לא יודע אם שמתם לב

crusher

New member
לא יודע אם שמתם לב

אבל הקטעים שלא שודרו בספיישל ההחזרה של שראל,מירב ורויטל ולילך ניתנים עכשיו לצפייה באתר של ביפ...(בחלק שמדרגים קטעים) אני אישית חושב שהקטע של שראל היה נחמד, ציפיתי למשהו יותר קורע אבל לא משנה... הקטע של מירב היה גם נחמד... הקטע של לילך ורויטל - לא ראיתי, משום מה הקובץ לא נפתח.. יש איתו בעיה נראה לי... בכל אופן עכשיו כשמסתכלים על כל הקטעים אפשר להגיד בוודאות שלאורבך היה את הקטע הכי מצחיק... אבל עכשיו זה כבר לא משנה....

Sweet Misery

New member
את הקטע של הפקאצות גם אני לא ראיתי

מה ששידרו בביפ היה מספיק בשבילי. לא יודעת, לא שראל ולא מירב הצליחו להצחיק אותי. מירב אולי קצת, אבל בכל זאת, ממש לא היה שוס. אולי פשוט ציפיתי ליותר.

Ronush14

New member
ראיתי את שלושתם....

ושתלושתם היו גרועים
במיוחד של לילך ורויטל... הם כ"כ לא מצחיקות שזה כבר עצוב! אני לא מבינה איך הם עברו את האודישנים בכלל
וגם שראל ומירב לא ממש הצחיקו אותי.... לא יודעת.. היה להם המון זמן להכין קטע! הם עפו מזמן... ובטח מההתחלה הם ידעו שתהיה תוכנית החזרות ושחייבו אותם לבוא אליה או משהו כזה.... לדעתי בזמן הזה הם יכלו לעשות משהו ממש טוב! אבל הם לא עשו....חחחח

Ronush14

New member
ושתלושתם=ושלושתם ../images/Emo122.gif

מה קורה לי בזמן האחרון עם הטעויות האלה???

NimaZ

New member
אמרנו לך כבר רוני...:

את כותבת מהר מדיי! זאת אזהרה שניה... בשלישית- כנס!!! (וגלידה!
)

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מעכשיו אני יכתוב יותר לאט! ויקרא את זה שוב לפני שאני שולחת!!! חחחח

בוביץ

New member
פשוט גרועים

לא מצחיקים אף אחד לא צוחק. שראל-פשוט לא מצחיק אף אחד לא צוחק בקהל, ממש יבש,הגיע לו לעוף. .האחיות-ניסו לעשות צחוקים על המשתתפים אבל לא ממש מצחיק מירב-ללדעתי היא באה ביותר מדי ביטחון עצמי באקדמיה, נראה שקראה יותר מדי ביקורות מחמיאות על עצמה והשתן עלה לה על הראש אתמול היה פשוט הופעה חלשב ביותר

crusher

New member
אמממ

זה שלא צחקו בקהל זה בגלל שלא היה קהל... זה צולם מתוך החזרות שהם עשו לפני שהקהל בכלל נכנס לאולפן... זה רק מעיד על כך, שמי שכן צחק לא צריך את הצחוק של הקהל כדי שיעזור לו להבין אם הבדיחות היו מצחיקות או לא...

NimaZ

New member
אהמ... בקשה...

מישו מוכן לתת לי את הקישור למקום באתר של האקדמיה שנותנים אפשרות לראות את המופעים של כל מי שלא הופיע... אני לא מוצאת את זה באתר... תודה בעעעע!

Ronush14

New member
חחח נעמה... הנה קישור../images/Emo26.gif

http://academia.012.net/Prog_pick.asp?Progid=571&popupid=356

NimaZ

New member
תודה רוני...

את הסופרסטאר שלי!!!
חיחיחיחיחיחי!!! ועכשיוהביקורת: רויטל ולילך- לזה קוראים טווווווווווווווווווווב... אהבתי איך שלילך עשתה את הזה של ניאו... אבל מה זה לעזאזל קשור לצחי?! כל השאר כבר ראיתי... שראל- למופע שלו מגיע עה?! אחד גדול... זכרתי אותו מעלה לי צחוק במרצוף... לא סתם חיוך עמום מירב- ההתחלה שלה הייתה טובה... אבל ההמשך פחות... חבל

NimaZ

New member
פחחחח... בעעעעעעע!!!

תודה!!! אבא מומין הוא לא פדופיל!!!

gilmorefreak

New member
אני חייבת לציין שבאופן מפתיע...

ממש אהבתי את ההופעה של רויטל ולילך..הן כנראה התמכרו לאקדמיה אחרי בעפו וצפו בה באובססיביות..אבל אין מה להגיד..הם חיקו אותם טוב!! זה היה מאוד מצחיק...הדר..חחחח...וטלי...עם כל הגובה...הכל..היה בסה"כ מרשים למדי! שראל..ממש איכזב אותי..התאמצתי להעלות חיוך על הפנים כי אני אוהבת אותו..אבל הקטע לא היה משהו! את של מירב אהבתי..היא שומרת על פרופיל נמוך והופעה פשוטה שגזורה מחיי היום יום ועדיים מצליחה להצחיק אותי! אני פשוט ממש ממש אוהבת אותה! הייתה לה הופעה ממש טובה..חוצמהבדיחה האחרונה על השואה..ממש ממש ממש לא מתאים! לא אוהבת בדיחות על השואה בכלל!! זהו! אה..ועם הקוף שמסתכל עליך ככה..היא הוסיפה: "כנראה שזאת רק אני"...כנראה באמת...חחחח..

למעלה