לא יודעת מה לעשות...

ETICOHEN2004

New member
לא יודעת מה לעשות...

אוקיי יש לי אתץ הסיבוך הזה שיכול להיות שאני בהריון למרות שהרופא נשים שלי אמר לי שעקב התרופות של האפליפסיה אני לא יוכלה להכנס להריון כי יש לי בעיה של הגלולות... של הדיאנה.. ואני עדין לא עשיתי בדיקה אנ ינורא מפחדת.. אני שוללת שאני בהריון כי אני יודעת שיש לי בעיה הורמנלית אבל בכול זאת אנ יפוחדת היום אנ יהולכת לרופא.. לעשות בדיקה.. לבד כיח חבר שלי נטש אותי.. וידיד שלי שהוא מז\כיר רפואי אמר לי במקרה ואני בהריוטן אז אזי ש להתקשר אליו והוא יבא לי כדור שתוך 72 שעות אני יפיל טבעי.. וזה לא יגרום שום בעיה... ובנוסף יש לי תבעיה הזו של השינה שעכשיו בחופש התרגלתי לקום מאוחר ולישון מאוחר ואני לא יודעת איך אנ יחזור לשיגרה של לקום מו\קדם ולישון מוקדם.. ויש לי תבעיה של הכאבי הראש המעמבנים האילו שללא שינה הם חוזרים... הקיצר בעקבותץ הכול התרופות שאני נוטלת נראה לי שאין לי כבד כבר... ויש לי כמה שאלות: האם כול הזמן אני אצטרך לקחת תתרפות של האפךליפזיה? האם זה יפגע לי בכבד? מה יקרה בעתיד שאנ יבאמת ארצה להכנס להריון? מה אני עושה?

qt1

New member
אם את יכולה לחכות לתגובתה של

ברבורה לבנה או לשלוח אליה מסר, זה יהיה נבון מצידך לפני שתטלי את הפוסטינור. כמו-כן, את יכולה לפנות לפורום זוגיות וטיפול מיני/ טיפול מיני ומיניות כאן בתפוז, את תקבלי מענה לשאלתך. כדאי אולי שתנסחי את שאלתך על דף וורד ותעתיקי כדי שדבריך יהיו ברורים יותר. הרבה בריאות ואופטימיות,

אוגי 22

New member
אני לא בטוחה שהיא התכוונה לפוסטינור

כי היא אמרה שזה גורם להפלה תוך 72 שעות ולא מונע כניסה להריון 72 שעות אחרי קיום יחסי המין

ETICOHEN2004

New member
אני לא בהריון../images/Emo9.gif

אוקיי היו ם הלךכתי לעשות בדיקה ואני לא בהריון מה שכן אני הולכת לעשות זה לברר גלולות שיתאמו יחד עם הלימנול.. יש הגלולות כאלו?

ETI יקירה ../images/Emo140.gif

אז קודם לכל - מזל טוב ובאמת טוב שכך. עצתי מכל לב לך, יש לך רופא מטפל, העוקב אחר מצב האפילפסיה. יש לך רופא משפחה. יהיו הם אלה אשר יפקחו על מצבך הבריאותי, ולא חברים או מזכירים רפואיים. מהודעתך הראשונה ניתן היה להבין באיזה רמת לחץ וחוסר שקט את היית, וכל זאת עקב אי וודאות שיכלה להחסך ממך לו התייעצת בזמן עם רופאייך. אנא, יקירה, למען השקט שלך, ואך ורק הבריאות והשקט שלך, העתיקי את בקשותי ומלאי אותן אחת לאחת, כאילו היו אלה מאחותך הגדולה: * בקשי הפניה מהרופא המטפל לרופאת נשים כדי להיות תחת ביקורת הורמונלית, *קבלי יעוץ מדוייק מה מתאים לכדורים שאת כבר נוטלת, *בקשי לבצע בדיקות מעבדה לתפקודי כבד כדי להיות בטוחה שהכבד שלך עדיין שלך ועדיין שלם !!! * דברי עם הנוירולוג על כדורים למניעת הריון, שכן כל עצה שתקבלי כאן על טיפול תרופתי - מתאימה ללוקח התרופה ולא בהכרח לך. באשר לשאלתך האם לעולם תזדקקי לטיפול תרופתי, ובכן שוב זו שאלה של איזון, ורמה - וגם תשובה זו תינתן לך על ידי הרופא התומך בהחלמתך. העיקר ET יקירה, שמרי על עצמך, כי רמות כאלה של מתח, די בהן להכניסך לחרדות מיותרות. אנחנו כאן לחבק!!!

למעלה