לא יודעת מה לעשות

שושי @:-)

New member
לא יודעת מה לעשות

ב-23 במרץ קיבלתי לוקרין ל-3 חודשים. ב-25.5 עברתי לפרסקופיה. במהלך הלפרסקופיה הרופא פגע לי בכלי דם (אורטא?) (פאשלה!) ונעשה ניתוח חירום כי דיממתי נורא. פתחו לי את כל הבטן מלמעלה (בית החזה) עד למטה (קו בקיני) (40 סיכות) כדי לתקן את הנזק שנעשה. קיבלתי מנות דם. הייתי על מורפיום מספר ימים מונשמת יממה בטיפול נמרץ. ועוד כל מיני זיהומים כיסי אויר חמצן וכדומה. סה"כ הייתי שבועיים בבית חולים. לקח לי חודשיים + עד שהתאוששתי. ההתאוששות היתה מאוד קשה נפשית וגופנית. לא הוכנתי לניתוח כזה. הייתי אמורה לעבור לפרסקופיה, היסטרסקופיה והרחבת צואר רחם וללכת באותו היום הביתה, במקום זה אני מתעוררת עם מכשיר הנשמה בגרון קטטר זונדה אינפוזיות בכל מיני מקומות (6 מקומות ליתר דיוק בעורקים ראשיים) לא מסוגלת לנשום, לזוז, הכל כואב.......... במהלך ניתוח החירום הרופא טען שהוא לא ראה מוקדי אנדו. לא יודעת עד כמה להאמין לו כי כל הבית חולים היה אצלי בניתוח והיה הסטריה המונית, אז אני ממש לא יודעת כמה הוא הספיק לראות. (מה גם הבטן היתה מלאה בדם) ב-20.6 קיבלתי עוד לוקין ל-3 חודשים. אין לי כאבים!!!! חוץ מכאבי צלקת נוראים. האם זה נורמלי 5 חודשים מהניתוח שזה עדיין כואב? אבל עברו כבר 4 חודשים מאז הלוקרין האחרון ועדיין אין מחזור רק דימומים פה ושם. אני בכזו טראומה מהניתוח שאני לא מסוגלת לחשוב על ללכת לרופא נשים כלשהוא. ברור לי שאני לא נותנת לאף רופא לגעת בי. אני לא עושה יותר טיפולים. לא רוצה הריון לא רוצה רופאים. לא רוצה ניתוחים. לא רוצה זריקות. לא רוצה כאבים. כל הניתוח הזה היה לחינם. (למרות שבזכותו עשיתי שינויים משמעותיים בחיים שלי ויצאו וייצאו ממנו דברים טובים) האם המחזור יגיע לבד אחרי הלוקרין? האם יכול להיות עכוב בעקבותיו? ממה נובעו הכאבים שלי במהלך החודש אם הם נעלמו כשהייתי על לוקרין? איך מרככים את כאבי הצלקת? כל אפצי עדיין מכאיב.

ר ו מ י ה

New member
אוי ואבוי לי ../images/Emo201.gif

כל כך מצטערת על מה שעברת
עברתי משהו דומה בעבר-היסטרוסקופיה אבחנתית שהסתבכה בעקבות פאשלה של רופאים והביאה לניקוב הרחם וניתוח חירום שארךכמה שעות. זוכרת היטב את ההלם בחדר ההתאוששות עת הבנתי מה קרה. אצלי לשמחתי הזעיקו לחדר הניתוח את כל מנהלי המחלקות ואחד מהם הצליח לסיים את הפרשה בלפרוסקופיה, אך ההלם, הכאב והאימה כמו גם חוסר האמון ברופאים עדיין מלווים אותי מאז. אסור שדברים כאלו יקרו לאף אחת! לגבי שאלותיך-כאבים באזור הצלקת כתוצאה מניתוח בטן שכיחים למדי כמו גם גרד באזור. יחד עם זאת אם הכאבים בלתי נסבלים חשוב לעדכן את הרופא , ייתכן ויש זיהום או בעייה אחרת. למיטב זכרוני- אני הרגשתי את הכאבים, לאחר לפרוטומיה, במשך כשנה לפחות, כאשר השיא היה בחילופי עונות. לגבי ריכוך הכאב הנובע מהצלקת- שמעתי שיש משחות הומואופטיות, אך אני לא בקיאה- אנסה לברר עבורך. המחזור יגיע לבדו לאחר הלוקרין, אך בהחלט ייתכן עיכוב של עד שלושה חודשים. שוב, מצטערת כל כך ומקווה שהדברים הטובים שיצאו כתוצאה מהרע הזה ייטיבו איתך

תודה לאל שככה נגמר ../images/Emo45.gif

אלוהים שושי מה שאת עברת
מצמרר, פשוט לא יאומן. את כמה חודשים אחרי ניתוח חירום, הכל נורא טרי, פיזית ונפשית וזה טבעי שיכאב, יציק, יגרד וכד'. כל כך הרבה עברת שושי, כל כך הרבה יסורים, לא יאומן. אני זוכרת מה עברת עד שהגורל איחד בינך ובין אורית - קראתי ולא האמנתי וכעת עוד מצבור של סבל וכאב
לגבי הטענה: "לא ראה מוקדי אנדו'" - לא חושבת שלאור מה שאת מתארת מישהו התעמק בכלל בלחפש מוקדי אנדו', רצו לעצור את הדימום ולהציל את חייך, בפירוש כך. מה גם שהבטן מלאה בדם הדבר האחרון שאפשר לראות זה מוקדי אנדו' מדממים.. כפי שכתבתי לך 5 חודשים זה טרי, טרי, טרי והטראומה האיומה שבה את נמצאת- כל כך כל כך מובנת
קודם כל, אני לא יודעת איזה שינויים עשית, אבל אני שמחה שיצאו מהם דברים טובים, מניסיוני טראומות כאלו ואחרות מצמיחות דברים חיוביים ולא רק שליליים ואני שמחה לשמוע שכך אצלך, טיפול מכל סוג שהוא יכול לרכך את הטראומה ולחזק אותך פיסית ונפשית - טיפול פסיכולוגי, הילינג וכד' - לעבד את הטראומה לדעתי זה מאד חשוב. לא להדחיק ולחשוב שאת גיבורה כי בהרבה מקרים היא נותנת אותותיה יותר מאוחר. המחזור יגיע זה ענין של זמן, אבל למה את רוצה שהוא יגיע? את לא מעוניינת להמשיך בדיכוי ודיכוי ושוב דיכוי? יכול להיות שהכאבים נובעים מהתפוגגות השפעת הלוקרין והם מבשרים על בוא המחזור.. לגבי הצלקת - רסקיו רמדי בקרם או נוזל מחולל פלאים. גם תמצית שמן לבנדר יכולה לעזור לך להקל על הכאב. ההחלמה לוקחת זמן- אל תשכחי שלא חתכו רק את העור - כדי להיכנס לבטן חתכו עצבים, שריר ולא רק עור.. זה יקח זמן, סבלנות יקרה. מחבקת ומאחלת לך רפואה שלמה

liatsw1

New member
מצמרר....

בס"ד אין לי מילים. אני רק רוצה לחבק אותך חזק. שולחת מכאן חיבוקים ענקיים וחמים. מקווה שהסבל יגמר מהר ויבואו ימים טובים יותר.

../images/Emo201.gif

מצטערת מאוד לשמוע על מה שעברת, נשמע שעברת טראומה לא פשוטה. מאחלת לך שגם ברגעים קשים תצליחי תמיד למצוא את נקודת האור. הרבה בריאות, מחבקת אותך מכאן...

gui1

New member
אללללה יסטור

זו האימה של כל מנותחת לצאת מחוררת ומנוקבת בלי להתכוון ובלי לדעת - כשאני פקחתי את עיני אחרי הלפה שאלתי ישר אם זה היה רק לפהרס ומיששתי את גופי לראות שהוא שלם ... חשוב לעבד את מה שעברת כשתוכלי כאשר יהיה לך כוח פיזי ונפשי טיפולים כמו הילניג רייקי בהחלט יכולים להועיל אני מרחתי על הצלקות שלי לוונדר ומשחת היפרקום וכמעט שלא נשארו צלקות יש דיקור מיוחד מסביב לצלקת שיכול לעזור בעיקר שהצלקת טריה לא פשוט בכלל מה שתיארת אבל אני שמחה שזה עזר לך לצמוח או לשינוי כמו שכתבת רפואה שלמה מהירה והכי פחות טראומאותית

tomat23

New member
אני עוברת את הניתוח מחר,

ועכשו אני כבר מפחדת, אבל ממש!

shirani

New member
אם תסתכלי על הודעות של בנות אחרות

פה בפורום תראי שברב המקרים הלפרוסקופיה עברה בהצלחה. אני עשיתי לפני פחות משבועיים ועבר הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, אחרי יומיים שלושה כבר כמעט לא היו כאבים. אמנם יש סיבוכים לפעמים, אבל הם נדירים. ועל זה את צריכה להסתכל. אם יש לך אפשרות עוד היום בלילה ללכת לבית מרקחת - תקחי לך משהו שירגיע אותך, ושיעזור לך לישון והגיע כמה שיותר רגועה למחר. במידה ותראי את ההודעה לפני שאת הולכת מחר - אז המון בהצלחה
שושי - ראיתי את ההודעה שלך וכאבתי ביחד איתך. מקווה שיגיע הזמן שתשאר מאחור רק צלקת שבקושי רואים ותו לא. תרגישי טוב
ממני

נעמי 17

New member
אלוהים אדירים!!!

שושי מסכנה שלי, מקווה שאת במצב נפשי קצת יותר טוב. אני לא מאמינה. תוכלי לומר איפה נותחת? באיזה בית חולים? שמן נבט חיטה או שמן ויטמיןE מאוד עוזרים. לי עזרה גם משחת סינטומצין. היא מכילה אנטיביוטיקה ועוררה התנגדות פה אז לא לכולן היא מומלצת. תחזיקי מעמד יקירה אני מבינה את חוסר הרצון שלך בטיפולים נוספים, הפריות ועוד, אמנם אני לא עברתי את מה שאת אבל גם אני אמרתי- די. די לטרוף.
שלא תדעי עוד צרות רק בריאות ואושר.

למעלה