לא יודעת מה לעשות...

לא יודעת מה לעשות...

הסיפור שלי הוא כזה הכרתי מישו לפני שבועיים וחצי, הוא אמר לי שהוא רוצה שנתחיל קשר כי אני מוצאת חן בעיניו שנינו ידענו שזה רציני ובלי מישחקים. יוצא לי לראות אותו כל כמה ימים אנחנו בקושי מדברים מדברים ביום יום כי או שהוא בצבא או שהוא בעבודה והוא עובד המון ... לפני שבוע לא יצא לנו לדבר כמה ימים הוא גם לא ענה לי לטלפונים שהתקשרתי אז החלטתי להתקשר אליו ממיספר אחר ושאלתי אותו למה הוא לא ענה הוא אמר שהוא עשה 3 לילות בבסיס ולא היה לו מטען וכו וכו.. אמרתי לו שאאין לי כח למישחקים האלה ואני כן רוצה שזה יצליח אבל הוא לא מספר לי כלום והוא אמר שהוא גם רציני פשוט הוא היה כל הזמן בבסיס יום למחרת הוא התקשר אלי וסיפר לי מתי הוא עובד ומתי יוכל לראות אותי (אמר שיבא במוצש) כבר ראיתי שינויבהתנהגות והחלטתי לתת עוד צאנס ולראות לאן זה מתקדם.. השיחות מאז הריב היו ממש נחמדות וראיתי רצון יותר מההתחלה. מה ששבר אותי זה שמוצש הוא היה צריך לבא אלי אחרי שהוא עבד חמישי שיש שבת...התקשרתי שיצא שבת אמר לי שאין לו בעיה לבא אלי רק שאני יסכים ואמר שכל מה שהוא רוצה זה להיות איתי יותר מהחברים יותר מהכל.. חיכיתי לטלפון ממנו לא התקשר לא כלום אז אני התקשרתי ב11 בערב, אמר שהוא באמצע משו חשוב ושיחזור אלי חיכיתי שעה כלום שום דבר התקשרתי כי כבר היה נימאס לי שאני כל הזמן מחפשת אותו ורציתי להגיד לו מה שאני חושבת ולסיים עם זה אבל הוא לא ענה . יום למחרת קיבלתי טלפון ממנו על הבוקר שהוא מצטער שהוא מרגיש חרא עם עצמו ופשוט נפל עליו משו ממש חשוב ואפילו לא היה לו גישה לטלפון . בקיצור אני עומדת בפני דילמה קשה שזה לתת לו עוד צאנס אחרי הרבה צאנסים שנתתי לו או פשוט לנתק ממנו תקשר ואני חייבת לציין שהרבה זמן לא הרגשתי ככה כלפי מישו וזה ממש כואב לי המחשבה לוותר עליו. אתמול הוא התקשר בלילה 3 פעמים סגרתי תפלא כדאי שאני לא יצטרך לעמוד בפיתוי של לענות לו. אני יודעת שרובכם יגידו לי לעזוב את זה אבל משו בתוכי אומר לי לא לעזוב... ניסיתי לברר למה הוא עובד כל כך קשה והוא אמר שהוא צריך לעזור למישהו ושזה זמני כל המצב הזה השאלה אם אני מוכנה להמשיך עם זה ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

מתלבטת .. מצד אחד, אתם מכירים

רק שבועיים והוא לא באמת חייב לך דין וחשבון. מצד שני,אני לא יודעת אם הייתי מוכנה לקבל את כל החשאיות הזו <צריך לעזור *למישהו*??>, למה הוא נעלם לך כל כך הרבה ? לא היה לו טלפון להודיע לך ?? מה קרה לפלאפון שלו ? נשמע כמו תירוץ גרוע!!! הכל תלוי במידת הסבלנות שלך למרות שנראה לי שאיך שזה לא יהיה בסוף ימאס לך מהקטעים האלה. ועוד משהו: למה את יושבת ומחכה לו עד 24 בלילה ? תראי, זו טעות איומה לשבת ולחכות למישהו , גם אם הוא מישהו שהתחלת לצאת איתו. פעם הבאה, תקבעי שעה מוגדרת שהוא יבוא/תצאו ואם הוא לא מגיע/מתקשר פשוט תצאי עם חברות.. אל תשבי ותחכי לו
לדעתי, הבחור לא כ-זה מציאה . אני לא בינה למה את מתעקשת..

אמ...

מצד אחד כמו שאת אומרת אני מכירה אותו רק שובעיים והוא לא חייב לי כלום ויכול להיות עם הזמן אני יבין מה באמת קורה (אולי בגלל זה אני מתעקשת). הוא אומר לי שהפלא שלו עושה לו בעיות וברור לי שזה תירוץ לפחות בזה אני לא משלה את עצמי וכן זה נימאס לי במיוחד אחרי שחיכיתי לו עד 24 הבנתי שדי כמה אפשר ואז למחרת התקשר והתנצל אמרתי לו שיכלתי לצאת וסתם ניתקעתי בבית ואמר שלוקח את כל האחריות על עצמו .. בערב סגרתי תפלא כדאי לתת לי זמן לחשוב לפני שאני מדברת איתו (אם הפל שלי סגור אני יכולה לראות מי מתקשר אלי) וראיתי 3 שיחות ממנו לא חזרתי אליו עד עכשיו והאמת הוא עדיין סגור כי אני לא יודעת מה לעשות איתו משו בתוכי אומר לי חכי תיראי מה קורה אבל אני לא רוצה את כל ההשפלות האלה אוףףף אני הכי מבובללת בעולם ואולי זה בגללשאני רוצה סוף סוף מישהו.

אני חושבת...

שעדיף שתגמרי עם זה ! כן כן! לא חושבת שזה מוביל למשהו טוב עם התחלה כזאת. ולמה את באמת מחכה לטלפונים שלו?!?!!? הוא לא שווה את זה !!!! ואני יודעת שאת מצפה שמישהו יגיד לך אולי תנסי לחכות לתת לו זמן ... אבל לא!!!! חסר בחורים בעולם? אני לא חושבת שכיף להרגיש שמישהו הבריז לך. בכל מקרה ב ה צ ל ח ה !

רZוש

New member
מזכיר לי מישהו שיצאתי איתו

גם הוא חייל ועובד. גם הוא היה נותן לי תירוצים מפה ועד שם על כך שהוא עסוק\עייף\באמצע משהו\לא יכול לענות וכו'. בסופו של דבר, החלטתי לוותר על זה - אז נכון שהוא לא חייב לי שום דבר אחרי הכרות קצרה, אבל את המינימום אני חושבת שמגיע לי, בייחוד אם שנינו רצינו קשר, רציני. אני חושבת שזה גם תקף לגבייך - אם אתה רוצה להיות עם בנאדם אתה לא תתן לו תירוצים אלא תדבר תכלס, אם אתה רוצה בנאדם אתה תעשה הכל (או הרבה) בשביל להיות איתו. מעניין אם זה אותו אחד.
(בני כמה אתם ומאיפה? אם אפשר לשאול)

חח לכי תדעי

אנחנו בגילאי ה20 מאזור המרכז אם זה עוזר לך :) וזה מה שאני אומרת לפחות שיתן לי את המינימום ואני יודעת שהוא עדין לא חייב לי כלום..... ואני גם יודעת שהוא עסוק מאוד אם הוא לא בצבא אז הוא בעבודה וההפך אבל קצת יחסס בקיצור החלטתי לתת לו עוד צאנס לראות לאן זה התפתח..... אני רק מקווה לא להיפגע

תגובה

צריך להבין, שלאנשים לפעמים יש עסוקים חשובים. עם זה, תמיד אפשר לשמור מדה מסוימת של קשר. אם הוא מתנתק, יתכן שהוא עסוק ויתכן שאינו אוהב. אם הוא עסוק, בעתיד ודאי יתפנה ואז יחליט אם לחזור לקשר אליך. אם הוא חשוב לך, נסי לפנות אליו אבל לא להפריע לו.

למעלה