לא יודעת מה קורה לי!

th8be8th

New member
לא יודעת מה קורה לי!

כל כך הרבה זמן לא הרגשתי ככה בגלל מישהו. אני מבולבלת, מתלבטת, לחוצה, עצובה... וכל היום על קוצים. היו לי הרבה קשרים בעבר, במיוחד בתקופה האחרונה. תמיד ידעתי שאני צריכה מישהו טוב, "ילד טוב" כזה שידע איך לתת ולא רק לקבל, שידע להשקיע, שיהיה מתחשב וקשוב, שלא ישחק משחקים מטומטמים של אגו, שמה שיעניין אותו זה יותר מסתם להכניס בחורה למיטה. ומצאתי אותו. לפחות חשבתי שמצאתי אותו. הוא היה כל כך טוב אלי, שלא כל כך ידעתי איך לקבל את זה בהתחלה. חשבתי שמשהו דפוק בו... איך הוא כזה טוב אלי? למה הוא רוצה בכלל להשקיע בי? משהו בתת מודע שלי שידר לי שמשהו כנראה לא בסדר איתו אם הוא רוצה אותי. זה לא כל כך מסתדר לי עם ההצגה שאני עושה לפני כולם שיש לי ביטחון והערכה עצמית גבוהה... אבל השארתי אותו, כי רציתי שמישהו יתנהג אלי כמו שמגיע לי לשם שינוי. המשיכה אליו באה והלכה. היא באה כשהוא היה מתרחק והלכה כשהתקרב. זה נשמע דפוק... אני יודעת. עכשיו הכל נהרס לי. הוא מתרחק ולא מראה סימנים של קירבה שוב. וזה משגע אותי. דווקא כשניסיתי להלחם בתכונה ההרסנית הזאת שלי לרצות מישהו רע, זה גם לא הולך. הוא בן אדם מקסים וכל כך חיובי. ואני יודעת שיש לי המון לתת לו בחזרה ממני. אני יודעת שזה יכול להיות טוב. אבל כנראה שנמאס לו והוא קלט שאני לא סגורה עליו. אולי גם הוא פוחד... בדיוק כמוני. ואני רוצה לדבר איתו ולא יכולה. אני רוצה להחזיר הכל להתחלה. זה לא שהייתי רעה אליו והרחקתי אותו בכוח. ניסיתי, השקעתי גם מעצמי, נסעתי, אבל לא הייתי שם בלב שלם. הייתי במחשבה שזה יבוא לי אחר כך. עם ההתנהגות תבוא לי ההרגשה. לפעמים שידרתי אדישות פה ושם, לא משהו רציני. בכל זאת, הקשר שלנו חדש, סך הכל חודש... מן הסתם צריך להתרגל לביחד מחדש. ואני מרגישה שעשיתי משהו לא בסדר. מרגישה שאני מפספסת אותו, מפספסת קשר שיכול להיות מדהים לשנינו. ואולי הוא סתם לא מעוניין יותר ואני סתם בסרטים? אני קצת מתחרפנת לי פה.... תודה למי שקרא עד כאן.

הזוייה

New member
סליחה ושלום (אני מהכיתה הטיפולית)

מה זו ההגדרה, אם יורשה לי לשאול, ויורשה לי לשאול. אני צריכה משהו טוב. כזה שילטף לך ת'אגו ויגיד לך כמה את יפה.שילך לפי הדמות האידיאלית שאת בנית לעצמך. גבר לא מכניס סתם בחורה למיטה אם היא לא מראה לו שזה מה שהיא רוצה. סוגיה שחוזרת שוב ושוב במיוחד ברגע שמרגישים שהקרקע נשמטת בזוגיות שמעולם לא הייתה בוערת. דבר שני, מה זה הדימוי העצמי הנמוך הזה, גוד דאמט. למה שמישהו ירצה באמת להשקיע בך אם את לא מבינה לאמה מישהו חושק בך, וזה בטח לא בגלל שחלילה יש לך ריח רע מהפה, והוא בכל זאת בחור אמיץ ונשאר איתך. נ.ב שמעת על הנביא שמגשים את עצמו. אני כן. הוא נביא שכל מה שהוא מדמיין קורה. לא סתם הוא נביא, הוא גם אח חורג של אליהו הנביא, אבל זה שייך כבר לסיפור אחר. אז את יושבת בונה לך תסריטים שהבחור הרגיש, אדיש, ספונטאני, רומנטי, רגיש ודינאמי- לא ברור לך מה הוא עושה איתך. הוא מרגיש שאת לא נותנת לו להתקרב אז הוא מתרחק, ועכשיו, הנביא מגשים הגיע, וממלא אחר משאלותייך. ועכשיו את יושבת עם טישו וחבילת שוקולד במיטה, ומנסה להבין : איה מעדתי? איך נפלה בארזיי שלהבת? (שלהבת הזו נדחפת בכל הזדמנות) איזו טיפשות הייתה לבנות היפותזה שלא הייתה ולא נבראה. למה אני מטיחה ובונה תסריטים עד זרא וחושפת שממה מוחלטת כמו ההרים הקירחים שבמדבר. פאוז, מהתחלה בבקשה. אם הבחור חשוב לך, אם נעים לך איתו. קודם כל לכי לבלוקבאסטר ותחזירי את הסרט שנקרא, הדימוי העצמי והביטחון העצמי הנמוכים ירדו נמוך מידי, בכיכובם של, אני (את כמובן) בימוי: אני. מוסיקה ואפקטים: אני. שחקנים: אני. כאילו הסרט הוא העוון שלך שנענשת עליו ועכשיו שעת המחילה הגיעה. אחרי שהזדכית על עצמך. לכי תחפשי בבקשה את נאות המדבר הפתאומיות שהיו בין ההרים והשממה. ותתחילי לשנן בקול רם מול המראה. מגיע לי, אני יכולה, חשוב לי להצליח, הבחור טוב אלי, אני אגש להתנצל ולספר לו על הפחדים שלי. תבהירי לו את החששות שלך. לכולם מפחידה מערכת יחסים, אבל אם לא מאמינים שמי שנותן לנו מחמאות ובאמת איכפת לו מאיתנו. נשאר באופן תמידי תחת התחושה שגם לא מגיע לנו. יאללה קומי, יש לך עבודה.

th8be8th

New member
../images/Emo6.gif

בואנה הרגת אותי... תודה... זה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע. רק מה, לדבר איתו על כל זה נראה לי קצת מביך... מפחיד. שוב, תודה!

זה לא מביך ולא מפחיד

לי נראה שאת פוחדת להיפגע חוששת להסיר את החומות שלך,.אם את מרגישה שיש פה הזדמנות פז אז תשבי ותדברי איתו בצורה חשופה לחלוטין ובלי הגנות, תסבירי לו על הפחדים שלך ועל מה שגורם להם ותנסו לעבוד על זה ביחד, חבל שתפספסי בחור טוב שכזה.

למעלה