לא יודעת מה לעשות

Chen21

New member
לא יודעת מה לעשות

יש לי בעיה ואני אשמח לקבל עצה או שתיים.. יש לי חבר כבר קצת יותר משנתיים ואני מאוד אוהבת אותו. עד לפני כמה חודשים הכל היה מצוין בינינו. לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש שהיחסים שלנו נכנסו למן שגרה מעצבנת כזאת ודברים התחילו להיות קצת מוזרים בינינו. לא ממש יודעת להסביר איך. חוץ מהחבר יש לי ידיד שאני מכירה כבר יותר מ-4 שנים. ידיד ממש ממש טוב. היחסים בינינו אף פעם לא היו ממש מוגדרים. הכרנו באינטרנט לפני יותר מ-4 שנים ומההתחלה היה מתח מסוים אבל אף פעם לא ממש יצא מזה משהו, חוץ מידידות קרובה מאוד. עד לפני חצי שנה הכרנו רק וירטואלית. לפני חצי שנה (בערך בתקופה של הבעיות עם החבר) הוא התוודה שהוא מאוהב בי ושהוא יודע שלא משנה מה יהיה אני ושהוא נהיה בסוף ביחד. הוא בלבל אותי. תמיד הרגשתי משהו אליו אבל זה אף פעם לא בא לידי ביטוי. בסופו של דבר נפגשנו ודיברנו על הכל ודבר הוביל לדבר והתנשקנו. הרגשתי מאוד רע עם זה בגלל החבר מן הסתם. דיברנו על זה והוא אמר שהוא לא מצטער על זה והוא חושב שזה היה צריך לקרות כבר מזמן. אני לא ממש ידעתי מה לחשוב. לא דיברתי על זה עם חבר שלי (למרות שכנראה הייתי צריכה) והקשר ביני ובין הידיד שלי התנתק פחות או יותר. דיברנו מעט מאוד בהתחלה ואחר כך לא דיברנו למשך יותר מחודשיים. כל המצב היה מאוד מוזר. לא ידעתי איפה אני עומדת או מה אני מרגישה בכלל. בסופו של דבר החלטתי לשכוח שמשהו קרה בכלל ולנתק את הקשר איתו לגמרי. זה היה בערך הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים שלי. לפני בערך חודש הוא התקשר אליי. דיברנו הרבה והחלטנו לחדש את הקשר ולנסות להחזיר אותו למה שהיה קודם. אני יודעת שעד לפה זה נשמע ממש לא הוגן כלפי החבר שלי אבל כשזה נוגע לבחור הזה אני לפעמים לא שולטת בדברים שאני עושה.. אני יודעת שזה לא תירוץ אבל יש לו השפעה כזאת עלי.. בכל מקרה, לפני שבוע דיברנו והוא אמר שיש לו יום חופש מהעבודה ושאל אם אני רוצה להיפגש. הסכמתי ובאותו היום נסעתי אליו. בהתחלה סתם ישבנו ודיברנו וראינו סרטים.. אבל לקראת הערב שוב התנשקנו. לא יודעת מה יש בו אבל אני פשוט נמשכת אליו בטירוף.. ואני מרגישה מאוד רע עם זה אבל אני יודעת שזה הרבה יותר מסתם משיכה. אני מרגישה שאני מאוהבת בו ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. זה יצא קצת ארוך ומסורבל.. אם מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות אני אשמח.. מה עושים במצב כזה?!

ס22ית

New member
כמה שזה נשמע קשה-יושבים וחושבים

תחשבי עם עצמך מה את רוצה. מה יש לך עם כל אחד. אולי עם הידיד זו משיכה בטירוף(גם מבחינתך וגם מבחינתו) בגלל שזה נעשה מאחורי גבו של החבר ואולי כשזה יהיה מותר המשיכה בטירוף תדעך..אי אפשר לדעת. אם את אוהבת יותר את החבר הנוכחי ורק המשיכה היא שמושכת אל הידיד תחיי את המשיכה והלהט עם החבר הנוכחי ותתנתקי כרגע עם הידיד ותראי אם אפשר לשמור על הקשר הנוכחי, או שכבר נגמרה האהבה שלך אליו אז תתנתקי מהנוכחי ואל תעשי דברים מאחורי הגב, תכבדי אותו על מה שהיה כלפייך בשנים האחרונות ואל תבגדי בו מאחורי הגב. תחשבי ותחליטי עם מי את יכולה לראות את עצמך, מי הכי מתאים לך, מי הכי מתחבר אליך.

Chen21

New member
בוקר טוב..

אני יודעת שאת צודקת ושאני צריכה להחליט.. אני מנסה לעשות את זה כבר הרבה זמן. אני כן אוהבת את החבר שלי אחרת באמת שלא הייתי איתו כבר. אני פשוט לפעמים מרגישה שזה כבר לא ממש כמו שזה היה בהתחלה ויש לי ספקות. אבל אני לא יודעת אם הדבר הנכון לעשות יהיה להיפרד ממנו. מה שבטוח הוא שאני מתנהגת בצורה שמאוד לא הוגנת כלפיו וזה חייב להפסיק. בקשר לידיד - זה לא רק משיכה. לפחות לא מהצד שלי. אבל שוב אני לא יודעת מה לעשות עם זה בדיוק.. יש דבר כזה בכלל לאהוב שני אנשים במקביל? לא יודעת.. יחסים זה דבר מתסכל לפעמים.

למעלה