לא יודעת

lions queen

New member
לא יודעת

לא יודעת מה קורה איתי ומה יקרה איתי בקרוב לא מוצאת את עצמי יותר לפני שנתיים כשגדי נפטר חשבתי שעברתי את הנורא מכל.. מסתבר שלא זה קורה לי שוב הפעם הוא התאבד.. הבן אדם שהיה הכי חשוב לי בימים האלה.. פשוט מרכז החיים שלי האהבה התקווה האושר הכל.. אני שוב לבד הפעם אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי סוג של הודעת פרידה, מקווה שזמנית, מהפורום.. תשמרו על עצמכם, ועל הקרובים שלכם.. ניצן

../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך

../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך

אני שואלת את עצמי כעת איך אמורים להגיב להודעה שכזאת.... ואני יודעת שכלום לא יעזור, כלום לא יוכל להשיב אותם לחיים... לא יעזור גם אם תקבלי עוד 1000000 חיבוקים ונחמות וירטואליות... אך אני עדיין מגיבה כי אני מזדהה עם הכאב שלך. אני רק יכולה לתאר לעצמי איזה נורא זה לחוות משהו כזה.... ממש קיבלתי שוק כשקראתי את ההודעה שלך, ולמרות שאנחנו לא ממש מכירות, עלו לי דמעות בעיניים... מאחלת לך רק שתמשיכי להיות חזקה ושלא תדעי עוד דברים כאלה לעולם!

נשמע קשה ../images/Emo201.gif

אנשים נוטלים את חייהם. זה קורה. זה שלהם. אנשים שמסתובבים על פני האדמה, ונראים כמו אחד מאיתנו. אבל לוקחים מפנים חור שחור מעיק וגדול. ובוחרים ללכת. הם הולכים, ומה שנשאר במקומם זה הצל, החור השחור הענק, השואב, המכלה. למה? ומה הטעם? ומה עכשיו? נורא נורא קשה. אבל זה לא משהו שהוא עשה לך. זה משהו שהוא עשה לו. אני חושבת, שגם אם קשה לראות את זה מפה, זה מתקהה עם הזמן. הרבה זמן. עוצמת הרגשות דוהה, תחושת האובדן הופכת מהכל, לאיזה כאב עמום בפאתי הלב. ההשלמה מחלחלת לעצמות הכואבות. נחמות חדשות גדלות. תחושת החיוּת חוזרת. עד אז - קחי לך את הזמן שלך. תעסקי בזה, תלושי, תהפכי, תעבדי. תבכי. תכעסי. כמה שזה ייקחץ עד שתוכלי לעבור הלאה. ואת תוכלי. זמנית, בטח שזמנית

SNTQ

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif

מדהימה שלי, תהיי חזקה משתתפת בצערך ואת יודעת שאני בשבילך תמיד,במרחק רחוב בדיוק,מתי שרק תגידי! אוהבת אותך הכי הכי בעולם
ת.נ.צ.ב.ה

למעלה