לא יודעת מה קורה לי..

לא יודעת מה קורה לי..

אני לא יודעת עם זה הפורום המתאים.. אבל אני כבר 3 חודשים מתאמנת באימונים אשיים וירדתי כבר 12.5 קילו ופשוט יצא לי החשק... אני כמובן משלבת את זה עם תזונה נכונה ופשוט נמאס לי מהאוכל... נמאס לי מהכל.. ירדתי כמעט 13 קילו 12 וחצי ליתר דיוק. ואני לא מוצאת מכנסיים אני לא יודעת עם זה קשור לזה אבל זה ממש מיאש ומדכא.. אוףףף זה היה פריקה סורי עם זה לא קשור לכאן..

coach miriam

New member
אני מנחשת

שזה מאמץ עצום להיות כל הזמן במודעותלגבי האוכל והמראה . משהו שדורש תשומת לב יום יומית ותובע ממך כנראה המון אנרגיה. מצד שני אני תוהה האם הירידה במשקל היא תגמול מוצלח....כי את נשמעת כאילו את מתלוננת על זה ...היית רוצה לחזור ולהעלות עליך את הקילוגרמים הללו? רק כדי שהמכנסיים יתאימו? איזה הרגשה זה עושה לך מלבד המאמץ להשאר בפוקוס ובשליטה על המזון. את בודאי מתכוונת לאימוני ספורט ...וכאן אנחנו מאמנים את המוח :) אבל אני רואה קשר כך שזה בסדר:) בהצלחה בהמשך

האם להרים ידיים?

את נשמעת כאילו התקדמתבמשימה שהצבת לעצמך - הורדה במשקל,אך כשהגעת לתחנה הנוכחית מצאת את עצמך מיואשת ומדוכאת. מציעה לך להתמקד בהישג האדיר שהגעת אליו - הורדת 12.5 ק"ג, כל הכבוד על הנחישות וההישג!!! האם המטרה שהצבת לעצמך היא הורדת 12.5 ק"ג או שזו רק תחנה בדרכך? בהנחה שהגעת למטרה שהצבת לעצמך - אני שומעת חוסר שביעות רצון מכוונים אחרים. בהנחה שאת רק באחת מהתחנות לקראת ההורדה הרצויה במשקל - אני שומעת נימה של קושי, דילמה ויאוש. בדקי עם עצמך ממה נובע חוסר שביעות הרצון או הקושי: האם מהתפריט? מהמאמץ הגופני? או מתחומי חיים אחרים? מה המחיר שתשלמי אם תרימי ידיים בשלב המתקדם בו את נמצאת? איזה צעד קטן תוכלי לעשות בשלב זה כדי לצאת מתחושת הייאוש?

למעלה