לא יודע אם זה קשור

• פותח הנושא hfgh
  • פורסם בתאריך

hfgh

New member
לא יודע אם זה קשור

לרוק או לפורום. אבל אני פשוט צריך את עזרתכם... אם תוכלו להגיד לי איזה סגנונות מנגנות הלהקות הבאות? אם זה רוק? מטאל? מה זה בדיוק? smashing pumpkins alice in chains faith no more nirvana radio head תודה...

«Jimmy Page»

New member
כעיקרון,

Alice in Chains- גראנג', לא רחוק מהאבי מטאל לדעתי, Faith No More- אלטרנטיב [למרות שלהגדיר אותם זה מסובך, פאטון חת'כת חולה נפש] Nirvana- גם גראנג', יותר פופי מאליס רדיוהד וסמאשינג פאמפקינס אני לא שומע, אז לא יודע להגדיר אותם אבל אני בטוח שמישהו יוכל לעשות את זה במקומי.

mallava

New member
רדיוהד ופאמפקינס גם אלטרנטיבי

המכנה המשותף ללהקות-כולן אמריקאיות, כולן כבדות, כולן אלטרנטיביות, כולן מונהגות על ידי פסיכי עם נטיות להרואין :)

hfgh

New member
מה זה בדיוק אלטרנטיבי?

הבורות כן אני יודע...:--) ואגב סמאשין נשמעים לי הרבה יותר קלים, אפילו עם נטיה לפופ טיפה מאשר לדוגמא אליס...

M e n s R e a

New member
אלטרנטיבי זה כשלא ממש יודעים להגדיר את זה חחח

סתם. לא יודע אם יש ממש הגדרה לאלטרנטיבי (או לצורך הענין, לאילו מן ההגדרות שהוזכרו). זה לא גראנג', לא הארד רוק, לא מטאל ובטח שלא פופ.

mallava

New member
בדיוק מה שאמרת

נגיד ויש לנו - רוק הארדרוק רוק אקוסטי רוק מתקדם ו רוק נ' רול(אני יודע שיש עוד אבל רק בשביל ההסבר) ולהקה מסויימת לא תואמת טכנית לאחד מן הזרמים הנ"ל-משמע רוק אלטרנטיבי.

o pie

New member
אלטרנטיבי זה חלופי

אם זה לא דומה לשום דבר אחר... זה אלטרנטיבי.

MilkShack

New member
נירוונה לא יותר פופיים מאליס

הם שונים לגמרי... כשאתה אומר את זה ככה זה כאילו שתי הלהקות מנגנות אותו דבר רק שנירוונה נשמעים קצת יותר נוחים לשמיעה וזה ממש לא נכון. אליס אין צ'יינס בהחלט לא רחוקים מהאבי מטאל, אבל נירוונה רחוקים מהאבי מטאל שנות אור, יכול להיות שנוורמינד הוא קצת פופי, אבל שאר האלבומים הם גראנג' וסוג של פאנק עם דיסטורשן מפוצץ.

M e n s R e a

New member
אליס דווקא כן רחוקים מהאבי מטאל לדעתי

הם עושים גראנג' "כבד", אבל זה לא ממש קרוב מאד להאבי מטאל

«Jimmy Page»

New member
הממ,

שניהם גראנג', אליס כבדים יותר נירוונה כבדים פחות. מוזיקה שונה, תכלס, כי לגראנג' אין הרבה מאפיינים מוזיקליים שאסור להפר. אבל כן, נירוונה יותר פופיים מאליס אין צ'יינס, ואישית- את אליס אני מעריך יותר, מכל הבחינות. טל, די תלוי בשיר סה"כ, אבל יש פעמים בהן הנגיעות של המטאל ברורות לחלוטין.

M e n s R e a

New member
נגיעות זה דבר אחד

ואני יודע שהם גם היו מחממים מדי פעם את מטאליקה, ולא באופן קבוע רק בגלל ההתמכרויות של ליין סטילי והבעיות שהן יצרו. אבל הם אכן גראנג'.

לפי מה שאני יודעת ושומעת

אני מתחייסת לנירוונה, רדיוהד ואליס אין צ'יינס (פשוט כי את השאר אני לא שומעת..
) נירוונה- בלי ספק,אחד מהסמלים הגדולים (אם לא הגדול ביותר) של הגראנג'.. אליס אין צ'יינס- אחת מחלוצות הגראנג' ביחד עם פארל ג'אם סאונד גרדן מאדהאני וכו'.. סתומרת- גראנג'. רדיוהד- ממ.. אני קוראת לזה "רוק בריטי".. אז שיהיה.. אני לא בטוחה בהגדרות.. אלא ההגדרות שלי לפחות

hfgh

New member
תודה לכולם, ואם כבר, אז תוכלו להמליץ לי...

על השירים היותר טובים ומוכרים של smashing pumpkins niravana radio head?

o pie

New member
בבקשה

smashing pumpkins: Bullet with butterfly wings Zero Today 1979 United States (מהאלבום החדש, שהוא חרא חוץ מהשיר הזה) nirvana: smells like teen spirit lithium come as you are in bloom rape me radiohead: עדיף שתשמע אלבומים שלמים שלהם... ולא שירים בודדים. אבל אם בכל זאת שירים: creep (השיר הכי מצליח ומוכר, ממש לא הכי טוב) fake plastic trees street spirit karma police 2+2=5 אבל שוב, אני ממליץ לך לשמוע את כל האלבומים של רדיוהד. לא את השירים האלה...

M e n s R e a

New member
מוסיף

סמאשינג: Ava Adore נירוונה: Heart shaped box About a girl והנה אחד לא ממש מוכר, אבל די חזק: School רדיוהד: Paranoid android (אם אני לא טועה ככה קוראים לו, הקליפ המצויר)

rockninja

New member
סמאשינג הם גם כן גראנג'

אצלםיש נטייה יותר ברורה למטאל ולפעמים גם לפרוגרסיב. המומלצים שלי: cherub rock (let me out) rocket hummer soma luna disarm (אלה יותר שקטים)

למעלה