אוריתוש 28
New member
לא יודעת מה לעשות
שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה ובאתי להתייעץ. יש בן שהוא בן 4 בעוד חודש (בן יחיד). היום גננת הזמינה אותי לשיחה (שזה כבר לא נשמע טוב)
היא סיפרה שהבן שלי מתנהג באלימות כלפי ילדים אחרים בגן, מרביץ חותף משחקים וכו'. היא מנסה כל מני שיטות שום דבר לא עוזר. חוץ מזה יש לו בעיה של הקשבה במפגשים והוא מפריע כל הזמן לילדים אחרים.כמו כן במפגשי יצירה הוא מתקשה לשבת הרבה זמן באותו מקום ואם הוא לא מצליח לעשות מהוא הוא מוותר. בסוף השיחה היא המליצה לי לקחת אותו לאיבחון של הפרעות קשב. המצב בבית הוא הפוך לגמרה. הוא יכול לשבת ולשחק במשחקים שלו שעות. ביצירה באמת אין לו תחת לשבת ואנחנו לא לוחצים עליו וכמובן שאין אלימות בבית (אין גם עם מי). עכשיו אני בבעיה, אין לנו בעיה ללכת לעשות בדיקות. השאלה היא אחרת איך אני אמורה להסביר לו שלא מרבצים לילדים בגן עם אני לא נמצאת שם. ובמקומות שאני כן נמצאת אין אלימות. זה לא עוזר כל בוקר להזכיר לו לא להרביץ, כי בסופו של דבר זה הופך לשיחה מיותרת ומרגיזה לשנינו, שהיא גם לא עוזרת. אשמח לרעיונות וגם להמלצה והסברים בקשר לבדיקות הפרעת קשב. תודה
שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה ובאתי להתייעץ. יש בן שהוא בן 4 בעוד חודש (בן יחיד). היום גננת הזמינה אותי לשיחה (שזה כבר לא נשמע טוב)