לא יודע כבר מה לעשות

frik50

New member
לא יודע כבר מה לעשות

אני מאוהב בצורה קשה בגבר נשוי עם ילדים שהוא חבר מאוד טוב שלי ואני מסתובב איתו די הרבה, הבעיה שאני רוצה להיות איתו כל הזמן אבל בזמן שאני לא איתו ובמיוחד אחרי שביליתי איתו יום שלם קשה לי אני מרגיש לבד ואני מקנא באשתו אני כלכך רוצה להיות בתוך החיים שלו שאני מרשה לו לבקש מה שהוא רוצה ממני רק כדי להיות איתו וכדי שהוא יצטרך אותי. אני כל הזמן מחפש סיבות להיות איתו ולדבר איתו הגעתי למצב שאני מוכן לעבוד בשבילו ולתת לו את החיים שלי כמה שניסיתי למצוא בו חסרונות וניסיתי לשנוא אותו וזה לא מצליח לי אם הוא סובל ממשהו אני נהיה חולה אם מישהו יפגע בו יכאב לי ואני יריב בשבילו, גם קשה לי לפתח קשר עם בנות כי אני לא רוצה שהזמן שלי יהיה תפוס וכשהוא יצטרך אותי אני לא יהיה זמין בשבילו וגם אני יפסיד את הזמן שיכולתי להיות איתו..מה עושים אני פשוט דועך

לדעתי צריך לנהוג במשנה זהירות...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifכי בכל זאת, החבר נשוי עם ילדים ואם אתה כל כך אוהב אותו והוא חשוב, אזי עליך לחשוב מה יעלה בגורלו אם יתגלו היחסים ביניכם, שלפי מיטב הבנתי הם דיסקרטים, אלא אם חברך מחוץ לארון ויידע את אשתו על העותו בקטע, האומנם? אני מניח שהוא בטח לא מעוניין לפרק את משפחתו ועליך לנקוט בצעדים מונעים מלהיות תלותי בו ודבוק אליו יתר על המידה. לשם כך תנסה להתנתק ממנו ולחפש לך אהבה עם בן זוג רווק/גרוש/אלמן שאין לו מחוייבות למשפחה וכו`. זה בודאי לא קל, אבל אין חכם כבעל ניסיון. אני מכיר זו כזה מהשרון, הצעיר בן 26 שחי עם בן זוג גרוש (+2) בן 52, שאשתו לאחר שגילתה את היחסים ביניהם החליטה להתגרש ממנו ולהוציא את שניהם מהארון. אתה בטח לא רטצה שזה מה שיקרה לחבר. אשמח להיות איתך בקשר במסרים לטכב עיצה ה עושים ןאיך מתגברים על כך בדרכי נועם ובצורה חיובית לטובת כל הצדדים. אנחנו כאן לרשותך ולשרותך ידיד יקר וחביב

מה שלא ספרת לנו...

מה שלא ספרת לנו זה האם הוא יודע אתה מאוהב בו? האם הוא הומו? האם היה ביניכם קשר מיני? האם הוא מאוהב בך?
אם אתה חי לך בעולם שלך ואתה מאוהב בו ולו אין מושג מה קורה לך, אז אין לך ברירה אלא למצוא מישהו אחר שאוהב אותך ורוצה אותך, וכך לאט לאט תוכל להתנתק מהנשוי שלך.
אם יש ביניכים קשר אהבה הדדי, המצב קשה יותר, משום שאתם מאוהבים והוא תפוש. רק לעיתים רחוקות ישנה הצדקה "לגנוב" בן זוג מאשתו (או בעלו), ורק לעיתים רחוקות מאד מאד ישנה הצדקה להרוס משפחה קיימת עם ילדים וכו' בגלל אהבה חדשה. - אז אמור לנו בבקשה מה המצב. האם זאת אהבה הדדית? או זאת אהבה שקיימת רק בתוך ראשך?

konito

New member
לא פרטת דבר ביחס לנטייתך ההומוסקסואלית

מהדברים שלך עולה שאתה כנראה מודע לנטייתך אך לא מממש אותה כלל וחושב באופן ערטילאי על קשר עם נשים. נראה לי גם שאתה רומז לכך שהוא בעצם מנצל את רצונך להיות לידו. אתה מתאר מערכת יחסים עם הגבר שברורה גם לך שאינה בריאה. הסיבה העיקרית כנראה לכל הסיטואציה היא שאינך מגשים את נטייתך המינית. לכן הייתי מציע לך לנסות להכיר גברים אחרים. למשל להגיע לפגישות אשר מפורסמות כאן בפורום או ליצור קשר עם גברים שכותבים כאן בפורום. חשיפה להומואים אחרים תוריד ממך את הפיקסציה באותו גבר. אתה תוכל לתעל את העניין שלך בגברים לגברים אחרים. אני משער שאין כל בעיה איתך למעט העובדה שבתת מודע שלך אתה משתוקק למגע ולקשר עם גבר אחר. יש בך רעב לא ממומש וזה מובן ביותר. כאמור, אתה צריך למצוא דרך לנתב את זה לאינטראקציה עם גברים אחרים שמעוניינים בגברים.

mitmoded

New member
מאחל לך מכל הלב שיהיה לך את הכח לברוח מהמקום

הזה כמו מאש. אין לך מה להתקע שם. זה מקום שרק יכאיב לך ויסמרטט אותך. אני יודע שקל להגיד אבל אתב שווה הרבה יותר מלשבת ולפנטז על אהבה בלתי אפשרית. תכניס לחיים שלך דברים אחרים,, תחביבים, אנשים או כל דבר שיעזור לך לקום מהמקום הזה. אתה שווה המון!!! תזכור את זה !!!

frik50

New member
תודה לכולכם על העזרה וההבנה

העניין שהוא ממש לא יודע שאני מאוהב בו , הייתי בקשר מיני עם גבר אחר אבל אני כבר לא מסוגל להיות עם אף אחד אפילו לא לחשוב על זה, כלכך כיף לי איתו שאני לא רוצה לוותר על זה זאת ממש התמכרות, והוא לא הומו לצערי, הלוואי שהייתי יכול לדעת אם הוא כן אם היה לי מושג כזה כבר מזמן הייתי פותח איתו הכל

בתור אחד שהיה בסרט דומה,

מה שאני יכול לומר לך זה שאתה מוכרח לחתוך ומהר. זה כואב , זה יכאב , יכאב מאוד , זה אפילו ישאיר צלקות , אבל עם רצון אמיתי ונחישות אפשר לצאת מזה. צא מהסרט הבלתי אפשרי הזה , צא מהעולם שיצרת שבו רק הוא קיים ותתחיל להכיר אנשים חדשים... תכיר בערך עצמך ותבנה לך עולם חדש , שבו אתה נמצא בעמדת הכוח. בהצלחה גבר.

ברוך שובך בוחן לבבות...

הגעגענו לפוסטים ולשירים שלך... מה קורה גבר? ספר לנו איפה היית ומה עשית?

למעלה