לא יודע איך לספר את זה...

JamesNox

New member
לא יודע איך לספר את זה...

(מתי נעשיתי כזה נבוך ומתחסד אלוהים יודע... אבל אם אני מתלונן על הדברים הרעים אני צריך לספר גם על הטובים. ואם אני בא עם בעיות אני צריך לחלוק גם את הפתרונות...) בקיצור, כנראה שנמצאה פשרה בתחום הסקס ששנינו יכולים לחיות איתה. אני בטח שמרוצה ומאושר, ואני מקווה שזה מספיק ברור בכדי שהוא ירד מהתכניות המרושעות שלי לדחוף אותי למיטות זרים. והפתרון הוא - וזה קרה די ספונטנית - שהוא פשוט מחבק אותי ומלטף אותי, ואני דואג לשאר בעצמי. וזה עדיף פי מליון וחצי מלהתחבק עם בגדים משומשים שלו בחדר הכביסה בתקווה שאף אחד לא ישמע אותי בלילה. אני מאד מקווה שאני מצליח להבהיר לו כמה שאני מרוצה. כי אני ממש ממש אומלל כל פעם שהוא מציע ש"יהיה לי יותר טוב עם מישהו בריא או בגילי". ובנוסף - קיבלנו בשורות טובות מאד - חבר שלנו טוב ואהוב ויקר, שהוא גם קרוב משפחה (בצורה המסובכת האופיינית למשפחה הפתלתלה שלנו), ושהוא קצין מרינס ומוצב כרגע (שוב) בעירק, חוזר הביתה עוד מעט, ובלי פגע (טפו טפו טפו). אבן גדולה מאד ירדה לכולנו מהלב.

ג'יימס יקירי../images/Emo9.gif

כבר אמרתי לך הכל אז רק עוד
מכל ה -

האמת שקצת הלכתי לאיבוד...

אבל אם רק דברים טובים קורים..אז מה זה משנה?! כיף לשמוע J

בופיק

New member
איזה יופי ...

אני שמחה שלמוע שהחבר שלכם חוזר בריא ושלם... טפו טפו טפו חמסה חמסה שום בצל מלח מים:) דופקת 3 פעמיים על העץ:) נחמד לשמוע שמצאת פשרה... שדברים הסתדרו ... אני מקווה בשבילך שהוא באמת יבין שאתה אוהב אותו ורוצה אותו לא רוצה אחרים.. שאתה מעדיף לחיות עם מה שיש ואיך שיש ולא עם מישהו אחד .... שימשיך להיות לכם רק טוב... שלך בופיק

ג'יימס חביב, האהבה שלך חזקה מאד ואני מקווה

שהוא מחזיר לך אהבה באותה מידה. נראה לי שכן. לפי הפתרון שהוא מצא עבורכם, ברור לי שהוא רוצה שיהיה לך טוב. מזל טוב על הלוחם השב.

yosef 30

New member
רק אהבה תנצח את כל הפחדים ../images/Emo13.gif

היי גי'מס אין ספק שלהיות מחובק עם האהוב שלנו, לנשום את ריח גופו, להנות מהמגע שלו ולגעת בו בחזרה הם שווים פי מיליון מעוד סקס חסר משמעות עם זר. אין ספק שיש בך הרבה אהבה כלפיו ונשמע שגם הוא אוהב אותך. הוא מכון להקריב הרבה לעמן האושר שלך. אני מתאר לעצמי שזה מעציב אותך כל פעם מחדש. אולי עם הזמן כשהוא ייראה שזה אכן מסתדר מה שהחלטתם הוא יירגע וייראה שאתה נהנה מכל רגע להיות איתו. מאחל לכם שיהיה רק טוב. ושיהיה לך ולו סופ"ש רגוע ומלאה אהבה
יוסף.

JamesNox

New member
ובכל זאת.

מסתבר שההסדר הקטן שלי ושל בעלי לא מחזיק. הוא התעצבן כשהוא הבין שמבחינתי זה כל מה שצריך, ושזה רק חיזק את עמדתי נגד מציאת שותפים אחרים למיטה. אני משתדל לא לריב איתו. אסור לו בשום פנים ואופן להתרגז. אבל אני לא מתכוון לזנות כדי שהוא יהיה מרוצה. אפשר לחשוב מה ביקשתי כבר. אני יכול לחיות בלי סקס, ואני אפילו לא אתלונן. וכל מה שאני צריך כדי להיות מאושר באמת ומסופק זה שהוא יתן לי להיות לידו כשאני עושה ביד. שלא יגע בי אפילו. שילך לישון. אני אהיה הכי שקט שאני יכול. רק להיות איתו באותו החדר. להריח אותו ולראות אותו. אני חושב על כמה שהייתי מאושר כשהוא ליטף אותי וחיבק אותי והסתכל לי בעיניים כשגמרתי... בא לי לבכות.

yosef 30

New member
כנראה שבישבלו זה הרבה מעבר לזה

היי גיימס - לא קל להיות מוגבל. לא קל להיות במקום בו אתה מרגיש שהיום אתה כבר לא אותו גבר שייכל לעשות כלכך הרבה דברים, המשבר שבן זוגך נמצא בו הוא לא קל כלל וכלל. אולי הוא צריך זמן להשלים עם המוגבלות שלו, עם זה שהוא עכשיו זקוק לעזרה בשביל לעשות דבר כזה או אחר, האגו הגברי נפגע, תחושת החוסר אונים היא גדולה. ועכשיו אחרי הפעם ההיא שהייתם ביחד והוא נגע בך, משהו קרה לו שם בפנים, יכול להיות שגם הוא היה רוצה להריח אותך ולגעת בך בחופשיות ולאונן יחד איתך, יכול להיות שהוא מרגיש "גועל" עם זה שמישהו שוכב לידו ומאונן. ולא משנה כרגע אם אתה בן זוגו או לא. אפילו שהוא הסכים, הייתה לו הזכות לנסות ויש לו את הזכות לא להמשיך בזה. יש מקום לדבר על המשבר שבן זוגך חווה. משבר יכול להמשך הרבה זמן, תלוי איך אותו אדם מסתכל ומגיב למצבו ומה יכולת ההסתגלות שלו. וגם אתה נכנס למשבר. וגם לך יש מה לומר. - ואני גם שומע שעלה בך כעס כשאתה אומר "אפשר לחשוב מה ביקשתי כבר". כאן מתחיל להיות "קרע" בתקשורת ויפה שעה אחת קודם לדבר על הדברים. למה אתה מתכוון כשאתה אומר אני לא מתכוון לזנות כדי שהוא יהיה מרוצה? יוסף.

JamesNox

New member
אני לא מתכוון לזנות כדי שהוא יהיה מרוצה

נראה שהוא יהיה מרוצה רק אם אני אשכב עם אנשים אחרים. ואני לא רוצה. אז אם אני אעשה את זה רק כדי לרצות אותו, מה זה אם לא ירידה לזנות?

JamesNox

New member
אני יכול בלי סקס.

אני לא כזה תפלץ שלא יכול להוריד את הידיים החמדניות שלו מאדם חולה. אבל הוא כל כך מדוכדך מהזקנה שקפצה עליו פתאום - מילים שלו, לא שלי - שחשבתי שאם הוא ידע כמה אני עדיין נמשך אליו זה יעזור. לא התכוונתי ללחוץ עליו, או להגעיל, או לגרום לשום דבר מעבר ללגרום לו להבין שאני לא צריך שום דבר מעבר אליו. שהוא כל מה שאני צריך או רוצה בחיים. גם עכשיו.

למעלה