לא יודעת מה לעשות.

reallynot

New member
לא יודעת מה לעשות.

אחרי קצת יותר מחצי שנה אני זו שיזמה את הפרידה. והאמת שהצטערתי על זה מאוד מהר.. הוא ביקש שלא אעזוב אותו וטען שהוא לא יוותר אבל כשכבר הסכמתי להקשיב הוא הגיע למסקנה שכנראה הוא פשוט לא בנוי לקשר.
במהלך השבוע שאחרי, היינו בקשר על בסיס יומי ובו הוא ביקש את הזמן שלו לחשוב מה הוא באמת רוצה.. אבל לצערי לא עמדתי בזה ובכל פעם מצאתי תרוץ חדש
בשבת האחרונה דיברנו שוב, אבל הפעם השיחה הייתה שונה.
הוא אמר לי שאם הוא היה בטוח שהוא מאוהב הוא כבר היה חוזר, שהוא לא יודע אם זה מה שהוא באמת רוצה, שבזמן שהוא היה לבד מצד אחד היה לו מאוד קשה, אבל מצד שני היה לו טוב שאין לו כלום על הראש. שהוא מאוד אוהב אותי ואכפת לו אבל שהוא לא יודע אם זה מספיק. בשלב כלשהו כבר לא יכולתי לעמוד בזה, אז פשוט קמתי והלכתי.
לאחר מכן המשכנו את השיחה הזו בטלפון ובגדול הוא המשיך להגיד שהוא לא יודע, לא רוצה, לא בטוח, הוא צריך את הזמן ואני לא נותנת לו אותו.
למחרת בבוקר שלחתי לו הודעה שלדעתי הוא מזמן כבר החליט ואני זו שצריכה להתמודד איתה.. עליה הוא כבר לא ענה...

אני מאוד רוצה לחזור אליו וכבר לא יודעת מה לעשות..

chenby

New member
למה נפרדת ממנו

בהתחלה? משהו הרי הוביל אותך לזה...

reallynot

New member
ההסתרה התמידית

תמיד כשהוא היה יוצא, הולך לחברים ובכללי עושה דברים בלעדיי הוא היה נוהג להסתיר אותם. כי הוא פחד שנריב והיה מרגיש כאילו הוא צריך לדווח לי על כל דבר שהוא עושה, למרות שמעולם לא הפריע לי שהיה יוצא\ נפגש עם חברים.. בשלב כלשהו גם שאני משוכנעת שהוא היה נאמן זה מעלה סימני שאלה..

chenby

New member
ולמה את רוצה לחזור אליו?

למה לא פשוט להניח לזה ולהמשיך הלאה במקום לחכות שהוא יקבל החלטה?

linoy202

New member
-/מכירה את זה...מקרוב!

גם שאני רציתי לחתוך הוא שיכנע אותי שנהיה ביחד ואז שכבר בכל זרם הוא אומר שהוא צריך לחשוב על הקשר....ושאני אתן לו את הזמן!! פשוט מעצבן!!!! אז יאללה שיקח את כל הזמן שבעולם אבל לא איתי! אם הוא היה ממש רוצה הוא היה נשאר!!

למעלה