..אז מה עושים?? מוצאים ידידים מהמין השני כאלה שהיה לך פעם דיבור איתם בקטנה ופשוט מסתובבים איתם יותר ביחד.. וככה ניהיהים חבר'ה..את הקטע החברתי פתרנו..עכשיו במשך היום אפשר לעשות מלא דברים שאתם לא מתארים לעצמכם..:עבודה (ועדיף שזה יהיה רחוק מהבית כי ככה הראש יותר משתחרר ורואים עולם ולא תקועים בשממה של האזור), אחר הצהריים מכון כושר.. גם מעצב את הגוף וגם עושה טוב לנפש וגם פוגשים אנשים....ואפשר גם להתנדב.. לא יודע איך תסתכלו על זה עם תחשבו שאני רושם שטויות או שאני אומר דברים נכונים..פשוט שאני רואה את חברים שלי חוזרים מהצבא איין לי אומץ להגיד להם שהיה פה משעמם שהם לא היו פה.. מכבוד אליהם שהם משרתים וקורעים את התחת בזמן שאני קם כל יום ב 1 בצהריים אוכל מה שבא לי רואה טלוויזיה נפגש עם חברים מרוויח כסף אמיתי ולא 400 שקל בחודש..

Lital1989

New member
צודק, ../images/Emo39.gif

אבל מה לעשות שיותר מדי זמן בלי מסגרת קבועה (צבא, עבודה וכ"ו) באמת יכול לחרפן, וזה לא כזה פשוט למצוא עבודה שנהנים ממנה..

Karin917

New member
לא מסכימה איתך..

העבודה שלי קשה, מעצבנת, מעייפת, לא כ"כ משתלמת ובכל זאת אני ושאר העובדים מוצאים דרכים לשעשע את עצמנו
מה שאומר שלא משנה עד כמה העבודה גרועה, את תמיד יכולה לשנות את זה.

Lital1989

New member
שמעי..../images/Emo39.gif

כל עוד אני לא צריכה לעבוד כדי להתפרנס אלא כדי שתהיה לי מסגרת אני אקח רק עבודה שאני נהנת ממנה..כי אני כבר מעדיפה לא לעשות כלום מאשר שתהיה לי עבודה כזאת...וכל אחד לוקח את זה בצורה שונה, אני למשל לא הייתי מצליחה להנות מזה בכל זאת..

Karin917

New member
חבל.

חברה שלי כמוך... היא כבר חודשים לא מצליחה למצוא עבודה כי שום דבר לא לטעמה. לא רוצה לבאס אותך אבל הסיכוי שתמצאי עבודה קלה, שמשלמים בה טוב, שהמנהל/ת והעובדים האחרים נחמדים הוא קלוש. אני מודה שממש חיכיתי לסופ"ש הזה כי אני לא עובדת בו אבל עכשיו אני סתם משתעממת לבד בבית וכבר עדיף היה לעבוד... לפחות יש שם אנשים שאפשר לצחוק איתם [העובדים] ועליהם [הלקוחות
] וזה מעביר את הזמן.

Lital1989

New member
אני יודעת שהסיכוי קלוש אבל..../images/Emo39.gif

כמו שאמרתי אני עדיין לא צריכה להתפרנס אז אני מעדיפה קצת להשתעמם מאשר להיות בעבודה שאני סובלת בה. אבל זה בסדר, זה לא שאני כל היום לא עושה כלום..חוצמזה מצאתי משהו שנראה לי נחמד..אני צריכה לברר בקשר לזה

phoenixTheGod

New member
בואי נתחיל מזה שלא קל למצוא עבודה במסגרת

הזו. חברה שלי בערך מספטמבר מחפשת משהו, והיא מתגייסת בפברואר, ונדה. כולם רוצים אחרי צבא. אצלי במזל יש עבודה, אבל זה רק כי הישיגו לי. ותאמת, תמיד צריך כסף, אם לא לעכשיו אז לאח"כ.

iti4

New member
ואז הם יהיהיו צריכים לחכות

שאנחנו נשתחרר כדי לעשות משהו כמו אצלנו חבר שלי התגייס ביולי והוא הבטיח לי שהוא לא טס עד שאני משתחרר (חח אני מאוד מקווה שהוא יקיים) וגם לכי תדעי עם יחתמו קבע או כאלה אי אפשר לדעת מה צופן לנו העתיד...

iti4

New member
לא היה לי כול כך זמן למחשב בחודש האחרון..

ובינינו..קצת יבש פה

R e A

New member
יא חתיכת מניאק

אני טוחן שמירות, מטבחים, מטווחים, אוכל חרא מהמפקדים במצב 2, רואה את הבית פעם בשבועיים, כואב לי כל הגוף, אני רוצה אוכל של אמא, שבוז מת, ואתה מספר שאתה מנצל את כל הזמן שיש לך רק בשביל שאני ארגיש יותר טוב? אם אתה רוצה לנחם אותי, אל תגע יותר בנרגילה, אל תשתכר, אל תקום מתי שבזין שלך, תאכל אוכל מסריח, תוסיף לו קצת חול. אולי אז תעשה לי קצת טוב על הלב!!...סתם אחי שתדע שאני מתגעגע לכולכם! עוד 4 ימים רגילה!!! ובשבועיים האחרונים אני רק צוחק פה. המפקדים כבר מתים לשבור דיסטאנס ונהנים פה חבל על הזמן! יאללה נדבר! עוד קצת.

למעלה