מצטערת על הבשורה, אבל עכשיו כאשר הבעיה ידועה ניתן לטפל בה. אינני יודעת בדיוק מהו צינתור, אך בוודאי תכף מישיהי תוכל לסייע לך במידע. מה שבטוח שIVF עוקף את בעיית החצוצרות הסתומות והריון הוא רק עניין של זמן- אז אנא התעודדי
מצטערת לשמוע על הסתימה, אבל שמחה בשביך שמצאו מהי הבעיה ועכשיו יהיה קל יותר "לתקוף" אותה, ושמכאן הדרך להריון המיוחל תהיה הרבה הרבה הרבה יותר קצרה!!! בהצלחה
את חצי הדרך להריון כבר עברת. כשיודעים את הבעייה זה כבר חצי פתרון. אל תבכי,תסתכלי על הצד החיובי מתוקה. לפחות את יודעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה. שהחצי השני של הדרך יעבור לך בטיסה
מחכה לראות את השובל שתשאירי לנו כשתטוסי מכאן לפורום השכן. נתי
החדשות הרעות זה שחצוצרות סתומות, החדשות הטובות הן שעכשיו ידוע למה את לא נכנסת להריון והחדשות העוד יותר טובות הן שאפשר לפתוח את הסתימות. על צינתור חצוצרות תוכלי לקרוא בשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול בראש העמוד). בצינתור ניתן לפתוח את הסתימות, ולהחזיר את החצוצרות לקדמותן- מה שאומר סיכוי טוב להריות ספונטני. IVF אומנם עוקף את הצורך להשתמש בחצוצרה, אבל למה להסתבך בIVF אם אפשר לנסות ולפתוח? בהצלחה
אז השד לא כל כך נורא. הבנתי שלבצע צינתור זוהי פעולה הדומה לצילום רחם, ובה פותחים את הסתימה בעזרת צנתר זעיר. מה שחשוב הוא שלאחר הצינתור - הדרך אל האושר מתקצרת.
(מהצילום רחם פעמיים) אז אני הופנתי אל טוגנרייך במיוחד כי הוא גם מצנתר חצוצרות(לא נזקקתי לזה) אבל הוא האיש!!!. אני ממליצה בפירוש לנסות את הצינתור הזה שלפי מה שהסבירו לי נעשה בדיוק כמו הצילום ולא אמורות להיות תופעות לואי אחרות. כדאי לנסות לפני שמתחילים את הפרוצדורה של הפרית מבחנה. בהצלחה רבה!!!