לא יודעת

פלג19

New member
לא יודעת

אני פשוט במצב ח-ר-א אני לא יודעת מה יש לי מצד אחד אני נמשכת לחלק מנשים שא י רואה ומצד שני אנגעלת מחלק אבל כשאני חושבת על להתנשק אם מישהי ולהתחרמן אני לא רואה את עצמי ולכן אני לא יודעת אם אני "סגורה" על עצמי האם אני לסבית או לא???????? זה רק במחשבה ובדימיון שלי אבל כשזה על באמת יקרה סיטואציה אז איך אני יתמודד ואם אני יתחמק אני יודעת שאחרי אני מה זה יצטער אז אני שיא לא סגורה על עצמי עזרווווווווווווו לייייייייייייי

resputin

New member
הממ..

ובכן, להלב"טים, בדיוק כמו לסטרייטים, יש דבר שנקרא "טעם באנשים". דהיינו, מה את מוצאת לסקסי ומושך מול מה לא - זה אולי יסביר למה את נמשכת לחלק מהנשים ולא לכולן. זה תמיד קשה, לעבור מ"משיכה תיאורטית" ל"משיכה מעשית", לבאמת לעשות משהו בנדון. זה גם נורא מוזר בהתחלה, גם עלולה להרגיש כל מיני תחושות של אי נוחות או בטחון במיניות שלך, כל אלה לא זרים לכמעט איש מאיתנו. מה שחשוב זה לקחת את הזמן שלך, לא למהר. אם את רואה מישהי שאת מחבבת, בקצב שלך, תפעלי לכיוונה. וכשיגיע העת לחוות אי אילו חוויות איתה -שוב, בקצב שלך- זה יהיה הרבה פחות מלחיץ ומבהיל. וכן, עלול לקרות ששנייה לפני שתהיי עם מישהי תקבלי 'רגליים קרות'.. שוב, אל תלחיצי את עצמך והכל יהיה בסדר. בהצלחה
.

למעלה