לא יודעת

לא יודעת

איך ומה אתם חושבים על ההסכם החד צדדי הזה אבל לי לא ממש נוח אתו. אני רוצה שכל החיילים ישובו הביתה במהירות, אני רוצה שכל הפצועים יעמדו על הרגליים במהירות, אני רוצה שכל ילדי שדרות ישנו בשקט בלילה, אני רוצה שכל תושבי עוטף עזה ילכו עם חיוך על הפנים, אני רוצה שלא יהיו יותר פחדים חששות וכל כך הרבה רע, אני רוצה שקט שלווה ושלום, ואני רוצה את גלעד שליט בבית! אני רוצה! אני לא פולטיקאית, אפ'עם לא הייתי וגם אפע'ם לא אהיה אני רוצה שלא יהיו יותר מלחמות אבל אני מוכנה לצאת למלחמה על הצדק המוסרי בכל מחיר והצדק הפרטי שלי אומר ש גלעד היה צריך להיות אצל אמא ואבא בבית
לא מבינה את המדינה שלי לא את ההחלטות לא את המניעים ולא את המעשים. בטוחה שיש הסברים, אבל אני באופן אישי שבעתי מהם. אני רוצה את גלעד אצל אמא ואבא חי נושם ואוהב. ומשום מה הערב הזה מרגישה אוזלת יד עצב גדול ואכזבה איומה לא לזה פללתי.
לילה טוב לכווולם רק טוב!!!

מחאה

"קול קורא" מחזית המחאה הציבורית-אזרחית למען שחרור גלעד שליט לכלל אזרחי מדינת ישראל! אזרחים, מורים, סטודנטים , תלמידים, נוער, חיילי צבא הגנה לישראל בסדיר ובמילואים הינכם נקראים לדגל להפגנת מחאה המונית נגד מדיניות הצלב האדום העולמי בג'נבה בנוגע לגלעד! הפגנת תמיכה בלתי מתפשרת בצה"ל! צבא העם של כולנו! ותחת הקריאה אין הסכם בלי גלעד! ההפגנה תיערך ביום ב' ה- 19/1/09 ב-19:00 מול משרדי הצלב האדום בת"א (רח' ארלוזרוב פינת הירקון בסמוך לשגרירות בריטניה). תנועת ברית חברתית (הכוללת בתוכה את הארגונים: התאחדות הסטודנטים בישראל, ארגון הסטודנטים, ארגון המורים, ארגון ההורים הארצי, מועצת התלמידים והנוער הארצית, התנועה הקיבוצית, השומר הצעיר, מחנות העולים, פרלמנט נשים ומאהל נודד) ,בשיתוף עם קבוצת "מחכים לגלעד בכיכר", תנועת "אם תרצו", התנועה לאיכות בחינוך ועמותת "לאהוב" בהפגנה המונית ביום ב' ה- 19/1/09 ,19:00 מול משרדי הצלב האדום בת"א במחאה על נקיטת מדיניות לא נייטרלית וא-סימטרית מצד הנהלת הארגון בג'נבה בסוגיית שחרור גלעד שליט! ס' ראש משלחת צלב אדום ישראל ביטל פגישת-המשך שנייה מתוכננת מראש עם נציגי הארגונים החברתיים הפועלים בחזית אחת למען שחרור גלעד שליט במסגרת המחאה הציבורית-האזרחית בישראל. סיבת ביטול הפגישה וחוסר הנכונות לקיימה מחדש, נעוצה במדיניות הנהלת הארגון בג'נבה לפיה יש להקפיא כל שיח עם הארגונים החברתיים בישראל בנושא גלעד שליט. דוברת משלחת צלב אדום ישראל, הגב' יעל שגב-איתן, מסרה בתגובה: "מדיניות הצלב האדום היא להתרכז בסיוע הומניטארי לתושבי רצועת עזה. הצלב האדום מסרב לקיים פגישה שנייה עם הארגונים החברתיים בעיניינו של גלעד שליט, עד שירגעו הרוחות ברצועת עזה". האם מטה הצלב האדום העולמי בג'נבה לא רואה בסיוע לחייל צה"ל החטוף גלעד שליט - המוחזק בידי החמאס ברצועת עזה במשך למעלה מ-900 יום בתנאי שבייה, ללא ידיעה על מצבו, בבידוד, ללא אפשרות של קבלת ביקורים, ללא אפשרות של קבלת טיפול רפואי - בגדר סיוע הומניטארי???!!! האם הצלב האדום כארגון סיוע הומניטארי בין-לאומי החורט על דגלו ערכים של זכויות אדם לא מחוייב לקדם ולקיים סימטרייה והדדיות בין הצדדים???!!! לא נאפשר לצלב האדום לשכוח את גלעד! עם ישראל לא שוכח את בניו שנשלחו לשדה הקרב בשירות המדינה! עם ישראל לא מפקיר את חייליו! אין הסכם בלי גלעד!
רק טוב!!!

גאיה ק

New member
גם אני אהיה שם

מבקשת רשותך,גחליליתה,להעביר את הידיעה בניסוחך כולל קרדיט כמובן לפורום ולך (אלא אם כן מדובר בנוסח שהוצא ע"י הגורמים המארגנים)לפורומים וקומונות נוספות בתפוז(מקווה שתראי את הבקשה בהקדם(שולחת לך גם מסר). אני מאוכזבת מאוד,לא שהאמנתי במהלכים אחרים,היתה תחושה שזה מה שהולך להיות.לא יכולתי שלא להיות סקפטית בעיניין למרות הרצון העז לאופטימיות ולכן פרסמתי אתמול את הבקשה להעברת מיילים של המצגת אודות גלעד. מאוד מקווה שאנשים עשו בו שימוש נרחב והפיצו אותו בתחושת משימה לאומית. שמחה לשמוע על ההתארגנות למחאה ומקווה שהיא תכה גלים ותהיה בהיקף ענקקק.טרם ראיתי ידיעות עליה במהדורות החדשותיות בנט ומקווה שתופענה בהקדם כדי שאנשים יוכלו להתארגן ולהגיע. בוקר טוב ושבוע של עשיה ברוכה לכולנו. שבוע טוב !!

גאיה ק

New member
לא חיכיתי גחליליתה ומעבירה ידיעה אינפורמטיבית

משלי (מיילים ומקומות נוספים בנט בהם אני משתתפת) ותודה

ברק 188

New member
מחשבות לקראת שינה - והערכה רבה לצה"ל

איני יודע מה יהיה עוד פחות משעה... לנצרת האש החד צדדית שהכריזה מדינת ישראל איני יודע מה ילד יום הימיים הבאים השבעות החודשים השנים דבר אחד אני יודע כולנו אוהבים תומכים וסמוכים על צבא הגנה לישראל שהוא בעצם הורינו אנחנו היום בנינו ונכדינו השומרים יומם וליל כמיטב היכולת שהעם הזה ישרוד בים של אויבים, המצגת זו בהערכה רבה מהעם לחייליו שמרתם עלינו כעת העת שימרו על עצמכם לבאות ושנשמע בשורות טובות,ליל מנוחה פורום יקר ושנקום מחר לשקט ושלווה ולא יעבור עוד זמן רב וגלעד שליט עימנו חי וקיים .

paloma blanca

New member
אני מאוכזבת ועצבנית....

אני בדרך כלל זאת שזועקת "אין לי ארץ אחרת"אבל .... בימים אלו בא לי לארוז את עצמי ולעוף מכאן ... לא רק גלעד שליט שזה הכאב הכי גדול .... אין הפסקת ירי על ישובי הדרום (אפילו בזמן ההודעה של אולמרט נורו טילים)... אין כח בינלאומי על ציר פילדלפי למניעת הברחות ...... אין הפלת שלטון החמאס ................ והכי הכי אין תנאי בסיסי של הפסקת אש מול גלעד. זאת אומרת שהם בשיא השחצנות שלהם שאמרו מראש הפסקת אש ופץיחת כל המעברים לפני שאנחנו בכלל מדברים אתכם .... קיבלו ואנחנו כרגיל התקפנו לא ... אכזבה ואוזלת יד אינה מתארת את הרגשתי ו
אפילו לא את קצותיה

גאיה ק

New member
שלחתי לתפוצות(תרתי משמע)

ועכשיו יש לי זמן למחשבות אודות.. עד ש.. אצא לי עם עיניים טרוטות ועם ניסיון איפורי לפקוח אותן ולרווחה..אל יומי. לא קמתי עם שיר חדש בלב. לא יכולה לדווח כי קמתי עם תחושת הקלה. לא מרגישה שהשבוע התחיל בעליזות ובקלילות. לא קמתי ,בארבע..חסרת דאגות ומחשבות או עם מרץ בלתי נדלה להשתלט על ערימת המטלות השבועית. כן קמתי עם מרץ לשנס מותניים ולעשות ככל הניתן באזלת ידי למען אזלת ידם של מובחרינו,סליחה,נבחרינו. במילים אחרות, קמתי מוקדם ולא נטולת מועקה. פקחתי עיניים אל המציאות והבנתי שגם היום הזה ידרוש מאיתנו תעצומות נפש וכמויות בלתי מבוטלות של אנרגיה. המשפט "לעבור לסדר יום" כה נחשק כעת. היה נחמד לשדר עסקים כרגיל. מישהו יכול לדווח על תחושת בוקר קלילה? משערת שגם עליכם עוברות תחושות דומות,עדכנו אותי אם אני טועה. עשו משהו אחד שמשמח אתכם,אפילו העוויות ורצוי רצוניות
מול המראה שתגרומנה לכם לצחוק. ליצנים שמחים זה שם של משחק? שמחה על ההתארגנות להפגנה המחאתית ויש לי גם טענות.קשה לי להמנע מהן. למה?למה אי אפשר היה לחסוך אותה,את ההפגנה, מאיתנו? או לחילופין, למה?למה לא התארג(נ)נו על פי הביטוי "ויפה שעה אחת קודם"? וכך,בלי לדבר יותר מדי נצא לקראת השבוע החדש ואפילו בכוחות מחודשים, מתוגברים בעליצות בלתי מוסברת, שעוזרת להתגבר על כל הכאב,האיכפתיות והדאגה. משערת שגם עליכם עוברות תחושות דומות(איזו נודניקית אני.פעמיים אותו משפט
) אז יאללה לעבודה כדי שנוכל לקום בקרוב לשמחה אמיתית,נובעת . מבטיחים לפחות להשתדל ?

גאיה ק

New member
אז מה ../images/Emo192.gif

העיקר שהשתנה לך מצב הרוח. 25 ס"מ שלג זה לא מעט

צילוש43

New member
גאיה../images/Emo45.gif

מבטיחה להשתדל, להתמתח יותר
ולא את לא טועה יקירה
ליל חלומות ומצבור של כוחות ליום חדש

למעלה