לא יודע למה..

FunkyGiraffe

New member
לא יודע למה..

עד עכשיו הייתי די מנוע מלשמוע את "אלוהים" מההתחלה עד הסוף. עכשיו אני מקדיש לו שמיעה ואני מבין איזה שיר מדהים זה. הוא בא לי מה זה בטוב עכשיו, שאני במצברוח מלנכולי-שירים-שקטים כזה =] שיר מעולה! מה דעתכם?

טחנו את זה חחח

אבל האמת שעדיין לא כתבתי אני אז מה אני מדברת כמוני כמוך:) בכלל עם שירים שאני שומעת פעם ראשונה... ככה זה וגם אני עכשיו מאוד אוהבת אותו למרות שהליריקה טיפשית כזאת.... מזוייף משו... נשמע כאילו שהוא סתם לא אמיתי:/ אבל הלחן בכל מקרה ממש חמוד ועכשיו הוא על ריפיט אצלי:))

נתוש ז

New member
שיר מדהים!!

הוא אחד השירים הטובים ביותר... התאהבתי בו, הוא ממש יפה. וזה שהוא שקט, לדעתי זה עושה אותו יותר יפה..

The Macker Girl

New member
נצל"ש: שלש"וש זה מוי כיף ../images/Emo3.gif

עשו לנו תחרות גינות בבסיס
, והפלוגה שלי זכתה, אז קיבלנו שלשו"ש. ככה שאתם תקועים איתי יומיים יותר השבוע! לא נורא, לא נורא...

b e n

New member
../images/Emo93.gif

זה מה שעושים בצה"ל ? גינות ?
מה קורה צליל..?

שיר ממש יפה!

שמעתי אותו כולה פעמים אבל ממש אהבתי.. וכולם אמרו לי לפני זה ששיר ממש לא משו..ואני לא מבינה אותם:p

b e n

New member
גם אני לא יודע למה...

אבל לפי מה שאומרים כאן, יש לכם טעות. בשבוע האחרון אלוהים מושמע רבות, ואפילו זוכה להיות ב "שיר של השבוע" ובבחירה של השדרנים.. כמובן אני מדבר על גלגל"צ, על אף שדיברתי עם חבר והוא אמר שגם ברדיו המקומי הוא שמע את השיר..

b e n

New member
וכדיי למנוע שאלות מיותרות,

FunkyGiraffe, אין קשר להודעה שלך.. שירשרתי לשרשור שלך בגלל הנושא.

The Macker Girl

New member
הוא לא זכה להצלחה של 'עוקף מלמעלה'

זה בטוח. בכל מקרה, אם מוקי אומר שהרדיו לא אוהב את השיר, כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר...

b e n

New member
אולי בהתחלה (לפניי כשבועיים)

בערך, הוא לא הושמע... בימים האחרונים? אני שומע אותו פעמיים ביום.. וזה עוד שאני לא שומע כל היום גלגל"צ.

The Macker Girl

New member
גם לפני שבוע.

ולדעתי גם עכשיו לא משמיעים אותו מספיק. מה זה פעמיים ביום, כשכל שעתיים מתחילה תוכנית חדשה בגלגל"צ? להזכיר לך איך חרשו על 'מדברים על שלום'? או על 'ילדה סוכר'? חוץ מזה, שגלגל"צ בד"כ לא מהווה בעיה. רשת ג' וגל"צ הן התחנות הבעיתיות יותר...

פיטפיט

New member
../images/Emo123.gifצליל...

תני לי שם כתובת וטלפון... וזה מטופל יהיה רדיו אלוהים...כל היום שירים של מוקי... *נהייתה לי השפעת חדרה...*

למעלה