לא יודעת מה לעשות...

Yo Ci

New member
לא יודעת מה לעשות...

אני מכירה מישהו כבר שנתיים וחצי יש היה ביננו מבטים עם חיוך מובך..לקח לי שנה לגלות אומץ ולדבר איתו שאלתי אותו אם יש לו חברה והסתבר לי שכן הוא סיפר לי שכבר שנתיים הוא מסתכל עליי וחושש לדבר איתי. עכשיו אחרי שנפתחנו אחד לשני ודיברנו הבנו שפיספסנו הוא טוען שהוא אוהב את חברה שלו.. אבל כל פעם שהוא רואה אותי הוא לא זז ממניקבענו להיפגש במקום הקבוע שאנחנו תמיד ניפגשנו הוא בא עם חברה שלו הרגשתי חרא.. אחרי כמה שעות הוא החזיר אותה הביתה והתקשר לשאול איך אני חוזרת ואמרתי לו שאין לי מושג אז הוא חזר כדי להחזיר אותי הביתה הרגשתי טוב בדרך קרה משהו שניסינו להימנע אבל לא הלך התנשקנו במשך שעתיים אני יודעת שתגידו מה אבל יש לו חברה אני יודעת מצד אחד אני מרגישה מגעילה אבל מצד שני הוא יזם את זה יותר ממני אני לא יודעת מה לעשות הוא טוען שאני מושכת אותו אבל מצד שני הוא אוהב את חברה שלו והוא לא יעזוב אותה לא יודעת חשבתי להיעלם ולא להיפגש שוב.. אבל הוא כבר איים עליי שאני לא יעשה את זה.. אני חוששת שאני מתחילה להתאהב

ysph

New member
מה לא ברור

הוא רוצה אותך בתור יזיזה.ותו לו כל היתנהגותו מראה על זה הרי הוא הביא את חברתו לפגישה שלכם. ואמר לך שהוא אוהב אותה.ולא מיתכוון לוותר עליה .שתדעי את מקומך.

ImmortalSoul

New member
או שהוא צריך קצת מוטיבציה

עידוד להבין שיש ביניכם משהו חזק יותר.

תתרחקי ממנו

וככל שתקדימי, ייטב לך. תתעלמי מה"איומים" שלו ותפסיקי להכאיב לעצמך.

JudyWn

New member
יקירתי

כדאי שתקני זוג משקפיים
- כי הבחור עובד עלייך בעיניים... הוא אוהב את חברה שלו אבל הוא מוריד אותה בבית ונוסע לאסוף אותך כדי להתנשק
איתך שעתיים באוטו? המממממ יש לי חדשות בשבילך
כל מה שהבחור רוצה זה להיכנס לתחתונים שלך. אם זה מה שמתאים לך - בבקשה. אם זה לא מה שאת מחפשת, נפנפי אותו ולכי למצוא מישהו יותר טוב

Yo Ci

New member
תשובה בשביל כל מי ששאל ועזר לי

חמודה שלי זה בטוח לא הוא יודע בודאות שלזה אין מצב בעולם שהוא יגיע אני לא כזאת פטטית ולא עושה עליי רושם כל מילה אני בחורה נאה מאוד אני מודעת לעובדה שהוא נמשך אליי באותה מידה שאני נמשכת אליו ..לא פירטתתי הרבה דברים על הכל כי אני מפחדת שמישהו שמכיר אותי יזהה את הסיפור בגדול בוא נגיד שמילים אפשר לבלף אבל פרצוף לא כשדיברנו על הכל הוא היה נבוך הפנים שלו היו אדומות אוףףףףףףףףףףףףףףף לא יודעת מה להגיד ולהיעלם קצת קשה כי אנחנו יוצאים לאותו מקום ואני אוהבת לצאת לשם ולא נראה לי לא ללכת לשם ביגללו אוף אני אבודה

היי לך

ממה שקראתי הבנתי שיש לו חברה.... אני מציעה לך שכחי אותו ראי אותו כלא קיים יותר בשבילך. לבחור יש חברה!!!! אינני יודעת מה בדיוק עובר לו בראש אבל הזהרי מכאלו. אנא שימרי מרחק ממנו וייטב לך וכמה שיותר מהר!!! את תמצאי בחור כלבבך בחרו שיואהבך ויעריכך אינך צריכה בחור כמוהו הוא לא בשבילך.

למעלה