לא יודעת

simle2

New member
לא יודעת

לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשתף.. הרגע גיליתי שמישהי שאני ממש לא מעוניינת לראות בהמשך חיי תהייה איתי בלימודים ב-3 שנים הקרובות..באותו מוסד ובאותה כיתה. מדובר באדם מניפולטיבי ברמות גבוהות,סכסכן, אגוצנטרי, מכור לסמים כאלו ואחרים, קנאי, צבוע ואם אפשר לומר מתעלל נפשית...ומצד אחד אחר לגמרי. מסוג האנשים שיש להם שתי פנים שונות. אני אובדת עיצות..קרובה לפחד לא בא לי לבטל את ההרשמה שלי ובמיוחד אחרי ששלמתי ולא בא לי להתחיל במקום חדש התחלה חדשה עם מישהו שככה"נ תכתים את שמי כי החלטתי לנתק קשר עימה. עזרה תתקבל בברכה

שירשולי

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה...

אני לא יודעת בת כמה את אבל אני חושבת שמגיע גיל שבו לא ממש אכפת לנו מה אחרים אומרים או חושבים עליינו לא??? תתמודדי זו בעיה שלה ולא שלך איין צורך לפחד את לא באמת יודעת מה תהייה התגובה שלה אלייך את סתאם מפחידה את עצמייך ומעלה השערות לשם מה נרשמת ללימודים אם לא בשביל ללמוד תתרכזי בזה וזהוא בהצלחה.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אני לא הייתי עושה צעד כזה דרסטי ומבטלת הרשמה ללימודים. אולי יש אפשרות להירשם לכיתה אחרת, שם הסיכויים שתלמדי איתה קטנים. וגם אם רואה אותה-פשוט תתפסי ממנה מרחק.

simle2

New member
תודה רבה על התגובות..

לא באמת אכפת לי מה היא חושבת עליי.. אבל זה מסוג האנשים ההרסניים האלה - הפרעת אישיות כלשהי.. אני מקווה שזה באמת לא ישפיע עליי

למעלה