לא יודע להתחיל....

לא יודע להתחיל....

בנוסף לעברית אנגלית וג`יבריש אני מדבר גם רומנטיקה ובנוסף לזה אני מדבר גם על הכל ותמיד יש את המצב הזה שאני נמצא עם מישהי והיא מוקסמת ממני והמצב אידיאלי אז איך זה שאני אף פעם לא מצליח ליזום את הנשיקה האם זה פחד? או האם פרויד צדק...?

blue love

New member
bbtm....

אהבה זורמת לה בקצב שונה אצל כל אחד... ליזום נשיקה פשוט הפך להיות אצלך מעצור...אני בטוח שאחרי שתנסה פעם אחת ליזום...תראה כמה זה פשוט ...וכמה שזה זורם .. חוץ מזה כאדם רומנטי כמו שתארת את עצמך...אני בטוח שאתה נושק לשפתייה..עם המילים...עם המבטים... שיהיה בהצלחה איש יקר.. blue

*g99

New member
רומנטיקן,

ברגע של שתיקה,קח את ידה, לטף את שערה,אך לפני הנשיקה: מבט עמוק,מבט כה חודר, כך שפתאום תיראה איך עורה מצתמרר. ואז,רק אז,תתקרב אליה כמו גשש, תתקרב אליה,לא מהר,פשוט לאט, תישק לה על שפתיה,בעדינות וברכות, ותיראה את תוצאות הסבלנות!

I WILL- DAM IT!!!!

אתם כולכם מאוד צודקים וכנראה שאני באמת חסום מסיבה זו או אחרת אני אנסה ואדווח!!!!!

ב א ר י

New member
BBTM .....

אני יכול להגיד לך רק שאתה חושש מדחייה של בת זוגתך. נסה ברגע המתאים ותראה עד כמה היא תרצה עוד,אבל נשק בחושניות מירבית,בכדי שהיא תרצה עוד ועוד. הסר את המחסום הזה. היפטר ממנו. אתה מפסיד דבר אדיר ואתה גורם גם לה להפסיד !!!

למעלה