לא יודעת מה לעשות

שירן 201

New member
לא יודעת מה לעשות

טוב אני צריכה לפרוק קצת ולקבל עצות מה כדאי לעשות..

היה בחור שהייתי נורא בקטע שלו אפילו די מאוהבת.. זה היה ניראה שגם הוא בקטע אבל זה לא התפתח יותר מידי חוץ ממבטים ממושכים, דיבורים פה ושם בבית ספר.
עברו חודשיים ( מאז שהתראינו פעם אחרונה) והחלטתי ליזום משהו. אמרתי לו שאני בעניין והוא אמר שהוא כרגע עם מישהי אחרת והוא מצטער.. די ברור שלא הייתי צריכה לעשות את זה, זו בטוח הייתה לו הפתעה רעה. לא יודעת למה אבל אני תמיד יוזמת מאוחר מידי...

מאז הספקתי די לשכוח אותו, אלא שכמה חודשים אחרי זה התחלתי לראות אותו במועדון שאני יוצאת. חוץ ממידי פעם שלום לא היה יותר מזה..
באותה תקופה שמחתי לצאת לשם, כל שבוע הייתי מחפשת לצאת לאותו מקום בציפייה שאראה אותו שוב..
עברו עוד כמה חודשים ואני רואה אותו ברכבת.. מה הסיכוי לראות אותו ברכבת עם כל כך הרבה אנשים ואז עוד בבסיס (צריפין, בסיס ענק!!!)
כל פעם שאני רואה אותו זה מחזיר אותי אחורה למרות שאני יודעת שזה לא יקרה ומנסה לעלות את כל המגרעות שלו.. אני גם יודעת שבמשך השנתיים שעברו מאז שהיינו בקשר הוא השתנה וגם אני.. לא בטוח שמה שהתאים בעבר יתאים גם היום.

אני לא יודעת מה יש לי מאז אותו בחור לא התאהבתי במישהו אחר, אולי הידלקויות פה ושם. אני מרגישה שאין לי ממש חשק לצאת.. לפי כל זה הייתי יוצאת כל שבועיים גג שלושה שבועות ועכשיו מצידי להישאר בשישי בבית.. זה אחלה בילוי :/

אני עדיין יוצאת מהבית ( למרות שלרוב אין כבר חשק) וזה לא עוזר..למה כל פעם שאני פוגשת אותו דברים חוזרים לי? יש למישהו רעיון מה לעשות

שלום

התאהבות זה לא כל-כך חשוב. אם את אוהבת או מחבבת את הבחור, כדאי שתנסי לפחות להתיידד אתו. גם ידידות קשר רגשי ולכן יכולה לתרום רגשית כשאוהבים. פתחי קשרים בהדרגה ובעדינות מתוך חיבה ואהבה ותיהני מהם בזכות הסיפוק שהם נותנים לרגשותיך כלפי האדם. השקיעי בקשריך ועשי מה שטוב ונעים לך בקשר בכל זמן. אפשר להתחיל מידידות ולקרב בהדרגה לחברות לפי מה שמרגישים. אל תגדירי, אלא זרמי ותיהני.

שירן 201

New member
לא בטוחה

אני לא בטוחה שהתיידדות תעזור לי (באופן כללי).. אם הבחור לא מעוניין ואני כן זה סתם יזיק.. חוץ מזה שלפעמים קשה לעשות את המעבר מידידים ליותר מזה..

ובהקשר למה שרשמתי.. אני לא רואה להתיידד איתו.. עברו שנתיים מאז שהיינו בקשר ( אני לא יכולה ליפול עליו סתם), העניין שאני כל הזמן חוזרת לאותה נקודה שאני רואה אותו, למרות שאני יודעת שדברים לא יקרו ולא בגלל סיבה אחת.. שוב הוא נתקע לי במחשבות..
אני מרגישה תקועה איתו כבר המון זמן ולא יודעת מה לעשות

תשובה

אז אולי רגשותיך אליו לא אמתיים? אולי זו סתם התאהבות והתלהבות פשוטה? אני מאמין שלו באמת אהבת אותו, יכולת ליהנות מידידות טובה אתו שהרי גם זה קשר רגשי. אם רגשותיך אליו לא אמתיים, תוכלי די בקלות לשכוח מהם בכך שתעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת.

שירן 201

New member
רגשות לא אמיתיים??

אני רושמת שמעל שנתיים אני תקועה על אותו בחור מה לא אמיתי פה??

להיות ידידה שלו בצורה שאני מאוהבת בו והוא לא רק יזיק לי, כי זה לא יעזור לי לשכוח אותו!!

אבל

האם בנוסף לכך שאת מאוהבת בו, את מרגישה שאת גם אוהבת אותו, ממש אהבה אמתית? זה מה שהתכוונתי ברגשות אמיתיים. הטיעון שלי היה שאם את אוהבת אותו תוכלי להיות ידידתו כי אהבה בדרך-כלל חזקה מהתאהבות ואהבה יש גם בין ידידים.

שירן 201

New member
אני יכולה להיות ידידה שלו

וגם יש לנו אחלה כימיה.. אבל אם אהיה ידידה שלו זה לא יעזור לי..
מספיק שאני רואה אותו אחרי תקופה ממושכת ודברים חוזרים לי.. חוץ מזה אחרי שבקושי מדברים עם מישהו שנתיים קשה לחזור להיות ידידים ובמיוחד אחרי הווידוי שלי אליו

תשובה

ככל שאת אוהבת אותו יותר, כדאי שתשקיעי בו יותר מבחינה רגשית. אמרי לו הרבה מלים טובות ועשי לו הרבה מעשים טובים. ככל שתשקיעי יותר, הקשר יתקרב יותר רגשית ואולי אז גם תיהני ממנו יותר.

Danab220

New member
כשהייתי בתיכון

הייתי מאוהבת במישהו שנתיים ברציפות, אהבה מטורפת- פרפרים בבטן, דפיקות לב, היינו מדברים כל יום כל היום, נפגשים מלא. ידידים הכי טובים.

הוא לא רצה אותי, ועד שלא הבנתי שזה עומד להשתנות הייתי תקועה באותו המקום.

אבל- ברגע שהבנתי שדי, אני צריכה למצוא חיים אחרים- הכרחתי את עצמי לצאת בלעדיו, לא להיפגש איתו ולא לדבר איתו יותר ממה שצריך. כל פעם שחשבתי עליו הכרחתי את עצמי לחשוב על משהו אחר, כל פעם שהמבטים שלנו התנגשו- במקום לחייך אליו חזרה הסטתי את המבט.

ניסיתי במשך השנתיים האלה לעבור הלאה כמה פעמים, והצלחתי רק כשבאמת רציתי את זה.

תחליטי שאת מסיימת עם זה, תחליטי באמת שלא טוב לך לחשוב עליו, תחליטי לא לחייך כשאת חושבת עליכם מתנשקים או ביחד, תחליטי שהלב שלך יעבור הלאה וזה יקרה.

כל מעידה שהיא- בין אם זה להיזכר, לקוות, לדמיין, לחשוב על כל דבר שקשור בו- ימנע ממך לעבור הלאה.

את צריכה באמת לרצות את זה

בהצלחה !!

שירן 201

New member
אומנם אני אל רואה אותו כמעט

אבל בהחלט נזכרת מקווה ומדמיינת מה שבאמת מזיק..
תודה על הדברים אני בהחלט מתכוונת ליישם את זה הייתי צריכה שיפתחו ליע את העיניים

Survivor Man

New member
הקראש המיתולוגי הלא מושג

גם לי הייתה כזאת בתקופת הסדיר

ההבדל בינינו הוא שלא נתתי לזה להשפיע עליי, בטח שלא להגיע למצב של דכאון וייאוש.

את צריכה להשלים עם המצב, להפנים שלא כל דבר שרוצים נמצא בהישג יד ולחפש לעצמך מישהו אחר.

אם תמשיכי ככה יום אחד אחרי איזה שנתיים תתעוררי ותצעקי על עצמך: "יא מפגרת! אשכרה נתת לבחור שאת בקושי מכירה לתקוע אותך שנים בדכאונות ובדידות כשיכולת מזמן כבר למצוא מישהו נורמלי ולהיות מאושרת!"

הוא באמת שווה את זה?

שירן 201

New member
צודקת לגמרי

הייתי צריכה שמישהו ישים לי קצת תדברים בפנים... ובהחלט יש שינוי אחרי שקראתי את הדברים פה.. הפסקתי לחשוב עליו ואני בטוחה שזה ישתפר רק צריך לשנות גישה

למעלה