לא יודעת מה לעשות!

לא יודעת מה לעשות!

הכרנו לפני חצי שנה. בהתחלה דיברנו המון. הוא הציע לי להיפגש פעמיים, והרגשתי שאני לא מעוניינת.
המשכנו לדבר הרבה בטלפון הייתה כימייה מטורפת והחלטתי שכן אני רוצה להיפגש.
נפגשנו אחרי שלושה חודשים שדיברנו בטלפון. כשראיתי אותו היה חיבור מטורף. מאז המשכנו לצאת עד עכשיו כחודשיים אינטנסיביים.
חודשיים לפני שהכרנו הוא שכל את אח שלו. בשיחות שלנו אנחנו הרבה מדברים על הכאב שלו, פחדתי בהתחלה להיקשר אליו מידי כדי שלא אשמש בשבילו ככתף תומכת והוא ייסגר מלפתח אליי רגשות. אך לא כך היו הדברים. בחודשיים האלה הוא השקיע המון בקשר, הראה נכונות והייתי מאוד שלמה איתו, למרות שבזמן שלא הייתי לידו פיזית הרגשתי שיש לו המון עליות וירידות.
לפני כשבועיים בערך הרגשתי ממנו קצת אדישות, הערתי לו על זה בעדינות ולא העמקתי בזה. שבוע שעבר הרגשתי ממנו שוב אדישות כזו והערתי שוב ואמרתי שזה לא נעים לי להעיר לו על זה שוב ואמרתי לו שצריך לשקול את המשך הקשר, כי הרגשתי שהוא איתי אבל לא כל כולו. כשדיברנו על זה הוא הסכים איתי. שאלתי אותו אם לא יוכל לעבוד על זה בשבילי והוא אמר שהוא רוצה אבל לא מסוגל, שנדרשות ממנו אנרגיות לדברים אחרים והוא מרגיש בעצמו שהוא לא במאת האחוזים איתי. שאלתי מה הוא רוצה לעשות בקשר לזה והוא אמר שכנראה שהוא לא מוכן למערכת יחסים נורמטיבית כמו שהוא חשב בשלב הזה של החיים. מאוד נפגעתי, כי כבר התחלתי לפתח כלפיו רגשות, היה לי מאוד כיף איתו וגם רציתי ועדיין אני רוצה להיות שם בשבילו. נפגשנו והוא לא הראה נכונות שהוא רוצה את זה מספיק. לא נלחם עליי. כאילו בין לילה חשב עם עצמו שאני צודקת וצריך לשקול את הקשר.
אני מרגישה שהתאהבתי בו ואני מאוד רוצה לחזור אליו. יצרתי איתו קשר מאז אבל הוא לא מראה עניין. כאילו מה שהיה ביננו עד עכשיו נעלם.
אני ממש בדילמה אם להגיד לו שאני מתגעגעת אליו ורוצה שנחזור וננסה שוב למרות הדברים שאמר. או שלהניח לו ולתת לו ספייס ובמידה והוא ירצה שיפנה אליי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

לעניות דעתי את לחצת יותר מדי.
בכל זוגיות נורמלית אנשים עסוקים לא רק בבני או בנות הזוג. יש להם זמנים שבהם הם מכונסים בעצמם, זמנים שבהם אין סבלנות להכיל את השני. יש צרות ודאגות. אלו החיים.

משהו בתפישה שלך (כך אני מעריך) לא מאפשר את הנורמליות הזאת. ברגע שהוא טיפה איבד ממך פוקוס, התחלת להעיר ולעשות שיחות ולחפש דרכים שהוא "יתקן את עצמו". אני חושב שזה השלב שבו הוא הבין שלא רק הוא high maintenance, אלא גם את. וזה כנראה לא מתאים לו.

לכל אדם יש עליות ומורדות. בוודאי לאח שכול טרי. אבל לא רק. אם לא תקבלי את זה, בן הזוג היחיד שתמצאי הוא מישהו כפייתי שיתן לך בדיוק מה שאת רוצה, אבל באותו זמן ימצוץ ממך את אנרגיית החיים. זה מה שאת רוצה? אם לא, גם את אל תהיי כזאת.

יכול להיות שטעית בפירוש שלך, שאת בכלל לא כזו. זה יכול להיות. אני לא מכיר אותך. כתבת בקצרה. אם זה לא נכון לך, אז איתך הסליחה. אין לי כוונה לפגוע או לרדת עליך, אלא רק לענות לשאלה.

---

מעשית, לשאלתך מה לעשות עכשיו, אף אחת משתי השיטות שציינת לא יכולה להבטיח שהוא יחזור אליך, שלא לדבר על יחזור אליך "מתוקן".
הייתי ממליץ שתתני לו ספייס, אבל מה שכתבת מעיד עליך שאת לא בכיוון הזה. אז מה תועיל העצה?

העצה שלי: למדי להיות קצת יותר רגועה ומאפשרת ביחסים. לא לאפשר למישהו לזלזל בך, חלילה, או לפגוע בך, אבל גם לא לדרוש את כל הקשב לעצמך.

הדרישה שלך שיהיה כל כולו בקשר 100% 365/7/24

היא דרישה שיכולה להעיק על כל קשר ובמקרה שלו, שהוא בשלב כל כך מוקדם של אבל - עוד יותר.
את מצטיירת לי כטיפוס קצת טוטאלי ואולי את פשוט צעירה מאוד בעניין של קשר זוגי ומרגישה שזוגיות צריכה להיות טוטאלית. את צריכה לקבל תשובות כאן ועכשיו, קשה לך להתמודד עם חוסר ודאות של קשר וכאשר את נתקלת בכזאת - את שוברת את הכלים. מבחינתך זה הכל או לא כלום.
זה שאת עכשיו מתגעגעת עדיין לא אומר שפיתחת את שריר הסבלנות שלך או את הביטחון שלך ביכולת של זוגיות לשרוד מהמורות או קשיים. אם תבקשי לחזור אליו עכשיו, לפני שעברת עם עצמך תהליך כלשהו של קבלה והשלמה עם זוגיות אחרת ממה שיש לך בפנטזיה, יגרום לכך שהמציאות שוב תטפח על פנייך ושוב תתאכזבי מזה שהוא יכול לתת לך פחות ממה שאת רוצה וצריכה.

מריוס

כולנו עוברים משברים בחיינו ולא הכל וורוד. אבל יש צורה לבטא אותם, במיוחד כלפי האנשים הקרובים אליך.
אני כרגע תוהה לעצמי למה הוא השקיע כל כך המון עד עכשיו ופתאום בין לילה הכל השתנה, רק בגלל מה שאמרתי. יכול להיות בכלל שאם לא הייתי אומרת את הדברים הללו הוא לא היה מעלה את בכלל.
חלק מזוגיות זה גם התמודדות עם קונפליקטים, והוא פשוט בחר לסיים במקום שננסה ביחד להתמודד עם הדברים. הרגשתי באותו השבוע שהדברים באים ממני, שאני יותר רוצה להמשיך להיות איתו ולהילחם עליו מאשר הוא עליי וזה ממש פגע בי. נכון לעכשיו לא דיברנו מספר ימים ואני מתאפקת לא ליצור איתו קשר. אני מאוד רוצה להגיד לו שננסה לתת לזה צ'אנס למרות מה שהוא עובר, במקביל אני גם מפחדת מהתגובה שהוא יתעקש על להיות לבד וזה עוד יותר יפגע בי וירחיק אותי ממנו עם כל אהבתי אליו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אהבה זה לא מדע מדויק

אני לא יכול לדעת למה ירד לו ממך.
האם זה היה נמנע או בלתי נמנע.
אני מצטט: (כל ההודעה מכאן היא ציטוט מ-wikisource)

ביאור:השבועות בשיר השירים
ה' נתן לאדם את רגש האהבה כדי שישתמש בו בזמן המתאים ועם בן/בת הזוג המתאים/ה. ספר שיר השירים מזהיר שלא לבזבז את הרגש הזה לפני הזמן.

בשיר השירים ישנם ארבעה פסוקים הכוללים השבעה; שני הראשונים זהים, הרביעי דומה להם, והשלישי שונה:

(שיר השירים ב ז): "הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת אוֹ בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה, אִם תָּעִירוּ וְאִם תְּעוֹרְרוּ אֶת הָאַהֲבָה עַד שֶׁתֶּחְפָּץ"
(שיר השירים ג ה): "הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת אוֹ בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה, אִם תָּעִירוּ וְאִם תְּעוֹרְרוּ אֶת הָאַהֲבָה עַד שֶׁתֶּחְפָּץ"
(שיר השירים ה ח): "הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם, אִם תִּמְצְאוּ אֶת דּוֹדִי מַה תַּגִּידוּ לוֹ? שֶׁחוֹלַת אַהֲבָה אָנִי"
(שיר השירים ח ד): "הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם, מַה תָּעִירוּ וּמַה תְּעֹרְרוּ אֶת הָאַהֲבָה עַד שֶׁתֶּחְפָּץ"
כל הפסוקים הללו מופיעים בסופו של קטע שבו הכלה מדברת, ולכן מסתבר שהכלה היא המשביעה. ראיה נוספת לכך היא, שגם בפסוקים האחרים שבהם נזכרו בנות ירושלים, הכלה היא המדברת אליהן:

(שיר השירים א ה): "שְׁחוֹרָה אֲנִי וְנָאוָה בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם כְּאָהֳלֵי קֵדָר כִּירִיעוֹת שְׁלֹמֹה"
(שיר השירים ה טז): "חִכּוֹ מַמְתַקִּים וְכֻלּוֹ מַחֲמַדִּים זֶה דוֹדִי וְזֶה רֵעִי בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם "
משמעותה של השבועה השלישית היא ברורה - לאחר שהחתן עזב, הכלה מבקשת מבנות ירושלים שיעזרו לה למצוא אותו ( פירוט ). אך משמעותן של השבועות האחרות, כנראה, שונה.

הכלה מאוהבת ומאושרת, והיא רוצה לעזור לחברותיה ונותנת להן עצה טובה: "יש בכן רגש של אהבה, יש לכן יכולת לאהוב, אבל היא רדומה ומחכה לאדם המתאים, לבן הזוג המיועד לכן; אל תעירו ואל תעוררו את האהבה שבליבכן עד שתמצאו את אותו אחד שיחפץ בכן ואתן תחפצו בו". חפץ הוא רצון הנובע מתוך מחשבה תועלתית ; הכלה אומרת: "חכו עד שתבדקו שיש ביניכם חפץ, רצון הדדי שמבוסס על מחשבה והתאמה הגיונית, ורק אז העירו את רגשות האהבה; אל תבזבזו אותם לפני הזמן!".

מריוס

אני ממש מבולבלת ולא הבנתי אם הוא לא מעוניין בלהמשיך בכלל ולתת לזה צ'אנס או שהמצב הנפשי שלו בעקבות מה שקרה עם אחיו מפריע לו לנהל את השיגרה כמו שצריך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה נקרא בפסיכולוגית "נרטיב"

על מה שקרה בבחירות לפני שבוע יש אינסוף נרטיבים. מי צודק?
גם על מה שקרה לכם אפשר לחבר הרבה נרטיבים.
אני בעד נרטיב, אבל גם צריך לזכור את מגבלת הנרטיב. בסוף, עם כל הלועזית שבו, נרטיב הוא בסך הכל... סיפור.
והמציאותצ היא המציאות.
&nbsp
גם אני לא יודע מה הסיבה.
ואני לא חושב שאפשר לדעת.
יש עובדות, ואיתן צריך לחיות.
ואחר כך את יכולה לעשות לעצמך את הנרטיב שהכי מחזק אותך וטוב לך. אני אישית אומר לעצמי, אחרי פרשיות כאלה "היא הוכיחה שהיא לא מספיק טובה בשבילי". בלי בושה... ככה אני מאמין, וטוב לי להאמין ככה. וגם את תאימיני במה שתרצי להאמין.

אמרלדה

Active member
אני חושבת שאת חושבת שאם לא היית מעלה את זה, אולי הכל היה טוב

אז לא, שלא תחשבי שזה תלוי בך, שזה קרה כי העלית את זה.
הבחור לא מוכן או בשל נפשית למערכת היחסים הזאת. אולי היא
נעשתה רצינית מידי בשבילו בשלב זה. הרגשת את זה.
הוא התרחק קצת, נעשה אדיש.
אם לא היית שואלת, זה היה קורה מחר, בעוד חודש, אבל היה קורה.
&nbsp
זה בסדר לא להבין את הסיבות, וזה גם בסדר לחפור בהן קצת בלב,
בניסיון להבין. אבל אל תנסי להתקשר. הוא אמר
לך בצורה הכי ברורה שזה לא מתאים לו, ולפי מילותייך "בחר לסיים".
תני לו לחיות עם הבחירה הזאת. אם היא לא תתאים לו, תאמיני לי שהוא
ימצא את הדרך. ואת, פשוט תעשי דברים אחרים, תתפני לחיות את החיים
מבחינה מעשית, גם אם בלב קשה לך מאוד. לאט לאט יהיה קשה פחות.

אמרלדה

אני לא חושבת, אני בטוחה שזה לא היה קורה אם לא הייתי מעלה את זה , כי כשאמרתי בפעם הראשונה "אוקיי לפי הדברים שלך אמרת הכל" הוא אמר לי "ממש לא אמרתי הכל" והמשכנו לדבר על הדברים עד ששאלתי אותו "אז מה אתה מחליט לגבי זה? אתה ממש לא ברור לי. פעם אחת מסכים איתי שאתה לא איתי במאת האחוזים ופעם אחת אתה אומר שאתה רוצה וקשה לך".
תמיד אני מסכימה עם הגישה של "תילחם על מה שחשוב לך" אני מוכנה לעשות זאת, אך ברגע שאני לא רואה שזה גם מגיע מהצד השני, קשה לי. על אף שאנחנו לא במערכת יחסים כרגע אבל יצא לי ליצור איתו כבר קשר מספר פעמים, מאחר וראיתי שהוא מבולבל אז חשבתי שדעתו השתנתה לגביי הדברים שאמר. אני בטוחה שזה שאני יוצרת איתו קשר רק מעלה לו את האגו וגורם לו לחשוב "היא תחכה לי כמה זמן שצריך ,אם בכלל" אבל לא כך הדבר. אין לי ספק שבמידה וזה יתמשך יותר מידי זמן ארים ידיים בדיוק כפי שעשה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא מציאותי לחשוב שהכל קרה כי אמרת X

במצבים מורכבים, כמו מערכת יחסים בין בני אדם (כמו גם בין מדינות), שום דבר לא נגזר מאורע בודד.
יש רשת מורכבת של נתונים שהיא הקובעת את המציאות ואת עמדות הצדדים.
כשפורצת מלחמה, או כשמישהו נפרד ממישהי, זה בא ממכלול רחב של שיקולים: איך היא נראית, וכמה היא כזאת וכמה היא אחרת ומה איכות הסקס וכמה החברים אוהבים אותה וכמה דברים יש במשותף וכמה לא וכמה הרצונות שלה מתאימים לשלי וכמה היא סבלנית יותר או פחות וכהנה וכהנה. אנחנו כמובן לא עושים טבלה ומשקללים את התוצאות, אבל המח הלא מודע שלנו משקלל הכל כל הזמן.

כשאת באה ואומרת לו משפט, דרמטי ככל שיהיה, הוא עדיין רק משפט אחד בתוך רשת סבוכה של גורמים. כשמישהו רוצה להיות עם מישהי, כי כל רשת המידע שלו אומרת לו שהיא טובה לו, והיא פתאום אומרת משהו מלחיץ או רע - זה לא יגרום לו לעזוב אותה. אבל אם הוא כבר ממילא התנדנד והכל עמד כבר על קרעי תרנגולת, אז המשפט הזה יכול לשמש בתור הקש האחרון. אבל במצב כזה, גם אם המשפט לא היה נאמר, היה כבר קורה משהו אחר. כי המצב הכללי ממילא מוביל לשם.

יש לכולנו נטיה לחשוב שמה שאנחנו חושבים או עושים הוא נורא מרכזי בעולמם של אחרים. לרוב הוא לא.
זה כמו שאם זוג מתגרש, הילדים בטוחים שזה בגלל משהו שהם עשו, או אם הורה חלילה מת, זה בגלל שהם פעם כעסו עליו.

אמרלדה

Active member
"יצא לי ליצור איתו כבר קשר מספר פעמים"

אני מציעה לך שיפסיק לצאת לך ליצור אתו קשר.

כשתרגישי צורך חזק, צאי במקום זה לריצה...

את מציגה את זה כך שאת מעוניינת, אז יוצרת קשר שוב ושוב.
וכשאת תחליטי שהוא לא שם עלייך תפסיקי ליצור קשר, כי אז זו תהיה גם החלטה שלך.
החשיבה שלך אינה נכונה. את צריכה להפסיק עכשיו.

הבן אדם אולי מבולבל, אולי רע לו, אולי יש בעיות קשות בבית ההורים על רקע השכול,
ואולי, רק אולי, את רק חלק ממכלול.
את צריכה להפסיק עכשיו דווקא לפני ה"החלטה" שלך. אם הוא החליט סופית, אז
ההתקשרויות שלך מיותרות.
ואם הוא לא החליט סופית - תני לו הזדמנות להתגעגע, להרגיש שאת חסרה לו. הפסיקי
לרדוף אחריו. את צריכה לא להיות שם, כדי לעזור לו להחליט סופית. זה לא משחק כוח.
הוא צריך ספייס עכשיו, תני לו אותו. מתוך הספייס אולי יגיע לתובנות חדשות, ואולי גם את. .

אייבורי

New member
הרבה מה לעשות

&nbsp
אבל ראשית במעשה תחילה, שינון המנטרה היומית
"אני לא מרכז העולם"
יש לחזור על זה לפחות 100 פעם ביום.
&nbsp
אבל רק שתדעי, מיליוני נשים ברחבי העולם חולמות שהחיזור ההתחלתי ימשיך לאורך כל חייהם
ובעוד מיליוני גברים חולמים שיגמר הסיוט הזה כבר ואפשר יהיה לחזור לשחק בטאבלט בלי שהיא תחפור שאתה לא משקיע מספיק.
זה דרכו של עולם והחכמים והחכמות מצליחים כנראה למצוא איזה שביל ביניים שבו אין חיזור הכי דרמטי הכי מטורף הכי בעולם
ונהנים זה מחברתה של זו, וגם מידי פעם בספייס אישי משל עצמם.
&nbsp
&nbsp

נומלה

New member
קול השפיות

אייבורי

אין הכוונה פה ל"אני לא מרכז העולם".
סך הכל ציפיתי לקבל בהתאם יחס ממנו ללא אדישות, ואם יש תקופה שהוא צריך את הספייס אז היה צריך להגיד, ולא לגרום לי לחשוב עם עצמי למה הוא מתנהג בצורה כזו. הרגשתי פתאום שאני רוצה את הקשר יותר ממנו וכדי להחזיק מערכת יחסים שני בני הזוג צריכים לרצות בה. לא אומרת שהוא לא רצה בה, אך באותו הזמן הוא התבלבל ולא הבנתי מה פשר הסיבה.
אמנם כבר אנחנו לא ביחד אך יצרתי איתו קשר מספר פעמים, בשיחה האחרונה הוא אמר לי "נתראה בקרוב". בקרוב יכול להיות מחר ויכול להיות חודש. האכזבה תהיה שבמידה ויעבור זמן ואני אשלים עם זה ולא ארצה להיפגש ולנסות לחזור, מאחר ופעם ראשונה אני נתקלת בסיטואציה כזו עם בן זוג, שעובר משבר ותוך כדי תחילת הקשר מחליט שלא מתאים לו.

אייבורי

New member
אני אנסה להבהיר את דברי

&nbsp
המשחק הזה שאת רוצה שהוא כל הזמן יבהיר לך שהוא רוצה אותך
הצורך הזה שלך שהוא ילחם עליך
המשחק הזה מי רוצה את מי יותר ומי משקיע
&nbsp
הם בעיות אישיות שלך עם עצמך וכדאי לטפל בהם.
&nbsp
זוגיות אמורה להיות דבר מהנה, תומך ותורם, לא משחק כח וחששות ובדיקות
הבחור עבר משבר אישי משמעותי עם שכול, במקום להבין את הצורך שלו לפעמים בספייס לעצמו
מייד התרעמת על חוסר "ההשקעה" בך.
&nbsp
יש לך עוד דרך ארוכה להבין מהי זוגיות, הייתי בהחלט משנן את העובדה שאת לא מרכז העולם
ויש לאנשים שונים במיוחד לבני זוג, תקופות בהם הם שרויים בכאב בצער במחשבות ובצרכים שלהם
מבלי היכולת לספק את הצורך שלך בתשומת לב.

אייבורי

חלילה! אין כאן שום משחק! יש כאן התאהבות. אין ברירה, האישה מטבעה נשענת על הרגש, הגבר נשען על זה פחות.
הוא נמצא בתקופה משמעותית מאוד בחייו!!! והוא בעצמו אמר מאחר ואת כרגע הבנאדם שנמצא הכי קרוב אליי אני לא רוצה להוציא את כל התסכול עלייך ולהראות לך אדישות כי לא מגיע לך. עד עכשיו התמודדתי עם הדברים כמה שאני רק יכולה, אבל ברגע שראיתי חוסר יציבות מצידו ישר נדלקה לי נורה.
ולמרות גילי הצעיר צר לי לאכזב אותך יש לי ידע הזוגיות, על אף שאתה צודק- תמיד יש דברים חדשים ללמוד.
ובקשר למרכז העולם- זו ממש לא הייתה הכוונה שלי להיות כל מרכז עולמו ולא של אף אחד אחר. אני גם מידי פעם אוהבת את הספייס שלי, זה ידוע ומובן מאליו. יש הבדל גדול בין אישה שרוצה שהגבר ישים אותה בחייו כמרכז עולצו לבין הרצון של האישה לקבל את היחס אליו היא ראויה!

אם ככה אז הכל טוב

את לא קיבלת את היחס שמגיע לך והבחור פתר אותך באלגנטיות מעונשו (ועוד עם הקלישאה הכי בנאלית "זאת לא את, זה אני")
אני לא רואה איפה הבעיה ומה בכלל השאלה.

נוסעת27

New member
יקירתי

אבל ושכול הם חוויות מאוד קשות ומורכבות שלעיתים לוקח שנים להתאושש מהן. זה שלב מאוד אנוכי בחיים, שלב שאתה זקוק להמון זמן, לתמיכה, התמודדות, הכלה וקבלה מצד האחר. אם זה חברים, משפחה, בן זוג וכו'. כשאני שכלתי את אבי בגיל 18, הרשיתי לעצמי להיות אדם אנוכי במשך כשנה. להישען על חברים, לצפות שאנשים יתאמצו, יתמכו, יבינו. אם פתאום יש נפילה במצב הרוח, או פתאום התהפכות של כל מני דברים, הסביבה צריכה לקבל את זה בלב שלם כי זה חלק מהתהליך. עד שלא שכלת מישהו קרוב לעולם לא תצליחי להבין את גודל ההתמודדות. את מופתעת איך בהתחלה השקיע ואחרי זה נפל- לא מפתיע בכלל. לוקח זמן לאסימון ליפול, לעכל דבר כל כך ענק כמו מוות. נשמע שבהתחלה הוא עוד נאחז במציאות שהוא הכיר וניסה להתנהל כרגיל. להשקיע בקשר וכו'. אבל דברים מחלחלים לאט לאט, ונשמע שהוא התחיל להתמודד עם האבל והאובדן. להחזיק בת זוג דורשנית (עם כל הכוונות הטובות והאהבה) זה פשוט בלתי אפשרי. מהתיאור שלך הרגשת שבועיים ריחוק ויש יזמת שיחת יחסינו לאן. הוא מן הסתם לא במצב להתמודד עם קשר כזה איפה שהוא נמצא, ואת לא במצב להבין ולהכיל את המקום שלו אם ככה את הגבת אליו.
עצתי לך, אם את ממש מרגישה שאת חייבת לעשות משהו- תשלחי לו הודעה שאת מבינה שהוא כרגע בתקופה מאוד קשה, ואת הולכת לתת לו את כל הספייס והזמן שהוא צריך. שאת שם בשבילו ושידע שגם אם אתם לא יחד, את תמיד מוכנה לתמוך ולתת לו כתף. ולא. לא כמניפולציה להחזיר אותו, אלא כי זה הדבר שהוא עכשיו צריך- תמיכה, סבלנות, אפס דרישות וטענות. יותר מזה אין לך מה לעשות.

נוסעת27

מכל התגובות שהגיבו לי התגובה שלך הכי מבינה גם את הצד שלי וגם את הצד שלו! תודה רבה לך על ההבנה!
בהתחלה היה קשה לי לקבל שפתאום בין לילה הוא החליט באמת לשמוע בעצתי ולשקול את הקשר, למרות שהוא אמר שהוא מאוד רוצה להמשיך אבל קשה לו והוא לא יודע אם הוא מסוגל לנהל מערכת יחסים נורמטיבית. אחרי הפעם הראשונה שנפגשנו ודיברנו על הדברים פנים מול פנים שלחתי לו הודעה שאני לא שופטת אותו לרגע אחד ואני אוהבת אותו מאוד ונמצאת לצידו מתי שרק ירצה ושאני מקווה שהוא יעבור את התקופה הזאת כמה שיותר מהר. הוא החזיר לי שהוא מאוד מעריך את זה. שבוע שעבר התקשרתי אליו כדי לשאול לשלומו וגם כדי להגיד לו שהשעון שלי אצלי ושהוא מוזמן לקחת אותו אם הוא רוצה, והוא אמר שהוא לא יבוא רק לקחת אותו אלא שנשב לשתות משהו... "נתראה בקרוב" זה מה שהוא אמר. אני לא יודעת אם באמת הוא התכוון לזה או סתם הוא שסתם הוא משלה אותי שיש עוד סיכוי. הוא יודע טוב מאוד שאני כבר מרגישה אליו רגשות ושנקשרתי אליו מאוד ואני מרגישה שהוא לא אמיתי איתי. כאילו משחק ברגשות שלי במקביל לכל סערת הרגשות שהוא מצוי בה. אני ממש לא יודעת אם ליצור איתו קשר שוב ולשאול לשלומו מתוך דאגה של בת זוג כי הרי אני יודעת טוב מאוד באיזה מצב הוא נמצא או שלתת לו ספייס כי אני לא מרגישה שהוא רוצה את הקשר הזה מספיק, שהוא לא רוצה אותי איתו בכל התהליך הזה. אני באמת מוכנה ורוצה להיות שם בשבילו וללוות אותו אבל הוא אמר לי בפירוש שהוא טעה ודברים השתנו והוא לא מוכן למערכת יחסים נורמטיבית אז אני לא רוצה ללחוץ. מה כדאי לעשות?

למעלה