לא יודעת מה שתיתן היום, מוכנות למזוג לי מזה?
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #2 זה לא כל כך טעים, אפי. למזוג לך בכל זאת? זיוי [ייננית ואלופה במיץ תפוזים]
ל לי-אור. New member 21/1/02 #4 אפי אפי אפי ה-כל צריך להסביר פעמיים?? כולם אחרי: קודם מגרגרים אחר כך מריקים בסתר ובסוף עושים קולות של בליעה-בשביל הרושם נו לי-אור המהדרין נוהגים להניח פנכה נאה לצד הבולע
אפי אפי אפי ה-כל צריך להסביר פעמיים?? כולם אחרי: קודם מגרגרים אחר כך מריקים בסתר ובסוף עושים קולות של בליעה-בשביל הרושם נו לי-אור המהדרין נוהגים להניח פנכה נאה לצד הבולע
א אפי לוג New member 21/1/02 #5 אצלנו בלודג´ קראו לפנכה - מרקקה ואמרו לו: בשביל כל העבודה הזו? לגרגר, להריק, לעשות כאילו תשפוך ישר למרקקה. אפי שאוהבת הכל פעמיים ואפילו יותר.
אצלנו בלודג´ קראו לפנכה - מרקקה ואמרו לו: בשביל כל העבודה הזו? לגרגר, להריק, לעשות כאילו תשפוך ישר למרקקה. אפי שאוהבת הכל פעמיים ואפילו יותר.
ל לי-אור. New member 21/1/02 #7 ובמינ(ס)ק היו אומרים, כל המריק הרי זה משובח וכל המוסיף בולע. לי-אור אפילו(ג) יותר
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #9 אני ראיתי את בין לאדן הוא כבול אלי. ואנחנו לא בכבול. אנחנו רחוק רחוק ולא תמצאו אותנו. למי יש פה איזה בייגל´ה? זיוי [גאה להיות שייכת לבין לאדן]
אני ראיתי את בין לאדן הוא כבול אלי. ואנחנו לא בכבול. אנחנו רחוק רחוק ולא תמצאו אותנו. למי יש פה איזה בייגל´ה? זיוי [גאה להיות שייכת לבין לאדן]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #6 כמנהלת אל מנהלת אפי. תחרות? בבליעה? ביריקה? יו ניים איט. זיוי [מצחצחצ חרבות ושיניים]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #12 הסתדרתי והבאתי גם אוכל לאחורי זה. גם אם תפסידי, לא תישארי רעבה. איך אני? זיוי [קייטרינג ללא הפסקה]