לא יודע למה

• פותח הנושא yitz
  • פורסם בתאריך

yitz

New member
לא יודע למה

אבל בא לי לשתף אותכם בדבר תורה שלקוח שלי ברבר לי היום >למי שלא יודע אני עובד בבורו פארק המעטירה< הלקוח המדובר הוא אחד מהממוחים לבחורים שעזבו ומשום מה לאחרונה הוא קונה אצלי יותר מדי OK נחזור לדבר תורה הוא שאל אותי למה בהפטורה של שבוע שעבר כתוב נחמו נחמו פעמיים? והוא עונה ע"כ שבעווניתינו הרבים קושיי הגלות הם כ"כ גדולים, שהאדם כשלעצמו לא היה יכול לעמוד בהם, אז צריכים אנו עמך ישראל לעזור איש לאחיו וזהו כוונת הפסוק נחמו אלהים מנחם אותך ואז נחמו אתה תנחם את חברך, סוף ציטוט אני מקווה שלא העמסתי עליכם יותר מדי ידישקייט אבל אם אני מקבל עשר כאלה ביום למה שלא נזרוק לכם עצם פעם ב........ >עוד פעם לא יודע למה בא לי לשתף אותכם בזה< אולי כי רק אתם תבינו את הציניות שבזה
איציק שלא הוזמן למפגש

בתקופה שהייתי נוסעת באוטובוסים

היה נהג אחד בשעבה קבועה, שהיה מלקט דברי תורה. בכל פעם שהייתי עולה הוא היה מספר לי משהו, או אומר - שבי מהר, יש פה מישהו באמצע דבר תורה. אם הוא לא היה אומר כלום, הייתי שואלת אותו אם כבר שמע דבר תורה היום, ואם לא הייתי דולה מזכרוני משהו (שלאו דווקא עונה לקריטריונים של דבר תורה, אבל בתורה דובר...), מעולם לא התווכחנו למרות שהייתי מוציאה דברי כפירה עם הקשרים דתיים, גם הוא וגם אני תמיד נהנו מאוד. (בלי ציניות). מאז עברו הרבה חיידקים בירקון... >ספל חמאה מפונקת כבר לא משתמשת בתחבורה ציבורית<

בלעעעע

החראות האלה... הזונות האלה... המניאקים האלה... לא קיבלו אותי כי אני בת! בלע >ספל חמאה לא נתנה דרור לכל הקללות בבטן, מכבוד האדמור<

yitz

New member
ספל

שחררי תוצאי אוויר עכשיו תרגעי תנשמי עמוק עוד פעם ותספרי לנו מי לא קבל אותך

למעלה