לא יודעת מה לעשות ,,,

לא יודעת מה לעשות ,,,

יום שישי באה אלי הילדה הקטנה שלי ואמרה " אמא אבא מאיים עלי שאני לא אספר לך כל מה שקורה איתו ואיתי ואם אני אספר לך הוא יחנוק אותי שוב " כל כך התעצבנתי , עודדתי אותה שאני כמו חברה ובראש ובראשונה אני האמא ! הילדה מפחדת ללכת איתו מפחדת ללכת לסבא שלה מפני שהוא אולי יהיה שם מה עושים ? האם לא יהיה סוף של " השליטה " המוחלטת של הגבר ? הוא לא יכול להשתלט לנו על החיים !!!!!!

לביאה11

New member
מיד לעובדת סוציאלית

עד אז הילדה לא הולכת ל"אבא" אבא במרכאות כפולות... "שלא יחנוק אותה שוב" את בטוחה שלא טעית בניסוח??? תחזרי על זה שוב בבקשה!!! אני מחכה

כן , לא טעיתי בניסוח

אנחנו מטופלות במרכז למניעת אלימות אבל עדיין לא הגיע היום שלנו , היום שלננו זה יום חמישי בלבד ואני כבר מתפוצת לא יכולתי יותר , זה רודף אותי מיום שישי ועד היום ,

לביאה11

New member
אל תשלחי אותה לאביה

בשום פנים ואופן לא!!!!!!!!!!! חד משמעית!!! העתיד שלה בידייך יקירה אל תתני לה לצבור משקעים בבקשה ממך

מה זאת אומרת יחנוק אותה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם היא מפחדת, יש סיבה לפחד שלה תעודדי אותה לספר לך ולשתף אותך, אולי אפילו צריך כאן התערבות של גורם חיצוני

כן ,כמו מה חשבת חניקה ?

חניקה = לקחת את הכף היד מול הגרון וסגור את כף היד עד כאב וחוסר יכולת לנשום !!!!!

y o u r

New member
אני מודה שהשרשור הזה מפחיד אותי

מכאיב ומרעיד מקוה לך שהכל יסתדר ביום חמישי ומי יתן תקוה שלא תצטרכי להיות שם ויחזרו ימייך להיות שקטים וטובים לך ולביתך

לביאה11

New member
מזעזע, מפחיד, אני פשוט המומה

איך את שולחת אותה למפלצת הזו בכלל?????????????????? את שמה לב למה שאת כותבת???

כן אני שמה לב למה שאני כותבת

היא נמצאת ליד אנשים אף פעם לא לבד איתו ,בין עם זה בסופר או בבית אביו שם יש את האמא שלו ואת אבא שלו , הם אילו ששומרים על הבנות , באם אני ימנע ממנה ללכת אזי אני יוצאת לא בסדר בהסכמים וגם כלפי הילדה , הילדה יודעת שמה שהוא עשה ועושה לה זה לא בסדר זה צעד קטן שהתקדמתי איתה , היא היית בהכחשה מוחלטת אבל היום זה שונה היא לאט רוצה כל כך לראות אותו כבר , הוא עושה טעות אחרי טעות , אין מצב שהוא יהרוג את הבת שלו ובמיוחד לא את הקטנה לא מזה אני חוששת ,

מיKה

New member
"אין מצב שיהרוג את הבת שלו"???

"ובמיוחד לא את הקטנה..."???? אבל את הגדולה עוד יש סיכוי שיהרוג??? זה בדיוק מה שאת כותבת!!! זו רק בדיחה לא מוצלחת שאת מספרת לנו עכשיו נכון? ואם לא. אז במו ידייך את הורסת את חייה של בתך. לא הוא. לא אף אחד אחר. רק את שמאפשרת לה להיות במחיצת אדם אלים. אלוהים אדירים מה קשורים כאן הסכמים או איך את יוצאת מול הילדה? תתעוררי אישה, כל עוד את לא נמצאת לידה אין זה משנה שהוריו או כל בן אדם אחר נמצא בסביבה. כל עוד את לא שם, היא לבד!!! "אבא יחנוק אותי???" ... דבר ראשון שאת צריכה לעשות עכשיו זה להתקשר למשטרה ולהוציא צו הרחקה.

אין מצב שזה בדיחה לצערי

משטרה ?? כל פעם שהיא מספרת לי שהוא הרביץ לה או משהו אני שם לפעמים באותו יום ולפעמים יום שבת , לגבי הילדה הגדולה היא מוגנת גם , אני מטפלת בזה יחד עם המרכז לאלימות יד ביד , אני נחשפתי כאן רק בגלל שאני כבר לא יכולה יותר , אני מחכה ליום חמישי ,ושם להבדיל ממה שאמרת לי הרגע אני בסדר גמור , אני לא הורסת את הקטנה שלי ולא את הגדולה שלי במו ידיי .! לא כל אחד שנכנס לפורום חיו ורודים , קראתי את הצרות של כל אחד ואחד , כל אחד כאן עם מזודה לא קטנה בצורה זו או אחרת , מיאה מצטערת זו המזודה שלי חלק , ואני חושבת שאני מתמודדת איתה יפה רק שפשוט זה מה שישב לי הרבה זמן אז הוצאתי אותו והוציאתי אותו לא בכדי שתתקפו אותי או תשפטו אותי .

מיKה

New member
צר לי

אם הרגשת שתקפתי אותך. אך עדיין עומדת ומתייצבת מאחורי כל מילה ומילה שכותבת לך. אני שמחה שבחרת להיחשף כאן ואני מבינה בהחלט את הקושי העצום בו את ובנותייך נימצאות, המילים הקשות הללו מגיעות רק ממקום של זעזוע וכאב על כך שבנותייך צריכות לחוות חוויות מבעיתות שכאלו. פשוט לא ייתכן מבחינתי שילד יחשף לכך. ואין כל קשר לכותב כזה או אחר כאן בפורום או בעולם בכלל. זו לא הנקודה אליה את צריכה להתייחס. אין לי מושג מה באמת מתרחש בביתך. אך מקריאת דברייך אין לי שום ספק שאת זקוקה לעזרה הרבה יותר גדולה מזו שנותן לך המרכז לאלימות. את חייבת למנוע בכל דרך אפשרית את המיפגש של בנותייך עם אביהן!!! את חייבת לפנות ולהקים רעש גדול מול כל הגופים שיכולים לטפל במקרה. תתחילי עם פניה לקו חירום ארצי של המישטרה שם מתעסקים עם אלימות במשפחה מס' הטלפון הוא - 1800-220-000 נעמת - 03-6492468/9 חפשי ברשת חומר על הנושא. וקיים חומר רב. כאן בפורום תוכלי לקבל תמיכה מורלית אך לא מעשית. העשייה היא רק בידייך!

אין מצב שאין מצב

תסלחי לי כן? אבל את קודם כל אמא אם כל הכבוד להסכמים ושיקפצו לך עם"לצאת בסדר".אני במקומך בלי נוכחות של עו"ס אין מצב שהיא רואה אותו. אולי הוא לא יהרוג אותה,רק ישבור לה איזו יד.בית חולים וכאלה,לא נורא היא תחלים.העיקר שיצאת בסדר.העיקר שהיא יודעת שזה לא בסדר.איך היא יודעת שזה לא בסדר אם את שולחת אותה לשם שוב? תראי לה שזה לא בסדר,תבהירי לה שאין תירוץ לאלימות.תוכיחי לה שלא תיתני לאף אחד לפגוע בה. את אמא שלה,אם לא את אז מי? תילחמי כמו לביאה ושיקפוץ ההסכם ושיקפוץ השופט בלי עו"ס בחדר היא לא הולכת. נראה לי מעוות משהו ההתמודדות שלך עם העיניין. אבל זאת רק אני. מאחלת בשבילך שלא תגידי אף פעם"איך לא ראיתי..."

מיס על זה אני נלחמת רק שכאן בעיר לא

לא נותנים ליהודים עובדים סוציאלים חשוב להם יותר הערבים

מיKה

New member
חוץ מזה

שאת סותרת את עצמך כאן לגמרי. לא יודעת ממה נובעת הסתירה הזו מבילבול שלך או מתאור לקוי של המיקרה. למעלה כתבת שהיא מפחדת להיות במחיצתו, מפחדת ללכת אליו, מפחדת ללכת אל הסבא. ולמטה כתבת שהיא רוצה "כל כך רוצה לראות אותו"...אז מה בעצם נכון כאן? כתבת עוד "לא מזה אני חוששת"...ממה את כן חוששת?

לביאה11

New member
בואו נרגיע את העיניין

ברבורה.... את עם עיניים עצומות את כואבת ולא יודעת מה לעשות. אני מבע מה שנכתב לך פה לעשות. את חייבת את זה למען ביתך ולא למענך את הרי זו שמגדלת אותה. אני לא שופטת אותך חלילה גם אני הייתי שם באפלה מספר שנים ברגע שזה הגיע לילדים קמתי והלכתי שום דבר לא היה קל אבל חסר שמישהו יפגע בילדיי. מישהו זר שיפגע בהם זה נורא ואבא שיפגע בהם זה הכי נורא. מבחינתי הוא לא אבא, הוא מפלצת מסוכנת. עם כל הקושי, קחי את עצמך בידיים ותחליטי... את רוצה להיות לה אמא!? אז תגונני עליה בעיקר ממפלצות. אל תשכחי, את לא לבד!

למעלה