לא יודע מאיפה להתחיל

לא יודע מאיפה להתחיל

יש לי זוגיות ארוכת טווח - ( לא נשואים) רק מדברים על הענייין ובודקים אופציות.... אבל אמא שלי ובת זוגתי פשוט לא סובלות אחת את השניה לא סובלות זה ממש מילה נחמדה לתאר את המצב - וכבר יצא להם לריב ולא לדבר בינהם שבוע- עד שהצלחתי אחרי שבוע של מתחים נפשים ולילות בלי שינה איכשהוא להצליח לגשר ולעשות סולחה... אני ינסה לתת הסבר קצר - אנחנו גרים בשכנות לאמא שלי (יחידת דיור בשכנות) וכן כבר חשבתי לעזוב אבל כמה שחשבתי הגעתי למסקנה שזה לא הפיתרון ולא זה הבעיה אני סובל אני בדיכאון ואני אובד עצות לחלוטין פשוט לא יודע מה לעשות מצד אחד יש את בת זוגתי שאני אוהב וטוב לי איתה ומצד שני יש אמא שאני אוהב- ותעשה הכל - אבל הכל על מנת שאני לא ישאר עם בת זוגתי

miriblank

New member
אימא שלך ובת זוגתך רבות בניהן על "שליטה עליך"

לפי מה שזה נשמע לי, אימא שלך ובת זוגתך רבות בניהן על "שליטה עליך" או" תשומת לבך". אימא שלך גידלה אותך ואוהבת אותך, אך קשה לה לוותר על זה ולתת לכם את המרחב שאתם צריכים ואישה שלך נלחמת על זה. כמובן רוב הדברים האלה הם לא מודעים. והתוצאה הינה יוצאת במריבות על דברים יום-יומיים ועוד. לפי דעתי, אתה צריך לקחת את המושכות לידיך ולהחליט להתרחק מאימך, כדי ליצור זוגיות עצמאית, ללא תלות באימך (כאן יש בינכם תלול רגשית). חשוב מאוד להסביר לה את העניין וסיבות לכך בצורה הגיונית. מקווה שזה יעזור ... מירי בלנק

גרא.

New member
רק שאלונת קטנה 1,להבנתי,כדאי לך ללכת אחרי לבך

להקים משפחה כפי שאתם חושבים,אולי מתכננים.אין מצב בדרך כלל שיהיה אפשר לשכנע את אמך לקבל את בת זוגך,ואני מעז לומר,כל בת זוג אחרת שתציג בפניה,בדרך כלל אצל זוגות כאלה,שיש התנגדות של ההורים או אחד מהם,הזמן מפחית את ההתנגדות,ותינוק/ת מרכך עוד יותר את העוינות,ועוזר לקבל ולהשלים עם המצב.

גרא.

New member
להקים משפחה,כמובן להתחתן,,ואם וכאשר יולד

תינוק/ת,מה שקורה בדרך כלל לזוגות נשואים,היא עשוייה להתעניין,להתלהב להיות סבתא,למתן את התנגדותה לחברתך/אשתך,ולקבל אותה למשפחה.

למעלה