לא יודעת מה לעשות!.!

ENIGMA

New member
לא יודעת מה לעשות!.!

הייתי בקשר עם מישהו אבל ניתקתי את זה איתו לפני שממש קרה משהו, ונתתי לו את התרוצים שאני לא רוצה קשר רציני ואני לא מוכנה למחויבות וידה, ידה, ידה הבעיה היא: אני ממש אוהבת את החבר הכי טוב שלו (נשמע מוכר?) אני לא יודעת מה לעשות! אני לא יכולה להיות עם החבר הכי טוב שלו כי אז הם יסתכסכו... ואני לא ממש רוצה שזה יקרה... p.s לפי מה שהבנתי גם הוא דלוק עליי! אשמח אם תעזרו לי אניגמה.

ENIGMA

New member
לא, לא נשמע מוכר!

אם הייתי חושבת רק על עצמי אז כבר מזמן הייתי הולכת עם החבר הכי טוב שלו אבל נחש מה? לא עשיתי את זה!!

amperlamper

New member
מיידל`ע...

תעשי מה שטוב לך. אם הענין עם הראשון נגמר והחבר הכי טוב שלו דלוק עלייך אז המצב הנתון הוא ששניכם מונעים מעצמכם ומהשני אושר רק בגלל האקס שלך זה 2 אומללים לעומת אחד שבכלל לא בטוח שתהייה לו בעייה עם זה...ואם כן אז מגיע לו להיות אומלל שהוא כזה שמוק שלא מוכן ששני אנשים קרובים לו יהיו מאושרים רק כדי שהוא ירגיש טוב מה שלא יקרה בכלל כי הוא מודע כבר למה שקורה. אז לסיכום תעשי מה שטוב לך ואם תצליחי לא לפגוע באף אחד, סבבה.

Oi Vey Zmir

New member
שאלה שאלתית

את חייבת ל...ראשון משהו? וחוץ מזה אתם יכולים להקים שלישיה סודית.

ENIGMA

New member
כ-ב-ו-ד

יש דבר כזה שנקרא לכבד אנשים שיחקתי לו ברגשות ובסוף אני אלך עם החבר הכי טוב שלו?? נשמע לך הגיוני? אני לא חייבת לראשון כלום אבל עדיין אני לא רוצה לסכסך ביניהם!!!

luka

New member
דווקא אני בעד השלישיה סודית...

אבל עכשיו אם היא תקום היא לא תיהיה סודית...

erlich

New member
אניגמה....

את מציבה לנו חידות? :))) בכל אופן, עצתי לך היא: (אל תדאג קורט זה לא לצאת לריצה). דברי על זה איתם, עם שניהם. זה עושה את החיים הרבה יותר פשוטים. ואל תשכחי להגיד את האמת, זה מונע הרבה סיבוכים בהמשך. תודה, ארז. נ.ב. אל תייסרי את עצמך סתם, זה קורה (או יקרה) לכולם בשלב מסוים.

היום רצתי...

בגלל שירד גשם והייתי צריך לעבור לבניין... 100 מטר של ריצה מטרפת בגשם עם תיק וגיטרה.

erlich

New member
בכמה שניות???

עם תיק וגיטרה, הייתי נותן מקסימום 20. טוב מאוד שאתה רץ בגשם. אני לא רץ בגשם. מה שמזכיר לי שברגע שתהיה הפסקה בגשם אני יוצא לריצה. קבל ח``ח בכל מקרה, ארז.

yulia_tb

New member
מה זה ח``ח לעזע...?

זה מחיל לשגע אותי?? ובבקשה נעל אל תמחקי הודעה זאת!

JUVENTINI

New member
אני עשיתי

את אותו הדבר !! רק במרחק הליכה של חצי שעה .. אחרי כמה דקות של ריצה הבנתי שמילא אני יגיע רטוב טוטאלית הביתה .. אז הלכתי כמו ילד מטומטם

luka

New member
ויקי ויקי ויקי....

טוב עצות, אמממ אין לי ממש, הרי בגלל זה פנית לפורום... סתם לא, זה בגלל שהתאהבת בפורום! אבל את הרי אמורה לסבול פה ממני למשך כל שהיתך בפורום אז אני רק עושה את עבודתי כראוי... טוב מה שאני אגיד עכשיו ישמע לך כל כך מוכר: תפסיקי לחיות בסרט! כאילו פאק דה אשכנזי, ופאק דה ג`ינגי! במובן ה..., זהו! (משחק מילים לא מוצלח ביותר שכזה...) כאילו אני לא חושבת שהאשכנזי יעלב או יפגע ואם ג`ינג`י דלוק עלייך אז למה לא?

למעלה