לא יודעת מה לעשות

לא יודעת מה לעשות

חשבתי שעברתי את השלב הזה, אבל מסתבר שאני עברתי את השלב, ובעלי לא עבר את השלב שלרצות להיפרד. יש בנינו אהבה גדולה, עברנו המון במשך שבע שנים, עברנו משברים קשים, ובעלי רוצה להתגרש, כי הוא דואג לי. בעלי טוען שהוא לחוץ, והוא רוצה שאכיר מישהו חדש, שיוכל להביא לי ילדים. הוא מציב לי אולטימטום של חודש, שנהיה ביחד, ואז כל אחד ילך לדרכו. אני שבורה, הסברתי לו שהחיים שלי זה לצידו, הוא טוען שאני עושה טעות. אני לא רואה את החיים שלי בלעדיו, אבל הוא לא מבין את זה. זה שבמשפחה הקרובה שלו אחיות שלו ילדו, לא מזמן, הוסיף ללחץ האישי שלו. אבל הוא לא מוכן להקשיב לי ורק רוצה להתגרש.

seeyou

New member
בעלך רוצה להתגרש, כי הוא דואג לך?

הוא רוצה שתכירי מישהו חדש?שתוכלי להביא ילדים? זה קצת חריג מאחר וישנם הרבה מצבים דומים,בעולם, בחיים כאשר אחד מבני הזוג לא מסוגל להביא ילדים משלו .... אבל מאוד חריג האולטימטום של חודש, אם היה אוהב אותך כול כך וכן היה דואג לך ורוצה שתרגישי אם,היה יכול לקחת "הלוואה" מבנק הזרע. או דומה למצב בסרט "תעשי לנו ילד".... יוסי

רוצה להתגרש

בעלך היקר רוצה יותר מיד את טובתך, הוא מחליט בשבילך שאת צריכה להכיר מישהו שיעשה אתך ילדים, - משהו ברצונות שלו - עקום!!! את בטוחה שהוא לא הכיר משהי אחרת ופשוט רוצה לסיים את הקשר אתך כדי שיוכל להתחיל בקשר איתה? ומצא את התירוץ המושלם לסיים את הקשר ללא רגשי אשמה גדולים מידי?

די דנסר

New member
יקירתי

בעלך מתנהג בצורה מאד משונה. אני הייתי מבקשת ללכת איתו לייעוץ ולראות מה העניין. כפי שאמרו קודמיי, יתכן שהוא לא ממש מעוניין בעצמו בקשר ולא נעים לו ממך, אך יתכן ויש צדיקים בעולמנו, ושהוא אחד מהם, ומה שעומד בראש מעייניו זו טובתך ותו לא. כל זה כמובן בייעוץ זוגי תוכלי לברר לעומק. במידה ולא יהיה מעוניין בייעוץ, אני הייתי מבינה ומניחה לו.

למעלה