לא יודע אם שמתם לב

לא יודע אם שמתם לב

במקרה נתקלתי בזה בפורום מטאל השכן, אבל בשיר lonely day יש את החלק של most loneliest.... שאין דבר כזה, זאת טעות דיקדוקית. השאלה אם זה בכוונה ואם כן למה?

ashkeloni

New member
מממ

מעניין אם התייחסו לזה באחד הראיונות עם הלהקה, אני אשמח לדעת בקשר לזה... למישהו יש מושג?

Gonzolio

New member
חחח

מה אתם חושבים קל לחבר שיר??? יש המון שירים שיש בהם מילים לא קיימות, אני מכיר לפחות 5 שירים שיש בהם את זה

Ipecac0

New member
חח האמת שתהיתי לגבי זה...

אולי זה נראה להם מתאים? אין לי מושג ת'כלס. אני מנסה לחשוב אם מבחינה מוזיקלית זה נשמע יותר טוב. אבל אם היו אומרים "דה מוסט לונלי..." ומושכים ת'לונלי זה לא היה נשמע מאולץ. אז למה באמת זה נכתב ככה?
אולי הם רצו להראות שזה ממממממש בודד?

Evil Pig

New member
אני גם חשבתי על זה עם משפחתי

דוברת האנגלית והגענו למסקנה שזאת חזרה כפולה לצורך הדגשה.. ז"א כמו שאמרת כדי להגיד עד כמה הוא בודד זהו. ערב טוב!

Ipecac0

New member
חח גם אני דיברתי על זה עם אחותי

והסכמנו על זה שזה לשם הדגשה

V a m p

New member
|חצי נצלש|סיפור בקשר ללונלי דיי

אני גר מאד קרוב לאיזה בית ספר יסודי, אז היום, בהפסקה כנראה הם שמו מוזיקה ואחד מהשירים היה לונלי דיי, אני כמעט בכיתי...
זה כל כך מרגש שמערכת החינוך בישראל מלמד את הנוער, כבר מגיל צעיר מה זה מוזיקה איכותית. תודה יולי תמיר, אחלה שרת חינוך.
כולי תקווה שמחר ישמיעו לזעטוטים את צ'ופ סווי.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif והיום

יום תמים חזרתי מהבית ספר וראיתי שאח שלי אוכל קורנפלקס קוקומן או משהו. מאחורה פירוט ע להקות רוק, ואיך זה התחיל וזה ואז למטה כתוב משהו כמו "אז תשמעו [ואז צוינו שמות של להקות שאינ לא זוכרת את כולם] הביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, לד זפלין- כי זר קורנ'רול!"
..

Ipecac0

New member
אוקיי. זה ממש מוזר

למה שחברה של דגנים תעודד לשמוע להקות רוק? זו חברה של דגנים!! חח מוזרים. העיקר שמחדירים השכלה

Beautiful Scar

New member
גם אני קראתי את זה!!!!!!!!!!11

והם עשו גם על הפאנק וג'ז וכאלה=] ועשו על רוק

AlmogT4

New member
אהו אהו

אתה מכיר מספיק תלהקה כדי להגיד שהם מסריחים ? בנאדם שמע תדיסקים הישנים, לא תפופולריים של היום.

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

הדיסקים האחרונים הם הדבר היחיד שמסריח. וחוץ מזה, [למי שהגבת] מה הקשר גרין דיי?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאמממ

מבחינה דיקדוקית זה לא ממש נכון אבל אני בטוחה שכולם מבינים את הכוונה ולכן הדקדוק כאן לא חשוב. תמיד שאנחנו לומדים עוד נושא דקדוקי תמיד מדגישים לנו בשבשירים זה לא כל כך חשוב ולא מקפידים... והרבה פעמים זה כדי לכדי שיהיו חרוזים (או יתאים למנגינה) אז אני חושבת שזאת סיבה שמתאימה פה לסיסטם

ORONTZ

New member
גם לי זה הפריע באוזן!

אני בטוח שהם עשו את זה בכוונה ולא כי הם לא יודעים אנגלית או משהו! o_O

silver and cold

New member
כן זה טעות...

אבל אני סולחת להם... אמרו פה לפני זה נשמע הרבה יותר טוב ככה

למעלה