לא יודעת מה לעשות....

לא יודעת מה לעשות....

אני אישה נשואה, בשנות השלושים, מגדלת שלושה ילדים. עד היום הייתי משוכנעת (כמעט לחלוטין...) שאני סטרייטית. בצבא היה לי פעם אחת מקרה שנמשכתי לבחורה (המפקדת שלי) אבל זה עבר ולא קרה עם זה כלום. לאחרונה הכרתי אישה ואני נמשכת אליה מאוד. חושבת עליה כל הזמן, מפטנזת עליה.... אני לא יודעת אם היא סטרייטית או לא (היא לא נשואה). אנחנו חברות, לא מאוד טובות, אבל בקשר... אני לא רוצה לעשות שום צעד שיפחיד אותה, כי אני רוצה אותה כחברה רגילה, אבל הייתי רוצה לשדר משהו. לא יודעת מה ניסיתי להגיד, אבל הייתי חייבת לספר למישהו...

יעל נור

New member
אני חושבת שניסית להגיד ש....

את מבולבלת מאוד. כדי לדעת שאת לא לבד... את לא לבד. (בתור התחלה). קחי נשימה עמוקה. קבלי חיבוק מרגיע. בואי נפרק את מה שסיפרת לפרטים ברי התייחסות (ואולי גם התמודדות). אמרת שעד לא מזמן היית כמעט בטוחה שאת סטרייטית. כמעט זה אומר ש"לא לגמרי"... זה אומר שכל זה לא נפל עלייך בהפתעה גמורה. וגם זה משהו. יכול מאוד להיות גם שצדקת שאת באמת סטרייטית (משיכה לא בהכרח משנה זהות מינית לגמרי...) יכול גם להיות שאת ביסקסואלית, או לסבית. יכול להיות גם ש"זה שלב". כלומר, שמשהו בחיי הנישואים מחניק לך ואת צריכה איזשהו "ריגוש". (עוד שנייה כל הלסביות, ההומואים והסטרייטים בפורום מתנפלים עליי ואומרים ש"הומוסקסואליות היא לא שלב", אז אני מרגיעה ואומרת שאני יודעת את זה, וגם מרימה מגש נגד כל הנעליים המתעופפות למולי). אין תשובה אחת נכונה לאיך שאת מרגישה. יש רק כלמיני "שאלות מכוונות" שאת צריכה לשאול את עצמך שיכולות לעזור לך להבין מה קורה לך (אבל בדרך הן בטח יבלבלו אותך עוד יותר). וגם אם תגיעי למסקנה שאת לא סטרייטית, אלא לסבית (או בי), עדיין נשאלת השאלה "לאן הולכים עכשיו". (מרימה שוב את המגש ליתר ביטחון). גם אם תגיעי למסקנה שאת לסבית יכול להיות שתחליטי שאת ממשיכה בדרך החיים הקודמת שלך, עם בעלך והילדים. יכול להיות שתחליטי לפרק הכל. קשה מאוד לדעת לאיזו מסקנה תגיעי. אמרת שאת מרגישה משיכה לאישה שאת בקשר חברי איתה. את לא יודעת אם היא לסבית או לא. את לא לגמרי יודעת מה את מרגישה כלפיה. לדעתי חשוב מאוד שקודם תבררי עם עצמך בדיוק מה את מרגישה. מכמה סיבות: 1. יש נשים שלא מגיבות טוב למשיכה של נשים אחרות כלפיהן (ואת עלולה לאבד אותה גם כחברה). 2. אולי היא לסבית ותרצה קשר איתך (שאולי לא תדעי איך להתמודד איתו). 3. אולי היא תרגיש צורך לחלוק עם בעלך או עם אחרים את העובדה ש"התחלת איתה" (ואת עלולה להתמודד עם המון שאלות שמועד שהוא לא בהכרח אידיאלי מבחינתך). יש עוד סיבות, אבל בשל הסיבות שהזכרתי חשוב לדעתי מאוד שתדעי מי את ומה את רוצה לפני ש"תצאי מהארון" בפני מישהי שהיא לא חברה ממש קרובה. ובכל מקרה - בהצלחה וחיבוק לדרך... אנחנו כאן לשמוע, לתמוך ולעזור. יעל
|כל מסע גדול מתחיל בצעד אחד קטן|

למעלה