לא יודע לאן

eli47

New member
לא יודע לאן

נמאס לי מהחיים אני יודע שאני סותר את עצמי ממה שאמרתי לפני שבוע אבל מה לעשות החיים בזבל

eli47

New member
להתראות אנשים

אלין נשמה שלי חשבתי שמצאתי מישהי שבאמת מבינה אותי אני הרגשתי ממש קרוב אלייך אבל את לא עונה לי אף פעם אני מרגיש בודד בעולם הזה כולם תמיד אומרים לי אם אתה צריך משהו תבואי אלי דבר איתי אבל כשהשעה מגיעה כולם אין להם זמן אז מה יש לי לעשות פה? בפורום הזה? בחיים האלה? מה יש לי? כלום איבדתי את הכל את האושר שלי את האמונה שלי ואת הכי חשוב את אמא שלי שהיתה תמיד לצידי היום החליטו 99% שמעיפים אותי מהבית ספר ואין לי לאן ללכת מאז שאימי נפטרה אני חליתי ואני הדרדרתי בלימודים אני מיואש לגמרי פסיכולוגים לא עוזרים ממש אז חשבתי אולי אם אני אלך מהעולם הזה אף אחד לא ירגיש לא יודע כבר מה לעשות... אני כותב עכשיו ובוכה ומבקש מה´ שיראה לי את הדרך הנכונה אבל לא נראה לי שהוא מקשיב לי כבר להתראות נשמות תודה למי שבאמת ענה לי מדי פעם

אלי נשמה

אף 1 לא שכח אותך!!! בוא נתכתב באיי-מייל, טוב? כי זה לא נראה לי ממש המקום. אז תשלח לי לאיימיל [email protected] . אני מחכה לסימן חיים ממך! זוהר.

אלי נשמה...

קודם כל אף אחד כאן לא שכח אותך, זה משפחה אחת כאן, וכולם כאן אוהבים את כולם. ואתמין לי אלי, הכי קל זה לקום ולברוח מהבעיות שיש לנו ולא להתמודד עם החיים שמה לעשות, לא תמיד מאירים לנו פנים. אני מקווה שאתה קורא את ההודעה הזאת שלי ולא עשית שום שטות. מה שאני מבקש ממך, בזה הרגע אתה מתחבר אלי. המסנג´ר שלי הוא: [email protected] והאי סי קיו שלי הוא: 153224978. תתחבר אלי ונדבר אחי. אני אוהב אותך, אלון זכריה.

!PuMiCkY

New member
אלי........./images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מכירה את ההרגשה... אם יש לך אי סי קיו... תפנה אלי - 81770055
... נדבר... ויש לנו על מה
~עדי
~

tsipi35

New member
אלי - ב-ב-ק-ש-ה תקרא את כל ההודעות

ותגיב אפילו בהיי. תרגיע אותנו שהכל בסדר. לגבי זה שאלין לא ענתה לך - היא למעשה כמעט ולא ענתה לאף אחד. היאלא היתה בבית ולא היתה נגישה למחשב (אתה יודע שיש חיים אחרי הפורום) ועכשיו היא מרגישה מאוד מאוד לא טוב עם עצמה בעקבות מה שכתבת לה. אלי - תהיה חזק קודם כל למען עצמך ואח"כ לכל השאר. תאמין לי שאתה חשוב להרבה מאוד אנשים אפילו שאולי אתה לא מרגיש ככה. וגם אם לפעמים קשה מאוד אין טעם לראות הכל שחור. תעשה טוב - תענה לנו פה ותתקשר לאלין היא מחכה ממך לצלצול. תהיה חזק איש יקר שלנו.

למעלה