לא יודעת מה לעשות...!

daphnali

New member
לא יודעת מה לעשות...!

אבא שלי שכח הכל למשך כשעה, לאחר מכן חזר לעצמו. הוא לא הולך כמעט, אז אני לא יודעת מה לעשות כדי שיראה אותו ממחה גריאטרי. מה עושים במקרה כזה? עוד שאלה: האם יש קבוצת תמיכה באינטרנט לילדים של הורים מבוגרים חולים? בתודה מראש!

ענתי44

New member
אבא שלך מאובחן כחולה אלצהיימר?

אם לא, רצוי שתקחי אותו לבדיקה לראות שלא מדובר במשהו קבוע ולא אירוע חולף. אם אבא מאובחן כחולה, אז מה שאת צריכה לעשות זה לראות אם הוא חוזר לתפקד כרגיל ( עד כמה שהמחלה הארורה הזו מאפשרת) כי זה יכול להיות. שהיה לו יום לחוץ יותר. גם לאמא שלי היה ערב אחד דומה והיא חזרה לעצמה. אסור להלחץ מכל יום קשה יותר אבל צריך לזכור שהשינויי לרעה בחולה דמנציה יגיע. בקשר לתמיכה לילדים של הורים מבוגרים חולים אז נדמה לי שהבת של טובה פתחה בלוג בנושא. יש כמובן אתר של העמותה. ובפורומים למשפחות אלצהיימר, כמו זה, יש ילדים, נכדים, אחים ובני זוג של חולים. את מוזמנת להצטרף אלינו- אנחנו כאן בשבילך תמיד.

zs1957

New member
האם אביך אובחן כחולה אלצהיימר?

עליכם לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לנוירולוג או לפסיכוגריאטר כדי שאביך יעבור אבחון. לגבי קבוצות תמיכה לילדים הבת של טובה מהפורום נמצאת בבלוג של ילדים לחולי אלצהיימר . הכינוי של טובה הוא ליאורלילי. ניתן לשאול גם בעמותת אלצהיימר אם קיים פורום תמיכה לילדים. בינתיים את מוזמנת לכתוב לנו נשמח לעזור לך בכל עת. זהבה שחם

daphnali

New member
הבעיה עם לקחת אותו לאיבחון...

היא שהוא כמעט לא הולך ובכל מקום יש כמה מדריגות. איך לוקחים לרופא אדם שלא הולך? בד"כ אין גישה לנכים.

ענתי44

New member
גם אמא שלי כל כסא גלגלים

היא מטופלת במרפאת זכרון בבית החולים ושם יש גישה לנכים. כדי לקחת אותו את יכולה להשיג מיד שרה כסא גלגלים באופן זמני, נכון שזה הרבה טירחה אבל את חייבת לקחת את אבא לאיבחון.

daphnali

New member
אני לא חזקה מספיק

כדי לדחוף כסא גלגלים למעלה במדריגות, זו הבעיה.

ענתי44

New member
אין בני משפחה שיעזרו?

לך לסחוב את כסא הגלגלים? או אולי איזה מכר טוב שיעשה מצווה? בדרך כלל שאני לוקחת את אמא יש תמיד אנשים טובים בדרך שמציעים עזרה, אבל, לא כדי להסתמך על זה. פשוט לבקש ממישהו שיעזור לך.

../images/Emo24.gifאת יכולה להתקשר ל"עזר מציון"

שיביאו לך אמבולנס או מתנדב שיעזור לך להוריד את אבא ולקחת אותו למקום הרצוי

zvooloon

New member
איפה את מתגוררת? בת"א, ברח' הנרייטה סולד,

אפשר לקבל אבחון ויש שם גישה לנכים.

שלום לך בת יקרה

בחור צעיר פתח בתפוז קומונה בשם "ההורה שאננו עוד". את יכולה להכנס ולפנות למי שכותב שם. אני לא נכנסת לקומונה כי זה מיועד לילדים של החולים. בהצלחה ורק בשורות טובות , טובה

למעלה