לא יודע אם שמעתם על זה כבר

yogevk

New member
לא יודע אם שמעתם על זה כבר

אבל יש אישור כמעט סופי לעונה רביעית... וורוניקה באקדמיה של הFBI שנתיים מהזמן הנוכחי בסידרה. הנה כתבה.

yogevk

New member
הנה קישור

http://www.tv.com/veronica-mars/show/24272/story/9507.html?tag=gumballs;img;2&om_act=convert&om_clk=gumballs מצטער לא יודע לאן זה באח פעם קודמת

Nitzanyo

New member
ווהו

כל כך רציתי שזה יהיה וכל כך רציתי שתהיה עונה רביעית למרות שאני אהיה בצבא וזה קצת בעייתי לעקוב אחרי הסדרה בצבא מגניב [אשכרה חיפשתי מילים כדי שזה ישמע שבן מדבר, אבל אין דרך, קיצר זה בן מדבר ולא בת. כמה מוזר שזה יהיה בפורום של סדרה כזאת...]

שלישון

New member
אני בצבא וזה ממש לא בעייתי לעקוב

גם אם אתה לא מצליח לראות באמצע השבוע, תמיד יש את הסופ"ש

נעמה בז

New member
אבל זה טוב או רע?

יש סיכוי מאוד סביר שהרמה תדרדר, ואולי פשוט עדיף לסיים את זה כמו שזה? (למרות שממה שהבנתי שני הפרקים שיצאו מאז סוף ההפסקה הם לא מציאה...).

omer719

New member
בטח שזה טוב!

קודם כל הרמה יכולה לעלות , ואני לא מבין מה אתם רוצים מהפרקים האלה? אני ראיתי רק את 16 והוא היה לא רע בכלל... תמיד אפשר להשתפר.. באמת היה עדיף סיפור מרכזי מאשר כמה סיפורים אבל זה לא כל כך נורא. -עומר-

OMRICH

New member
לא רוצה!!

ראית את 16.... אבל ראית את 17?? יהיה לי ממש אבל ממש קשה לראות את אחת הסדרות האהובות עליי נהרסות. אני מצטער אבל... העונה הרביעית לא תהיה "ורוניקה מארס" הם חושבים להחליף את השם!! הם מחליפים את כל הקאסט. אתם יכולים לקרוא לזה סדרה חדשה בכיכובה של קירסטן בל... רק שגם שם קוראים לה ורוניקה מארס.

ענבררר

New member
אני ראיתי גם את 16 וגם את 17 ואהבתי את שניהם

ron6501

New member
הכל התחיל מהעונה ה-3.

את 2 העונות הראשונות הראשונות כשורניקה הייתה בתיכון מאוד מאוד אהבתי.העונה ה3 הרסה את הכל.

omer719

New member
איזה שטויות , פרק 17 ממש בסדר.

נכון שהתעלומה הפעם הייתה חלשה , אבל אין מה לומר , כל פרק של וורניקה מארס הוא טוב , ברור שיש חלשים יותר אבל למה יש לקטול אפשרות לעוד עונה?

OMRICH

New member
פרק 17 לא היה ממש טוב!. מה לעשות אני לא

מתפשר על איכות. העלילה הייתה מעפנה וגם התסריט לא היה משהו. וגם התעלומה הכי חלשה יכולה להיכתב טוב. אני מרגיש כאילו החליפו את התסריטאים.

EVAN666

New member
נצל"ש

עוד כתבה מעודדת מנענע http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=485867

NorthernStar

New member
לא נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא רק שהסיכויים לעונה רביעית קלושים במקרה הטוב, אלא שהקאסט של VM לא הוזמן לupfront בניו יורק, שם יוצגו הסדרות של CW לעונה הבאה, והרשת שומרת על דממת אלחוט בנוגע לסדרה, בעוד אנשיה מטפטפים אינפורמציה בקשר לסדרות אחרות. don't hold your breath, they are pulling another Gilmore Girls.

למעלה