לא יודע למה..

b e n

New member
אז זהו..

שמגל"צ ורשת ג' אני לא מצפה להרבה. כמובן שאין מה להשוות את מה שהיה עם 'מדברים על שלום' ואת מה שיש עם 'אלוהים', אבל בכל זאת. אם אלוהים מושמע מספרים פעמים ביום, והוא זוכר ל "שיר השבוע" וכו', זה בדרך הטובה קדימה. שוב, אני לא אומר שבשבוע הבא נשמע את 'אלוהים' כל שעתיים בגלגל"צ, אבל יש בזה משהו. עוד דבר, נכון שבגלגל"צ מתחילה כל שעתיים תכנית חדשה, אבל אל תשכחי שהתכניות ערוכות, ומעבר לכך, לא יקרה מצב שגם הלהיט הכי גדול היום יושמע בכל תכנית. יש איזה רצף , שכולל הפסקות מדיי פעם. בכל מקרה, אני מקווה שישמיעו אותו יותר, וכמו שאת אומרת גם בתחנות אחרות (יותר בעיתיות).

The Macker Girl

New member
פה הטעות שלך.

רשת ג' וגל"צ הן תחנות שאתה כן צריך לצפות מהן להרבה. להיכנס לפלייליסט של גלגל"צ זו לא עבודה כזו קשה, אתה סה"כ צריך שם מוכר. רשת ג' זו תחנה שלמה של מוזיקה ישראלית, והיא זו שיותר מכל צריכה לעודד שירים ישראליים חדשים. בכל מקרה, תתפלא, יש שירים בגלגל"צ שמשמיעים בכל תוכנית, משמע - כל שעתיים. ויש הרבה שירים כאלה. אני לא אומרת שגם 'אלוהים' צריך להיות מושמע בתדירות כזאת, אבל אני כן חושבת שמגיע לשיר הזה יותר מקום ממה שנותנים לו, כי הוא באמת שיר טוב. צריך רק לקוות שהקליפ יעיר אנשים, ויגרום להם לדרג אותו בערוץ 24, ובעקבות כך לדרוש אותו ברדיו. תרשה לי להזכיר לך שאי הצלחה של סינגלים מעכבת הרבה פעמים את היציאה של האלבום. ?And we don't want that, do we

b e n

New member
טוב נו,

צודקת.
האמת שאין לי מה להוסיף.. אני אישית לא מאזין לגל"צ, אבל כמו שאמרת,מוקי בהחלט צריך להיות בפלייליסט של התחנה.

נתוש ז

New member
דוגרי..

אני לא שומע יותר מידי רדיו.. ואני שומע אותו לפחות פעמיים ביום, ואני לא שומע הרבה בכלל... אולי הוא לא מצליח כמו מדברים על שלום וילדה סוכר, אבל דוגרי הוא שיר ממש איכותי ומאוד מאוד מאוד יפה!

למעלה